mobo Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 netrootbg говореше за пощите, а ти явно имаш предвид DX. Възможно е да се случи на всеки при поръчка от където и да е, но ти явно си нямаш късмет, щом от 5 поръчки 4 са били такива, каквито ги описваш...а пратката, дето е дошла за 6 дена определено е била от английския им офис, защото от Китай почти е невъзможно да дойде за толкова. изчезналата поръчка, според ДХ е била пратена и проследена до Сф, но без да ми дават номера или други доказателства. 1 месец водех кореспонденция с неграмотни китайци, които изведнъж започнаха да пишат с перфектен британски стил, след като включих достатъчно количество от онези 7 думи. имам и пратки от ebay, които също са проследени само до БП София - централна разпределителна. А откакто видях и какво представлява точно па тая станция и как работят хората там, ми е ясно че всичко е въпрос на късмет да не отгатне някой какво има вътре и да не го пожелае. на сестра ми са и чезнели детски дрехи и обувки от станция Пловдив. а аз вече поръчвам само с обратни разписки и може би няма връзка, но някак си броя на успешните доставки подмина 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Объркал си се нещо. Нали уточнихме, че размерът на чорапа, съвсем не го определя като мъжки или женски!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Гадине, това, за което говорихме по телефона явно е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 има надписи за новия еп от the walking dead ...няма по голям кеф от т'ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 има надписи за новия еп от the walking dead ...няма по голям кеф от т'ва Има! Ей ся си спретнах тепси-кебап с чесън. После и червено винце ще ударя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 а аз вече поръчвам само с обратни разписки и може би няма връзка, но някак си броя на успешните доставки подмина 90%. Обратна разписка не ами препоръчано. Нещо което има номер и може да се проследи и се предава срещу подпис. Не, че не могат да те подпишат пак но има ЕГН-та и прочее и се води в една тетрадка кой го е получил и може да стане голям скандал ако тръгнеш да се разправяш та избягват. Жена ми поръчва доста и само единични неща са се губили при това такива, които са били пратени не-препоръчано. От препоръчаните май досега 2 са се загубили и те върнаха парите хората след 15тина дена и тяхната поща пое "вината за загубата". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Нали уточнихме, че размерът на чорапа, съвсем не го определя като мъжки или женски!? Объркал си се нещо ти казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Гадине, това, за което говорихме по телефона явно е това. Цъ..., не е това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Верно ли никой магаратор няма да си мръдне пръста за ония "блогове"? Аре да обърнем и това на битпазар, *ах му майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Пешо, най-вероятно оня ще бъде баннат, но невинаги нещата могат да се случат с бързината, с която на теб ти се иска. Онзи пусна първия си пост днес сутринта, като вдигна тема от 2004-та, само за да даде линк към магазина. Разбира се постът веднага беше изтрит, темата приключена и онзи мина на постоянен мод-режим. След това той е направил рекламата в блога, ти пусна първия рапорт (известно време след това и втория) и още от момента на пускането на рапортите и двата са с коментари от мен и чакат разглеждане от Дриймър и/или някой от колегите. Дриймър е ангажиран тези дни и не може да е много редовен във форума, така че нищо не пречи блогът-реклама да постои още малко, докато се появи Дриймър, още повече че не чак толкова много хора влизат в блоговете на съфорумците си. Тъй че понякога само на пръв поглед изглежда, че по даден проблем не се взима решение, но в същото време често се случва ние да дискутираме случая в модераторския форум или направо в раздела с рапортите...и понеже не го правим по телефона с конферентна връзка...се иска малко търпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Сега ми стана интересно за какво говорите, защото в Блоговете няма нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Нищо кой знае какво интересно - един се е регнал единствено с цел да рекламира магазина си и предлаганите от тях услуги...и след като не може да го направи в тема...го е направил в блога. П.П. Преди малко видях, че netrootbg вече го е баннал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 В Приятели случая беше различен. А като е секси, ти защо не носиш мъжки обувки, а само до чорапите се ограничаваш? Защото са ми малки краката - 36 номер Да носиш мъжки боксерки (държа да отбележа, изпрани), безценно Имаше и една прекрасна девойка, спокойна и хрисима, която и на мравката път правеше, никога не избухваше и не критикуваше. Галя, но не от Каризма я наричаха. Направо затваряйте форума, то се е видяло... Галя още я държи от снощните обяснения за киснене на таш*ци в топла вода, бръснене на задници и т.н. Надявам се предишната Галя да се завърне скоро, че нещата са out of control вече Иначе за "прекрасна", благодаря ти, Ангеле Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 A за какво е ставало дума, че явно изпуснах екшъна? Какви услуги са предлагали? Дън' са сексуални? ------------------ PS: Защо като кажат "телефона е ползван от жена" хората си мислят че това е предимство. Аз не познавам жена, която да не си е изпускала телефона, да не го е давала на някое лапе да си играе с него и то да не го е запокитило нанякъде (верно - килим, едно друго ама пак си е падане от поне метър) или пък да се сети, че като го пусне в чантата си, а там има ключове, това хич ама изобщо няма да му се отрази добре на тоя телефон, а после със треперещи ръце и сълзи на очи да обяснява какво му се е случило и да пита може ли да се оправи и като чуе цена да каже "ее то и така работи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Защото са ми малки краката - 36 номер Да носиш мъжки боксерки (държа да отбележа, изпрани), безценно Галя още я държи от снощните обяснения за киснене на таш*ци в топла вода, бръснене на задници и т.н. Надявам се предишната Галя да се завърне скоро, че нещата са out of control вече Иначе за "прекрасна", благодаря ти, Ангеле ай стига...