Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

yourecrazy.gif smiley-finger007.gif Няма начин..., преди пет и половина - шест е просто абсурд да дойда...

Тоя среден пръст е за тебе, защото като дойдеш вече ще сме оплющяли половината маТРял. laughing.gif

Ако питаш мен, това е най-алкохолизираният форОм из дебрите на българското интернет пространство.

Ха наздраве...трета ракийца...Мммм с котлетчета....

Това се надявам да е комплимент, момче! devil.gif

Наздраве! beer.gif

И заеби тия котлети=трици. ВРАТ му е майката!!!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тоя среден пръст е за тебе, защото като дойдеш вече ще сме оплющяли половината маТРял. laughing.gif

Това мноо слабо ме интересува, шъ знайш... Държа когато дойда със сребристият кон, на стълбите да ме очаква шпалир от рапторовци, а на най-горното стъпало върху кадифена възглавничка да се мъдри танасовото винце.

Никви грижи! laughing.gif

В тоя ред на мисли - Наско, трябва да се измисли нещо за тая сол... Углавно престъпление е да се стърже, при положение че с нея са омесени вълшебните билки и подправки!!!

Това се надявам да е комплимент, момче! devil.gif

Наздраве! beer.gif

И заеби тия котлети=трици. ВРАТ му е майката!!!

Ш'са сетиш, че е коНплимент млади ми другарю.

Врата си си е врат, спор няма....ноо днес реших да млатя котлети с татарски кИфтета...и домошнярка....

Гадине...ИзгорЕ на втората минута. Буквално. Май няма да стане без радиатора....Като го барнах, за малко да ми изгори ръцете.

Гадине...ИзгорЕ на втората минута. Буквално. Май няма да стане без радиатора....Като го барнах, за малко да ми изгори ръцете.

Лошо! Тогава..., охладител, плюс отвеждане на топлината извън корпуса.... и никви насъсквачки (явно е достатъчно насъскан и така)! Лошото е, че може да изгубим възможността за разсейване на снопа и ще ти стои винаги на максимално фокусирано положение....

П.п. Как да стане хавата, да го взема за дотунинговане?

П.п.п. ...Ама как грейна, а!?

П.п.п.п. ...Всъщност.., току що ми светна лампа! Ама утре ще трябва да се консултирам с една голяма и мъдра глава, та да видим дали нещата не могат да се получат и доста по-семпло... :rolleyes:

Не, каунь е този, който му е повярвал.

+1

Живота е гаден...Тая част е ясна..ама трудната и неясната е май как да го направим по-хубав...

//Лирическо отклонение-Не е ли толкова жалко, раждаме се, учим, работим, създаваме поколение и умираме...И повечето не свършват нищо стойностно, нито не се запитват-има ли и друг живот..Някакво дежа ву от "Матрицата" ме гони..

Meжду другото, някой да знае лек за кашлица, че от доста време имам една?...

+1

Живота е гаден...Тая част е ясна..ама трудната и неясната е май как да го направим по-хубав...

//Лирическо отклонение-Не е ли толкова жалко, раждаме се, учим, работим, създаваме поколение и умираме...И повечето не свършват нищо стойностно, нито не се запитват-има ли и друг живот..Някакво дежа ву от "Матрицата" ме гони..

Meжду другото, някой да знае лек за кашлица, че от доста време имам една?...

Аааа - така нЕма се разбЕреме laughing.gif

Ако е от доста време иди на лекар. Ако си пушач не се чуди. Туберкулозните имунизации имаш ли ги? biggrin1.gif

Той лекаря не знаеше какво ми има...Няма шега, няма измама. Уж всичко е наред, а нещо определено ме дразни... Не пуша...и почти не съм...Имунизациите мисля, че ги имам. Сигурно пак на лекар че одя...Шо ке прая...

Лекарят (ако говорим за GP) далеч не е в зоната на компетенцията. В крайна сметка от колко време е тая кашлица? Суха ли е или се отхрачва "стока"? Ако се отхрачва "стока" - в кой десен на дъгата е? Има ли други проблеми освен самата кашлица - хрипове, задух, тепература, възпалено гърло, нос? Нали се сещаш, че трудно се гадае без информация? Щото и кучето и котките ми кашлят редовно, ама тях ги виждам и чувам, та знам от какво е...biggrin1.gif

Лекарят (ако говорим за GP) далеч не е в зоната на компетенцията. В крайна сметка от колко време е тая кашлица? Суха ли е или се отхрачва "стока"? Ако се отхрачва "стока" - в кой десен на дъгата е? Има ли други проблеми освен самата кашлица - хрипове, задух, тепература, възпалено гърло, нос? Нали се сещаш, че трудно се гадае без информация? Щото и кучето и котките ми кашлят редовно, ама тях ги виждам и чувам, та знам от какво е...biggrin1.gif

Не знам дали трябва да го обсъждам. Да, дере ме гърлото, до колкото виждам изглежда е суха кашлица няма задух и други подобни..

