RaptoR Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Ами нали и аз точно за контактно отвеждане, чрез термомостове ти говорих.... П.п. А ти сигурен ли си, че изгорЕ..., или просто нещо не се е отпоило от високата температура? Абе вие челник ли правите или високочестотен лазер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Колко лумена е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Струва ми се прожектор за ПВО правят... :ph34r: Като знам какъв инженер съм, страх ме е да отида на доктор. Това по темата за лекарите.... П.П.Не, аз лично не съм инж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Абе като изгасна, светеше съвсем леко със синкав цвят. Пробвах с други батерии - не захапа. Мисля, че нищо не се отпоило, ма ся ще го погледна пак, ако си намеря лупата. Ред. Нищо не се е отпоило. Ред2. Самия диод отвътре е мътен и сивкаво-черен. Допълнително, явно една от жичките е окъсила, тая от дъното на цокъла на лампата, защото има полу-стопено по средата на червената изолация. Ред.3 За да видя по-добре жичката, ми се наложи да го отпоря от цокъла. А като си говорил за термо-мостовете, явно не съм те разбрал. Нищо де, сега трябва да изкопая отнякъде един поялник и ще поекспериментирам малко с термото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Тва жените са много странни животни. Гониш ги - бягат. Спреш да ги гониш - тръгват след теб. Егати обърканото племе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Тва жените са много странни животни. Гониш ги - бягат. Спреш да ги гониш - тръгват след теб. Егати обърканото племе. Какво ти казвах аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 ...Гониш ги - бягат. Спреш да ги гониш - тръгват след теб... ...и като е тръгнала, дано те хване тоя път, че да си махнеш най-после картинката в подписа и да погледнеш моята картинка, дето обеща, че ще я реставрираш като ти мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Първата ми РОЗОВА фанлека в живота...Гадо, педерасТ ли съм? хахахахахахах Ся ше се накурвя с нея дори хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Ела ми, ела ми чеде в розово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Какво ти казвах аз... За*би..... ...и като е тръгнала, дано те хване тоя път, че да си махнеш най-после картинката в подписа и да погледнеш моята картинка, дето обеща, че ще я реставрираш като ти мине. Ще я оправим картинката. Аз мислех, че alchemy ще ти я прави. Нали каза, че проявил интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Ела ми, ела ми чеде в розово! тва е скрито ROSSO CORSA...нали съм секта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Аз мислех, че alchemy ще ти я прави. Нали каза, че проявил интерес. Алхимикът просто е имал чаши и картинки от онова време и най-вече е разчитал някоя да е същата като моята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Стефчо, ти батювата не си педерасТ, ами си ми един абсолютен пеЕраз! Танасе, от какво е това вино? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Танасе, от какво е това вино? Както уточнихме някакви билки са слагани. Един съвет, преди да слагаш билките направи едно бистрене, ще се получат по-добри резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Стефчо, ти батювата не си педерасТ, ами си ми един абсолютен пеЕраз! Танасе, от какво е това вино? ама съм аЦки готин, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 ама съм аЦки готин, а? Най-готЯния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Както уточнихме някакви билки са слагани. Един съвет, преди да слагаш билките направи едно бистрене, ще се получат по-добри резултати. Не са някакви. Слагано е само индрише. Виното е от два вида "Царица" и малко памид. Ред. Добро утро, ваща кожичка непоръбена Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Снощи мини форумната среща ни се получи доста добре. Ако не друго, поне знаем вече защо, как, къде да бръснем шарпея Сега всеки по задачи... А от Ангел чакам подарък чорапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 @Galka_Malka, Така е! 2 приятелки не трябва да се появяват с еднакви дрехи на партито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 А от Ангел чакам подарък чорапи Ще ти подаря. То не бива така с мъжки чорапи да се разхождаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Така и никой не ми отговори колко лумена е по спецификация диода на челника на Grimjaur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Към 200, каза Гадин. Или малко над. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Към 200, каза Гадин. Или малко над. То малко било. Както го описа очаквах да е по - силно от водолазните ни фенери. Миналата година бяхме на по 1300 лумена. Тази вече на 2500. За догодина вече имаме идея и за доста повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Всичко това е много хубаво, но при мен се мисли и за тежестта на батериите, охлаждането и прочие Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Всичко това е много хубаво, но при мен се мисли и за тежестта на батериите, охлаждането и прочие Батериите на кръста се слагат. Виж за охлаждането ще е проблем. При нас изобщо не се мисли за такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.