верно...няма по НЕудобно нещо от тия боксерки майна......виж ако са на Келвин Клайн е друга хава Не ме питай що... A за какво е ставало дума, че явно изпуснах екшъна? Какви услуги са предлагали? Дън' са сексуални? ------------------ PS: Защо като кажат "телефона е ползван от жена" хората си мислят че това е предимство. Аз не познавам жена, която да не си е изпускала телефона, да не го е давала на някое лапе да си играе с него и то да не го е запокитило нанякъде (верно - килим, едно друго ама пак си е падане от поне метър) или пък да се сети, че като го пусне в чантата си, а там има ключове, това хич ама изобщо няма да му се отрази добре на тоя телефон, а после със треперещи ръце и сълзи на очи да обяснява какво му се е случило и да пита може ли да се оправи и като чуе цена да каже "ее то и така работи" Ako телефона струва 1000 лева...ако имаш е51 като моя...сменяш батерията и все едно си купил нов телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 ай стига...верно...няма по НЕудобно нещо от тия боксерки майна......виж ако са на Келвин Клайн е друга хава Не ме питай що... Много са си добре боксерките и искам да ти кажа че на CK пък не са най-удобните нито пък са кой знае колко хубави (освен в 7 seconds са безумно скъпи но там цените са *3 по начало). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Тия па - за гащи ми говорят. Носете на голо бе! Да може мъдурите да се проветряват Добро утро, сексита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Не било много хигиенично разправят инак верно е и по-удобно и по-приятно особено с къси гащи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Така ли? Що да не е хигиенично? Ако си забърсваш трътката като хората(или направо се подмиваш, като джагалите) и ако си изтръскваш кура хубаво - не виждам проблем. Е, вярно, че женорята няма да има де да си крепят памперсите, ама това е отделен въпрос. Пък и на кой му пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Не мога да повярвам, че за пореден път гамени пребиват с нищо незаслужило го дете, и пак се разпъват локуми, как се разкайвал главния виновник, как било едва ли не СЛУЧАЙНО!? Защо, по дяволите затвориха ТВУ-тата? Който закъдето си е, там да си ходи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Защо, по дяволите затвориха ТВУ-тата? Защото не са европейски, останки от стара тоталитаристична форма на управление, нараняват детската психика, формират непълноценни за обществото индивиди, нарушават човешките права и най-вече: защото на никой не му пука за закона. Затова с две ръце бих приветствал завръщането на тоталитарен режим с концлагерите, ДС, контрол на медиите, рязане на свободите и прочие. Защото българското племе освен от бой, от друго не разбира. И ще видите, че това копеленце нещастно ще се оттърве най-много с условна присъда, която ще махнат след някоя и друга година. Да не говорим, че още обсъждат дали е законно или не, да стои в ареста. И ако се окаже, че е незаконно, копеленцето нагло може да съди държавата. За нарушаване на правата му. И да я осъди успешно. След което ще получи парично възмездие от моите и вашите данъци. И как после да не искаш да се върне смъртното наказание? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Не, аз съм просто потресен. Ако пребият моето дете така, аз ще го лежа малкия боклук! Не може такива неща да се разминават. И как не ги е срам да говорят, че едва ли не, това било случайно. Тоя гамен го прави постоянно, просто сега прекалиха. Който не го осъзнава това, трябва да е най-малко олигофрен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Не, аз съм просто потресен. Ако пребият моето дете така, аз ще го лежа малкия боклук! Не може такива неща да се разминават. И как не ги е срам да говорят, че едва ли не, това било случайно. Тоя гамен го прави постоянно, просто сега прекалиха. Който не го осъзнава това, трябва да е най-малко олигофрен. А какви са според теб 99.9999999999999999999999999% процента от обществото, щом няма обществена позиция по въпроса? Да не говорим за другите, по-сериозните неща. Като стачката на железничарите, например. Ако бяхме нормално общество, а не стадо лайнари, щяхме да подкрепим стачката и да попречим на синдикатите да вземат власт чрез законови хватки. Сега точно с оплюването на тези опити за вземане на власт от страна на синдикатите, стачката ще остане без ефект, много е възможно даже да бъде изкарана незаконна и да накарат хората да плащат. А синдикалистите пак да се налапат. И прочие, и прочие... Ред. И посредством оплюването на стачката чрез платени "независими" медии, познайте кой пак поръчва музиката. Ред.2 И то си го пише:"Разследването показало, че инцидентът има предистория. На 11 ноември педагогическият съветник на столичното училище сигнализирал в Четвърто районно управление за нарастващо напрежение между техни възпитаници и ученици от строителния техникум. Четири дни по-рано в центъра на столицата четирима единайсетокласници от 35-то СОУ се спречкали с двама 15-годишни, които учат в професионалната строителна гимназия. По-малките обаче били физически по-силни и нанесли побой на по-големите.Всички те били разпитани, единият от потърпевшите подал жалба и представил съдебно-медицинско удостоверение за нанесена лека телесна повреда.На двамата непълнолетни били съставени протоколи за предупреждение, последвали уведомления на родителите и на ръководството на учебното заведение. Независимо от това се оказало, че задържаният е един от тези двама нападатели. " Ама нали - "случайно" е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Честит Рожден Ден на Ael и Vetim! Желая ви здраве, щастие, усмивки, успехи, късмет и обич! Весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Галя още я държи от снощните обяснения за киснене на таш*ци в топла вода, бръснене на задници и т.н. Надявам се предишната Галя да се завърне скоро, че нещата са out of control вече 1. Не изнасяй поверителна информация! 2. Що не оставиш Ангел да продължава да си мисли, че чорапите са му мъжки!? П.п. ...А, руснаците продължават да си гонят сондата... Явно скрипта на Пешо е по-злобен от колкото изглеждаше.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.