А дразненето на гърлото е от месеци, бях минал през един бронхит към пневмония и антибиотичета си ядох 2 седмици...

Не знам, може би трябва направление за специалист..Aма и ти сИдиш ме плашиш тука..

Задължително направление и да те погледне дай боже кадърен специалист. Напълно е възможно да си караш пневмония. Гледай да не добиеш хроничен бронхит, че за разлика от вирусите, които пишеш, от това няма отърване. И не - не съм лекар, аз съм форумен шаман. Висок левъл. laughing.gif

Задължително направление и да те погледне дай боже кадърен специалист. Напълно е възможно да си караш пневмония. Гледай да не добиеш хроничен бронхит, че за разлика от вирусите, които пишеш, от това няма отърване. И не - не съм лекар, аз съм форумен шаман. Висок левъл. laughing.gif

Абе стига с тез теми...Уж съм се излекувал, след това и кръвни изследвания ми бяха правили по друга причина, и те в норма, заедно с няколко прегледа още...Ама и ти седиш ме плашиш тука с лоши работи :P

То е ясно, че ще се разкарвам още по лекари...

То си е за тебе. Няма да те карам насила. Знам колко е неприятно. Но те съветвам съвсем сериозно да установиш навреме причината, защото тази година научих и термина хронична пневмония, в смисъл след 2-3 атипични ... Така че мисли преди всичко за себе си.

То си е за тебе. Няма да те карам насила. Знам колко е неприятно. Но те съветвам съвсем сериозно да установиш навреме причината, защото тази година научих и термина хронична пневмония, в смисъл след 2-3 атипични ... Така че мисли преди всичко за себе си.

Нямам избор...Аз като цяло съм мистерия за докторското съсловие в България(няма шега!)...или всички лекари са толкова кадърни...

Те дори бронхита го откриха по рентгенова снимка, защото нищичко не се било чувало(това речено от 2ма лекаря)И мен ме притеснява сериозно и повече от 1 път бях на лекар, последният път видиш ли, приписа го на алергия и ми изписа антихистамини...Ква алергия, кви 5 ле'а, аз от нищо не съм бил алергичен...

Айде, повече да не занимавам аудиторията с моите простотии...

Все пак, благодаря за отделеното внимание :)

п.п Направо се почувствах неудобно, че натрясках толкова поста с личните си глупости...

На здравето винаги трябва да се отделя внимание! Преди да е станало късно. Усещаш ли дълготраен дискомфорт - намери причината. Ако бронхита ти е скокнал в пневмония и/или антибиотиците не са ти подействали - я си ги резистнал (ако си с +40% laughing.gif), я си пил и си съсипал серията - варианти много. Тъпкането с антибиотици е вид отравяне, но понякога е наложително.

----------------------------------

Тая вечер установявам колко съм изостанал с музиката в последните месеци.... Да ми е жив и здрав Армин да ме просветлява....

beer.gif

ЕДИТ: Ти толкова глупави поста натряска без повод, тия поне са смислени.

Имах дразнеща кашлица ама ей тъй има-няма си прочиствам гърлото. Накрая отидох при лекар, прегледа ме - нищо ми няма. Но ми каза че има голяма вероятност да е нещо като рефлекс и като усетя желание да кашлям да се опитам да го потискам. Даде ми да смуча и тантум верде понеже то успокоявало и намалявало чувствителността на гърлото. И верно след месец някъде престанах. Все пак иди при УНГ да те види (ГП - не)

Добро утро. Абе Гадине, аз със това не гарги, ами космически кораби мога да свалям...То това е егати дзвера. Тествах го на един паркинг за тирове, с обща дължина 300м. На "точка" без проблеми покриваше 200. На разсеян фокус - 150. Сега гледам подложката и ми се раждат едни мисли в главата...Хайде поговори с твоя човек, пък аз ще се опитам да начертая това, дето ми е в главата и ще ти го пратя.

П.П. Да не говорим, че като светнах на майтап напряко на пътя, колите, идващи иззад завоя, стоящ на половин километър, забавяха, щото не знаеха кво е.

Ред. ---> Те хората са го измислили

Ами нали и аз точно за контактно отвеждане, чрез термомостове ти говорих....

П.п. А ти сигурен ли си, че изгорЕ..., или просто нещо не се е отпоило от високата температура?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...