Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами нали и аз точно за контактно отвеждане, чрез термомостове ти говорих....

П.п. А ти сигурен ли си, че изгорЕ..., или просто нещо не се е отпоило от високата температура?

Абе вие челник ли правите или високочестотен лазер? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Струва ми се прожектор за ПВО правят... :ph34r:

Като знам какъв инженер съм, страх ме е да отида на доктор. Това по темата за лекарите.... :lol:

П.П.Не, аз лично не съм инж.

Абе като изгасна, светеше съвсем леко със синкав цвят. Пробвах с други батерии - не захапа. Мисля, че нищо не се отпоило, ма ся ще го погледна пак, ако си намеря лупата.

Ред. Нищо не се е отпоило.

Ред2. Самия диод отвътре е мътен и сивкаво-черен. Допълнително, явно една от жичките е окъсила, тая от дъното на цокъла на лампата, защото има полу-стопено по средата на червената изолация.

Ред.3 За да видя по-добре жичката, ми се наложи да го отпоря от цокъла. А като си говорил за термо-мостовете, явно не съм те разбрал. Нищо де, сега трябва да изкопая отнякъде един поялник и ще поекспериментирам малко с термото...

Тва жените са много странни животни. Гониш ги - бягат. Спреш да ги гониш - тръгват след теб. Егати обърканото племе.

Какво ти казвах аз... devil.gif

...Гониш ги - бягат. Спреш да ги гониш - тръгват след теб...

...и като е тръгнала, дано те хване тоя път, че да си махнеш най-после картинката в подписа и да погледнеш моята картинка, дето обеща, че ще я реставрираш като ти мине. :bgrin:

Какво ти казвах аз... devil.gif

За*би.....

...и като е тръгнала, дано те хване тоя път, че да си махнеш най-после картинката в подписа и да погледнеш моята картинка, дето обеща, че ще я реставрираш като ти мине. :bgrin:

Ще я оправим картинката. Аз мислех, че alchemy ще ти я прави. Нали каза, че проявил интерес.

Аз мислех, че alchemy ще ти я прави. Нали каза, че проявил интерес.

Алхимикът просто е имал чаши и картинки от онова време и най-вече е разчитал някоя да е същата като моята...

Стефчо, ти батювата не си педерасТ, ами си ми един абсолютен пеЕраз!

Танасе, от какво е това вино?

Танасе, от какво е това вино?

Както уточнихме някакви билки са слагани. Един съвет, преди да слагаш билките направи едно бистрене, ще се получат по-добри резултати.

Както уточнихме някакви билки са слагани. Един съвет, преди да слагаш билките направи едно бистрене, ще се получат по-добри резултати.

Не са някакви. Слагано е само индрише. Виното е от два вида "Царица" и малко памид.

Ред. Добро утро, ваща кожичка непоръбена :)

Снощи мини форумната среща ни се получи доста добре. Ако не друго, поне знаем вече защо, как, къде да бръснем шарпея :)

Сега всеки по задачи...

А от Ангел чакам подарък чорапи :)

Към 200, каза Гадин. Или малко над.

То малко било. Както го описа очаквах да е по - силно от водолазните ни фенери. Миналата година бяхме на по 1300 лумена. Тази вече на 2500. За догодина вече имаме идея и за доста повече.

Всичко това е много хубаво, но при мен се мисли и за тежестта на батериите, охлаждането и прочие :)

Всичко това е много хубаво, но при мен се мисли и за тежестта на батериите, охлаждането и прочие :)

Батериите на кръста се слагат. Виж за охлаждането ще е проблем. При нас изобщо не се мисли за такова нещо.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...