Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Оттеглям си половината критика към модераторите!

Абе, ти си по-зле от 2-ма модераста на едно място бе...Спам требе да има! :D

п.п Шегувам се, да не се засегнеш нещо

Надявам се, че тая половина касае и мен в частност. :bgrin:

П.П. А среднощен спам напоследък не съм трил...и така ще е поне до 10 декември (по обективни причини).

Абе мърморя си аз в 3 през нощта, след като направих техниката, дето ми беше донесена за ремонт...та говоря си значи, че печатът още не се е напечатал, па вече има коментатори..и хоп..какво гледам..поста ми го нема... :D Предлагам да направите едно коФче, дека да си гледам простотиите и да знам, че са изтрити, вместо да се чудя какво става...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

С Жоро отиваме на свинско погребение. Мъка, мъка. Трябва да си купя тапи за уши...

И ми е толкова ниско кръвното днес... Луда работа. Приятен уикенд на всички :rolleyes:

Не се величай.

Що бе, ти "недосегаемият" ли си? :D

п.п Усещам...как половин Пловдив ще иска да ме бие, га някой ден по некаква причина мина от там..

п.п2 Егаси и ника..Тука във форума чете и някакъв "злобил", тва ми напомня за едно детско едно време :D

Не се величай.

Антарес strikes again :ph34r:

Преоткривам Nirvana :music и се тъпча с чипс и шоколад(едновременно) :rolleyes:

Знаеш ли, понякога отчаяния опит да блеснеш води до... блесване на някои определени части, с които човек по принцип не се гордее особено.

Знаеш ли, понякога отчаяния опит да блеснеш води до... блесване на някои определени части, с които човек по принцип не се гордее особено.

Не мога да разбера, защо си толкова сериозен и ядосан само. Take it easyy..Relaxx :)

Ако съм те засегнал-извинявам се. Просто шега беше :)

Баси...толкова време няма кой да каже едно добрютро на Танас...:ph34r:

А аз се ужасявам от тъпите реклами....преди малко гледам една: дебилче отива при майка си вкъщи, а зад него на двора са наредени на опашка приятелите му дебиличета ; дебилчето казва: "- Мамо, всичките ми приятели искат да акат в нашата тоалетна."....след което от изненада аз пропускам продължението на сагата, но все пак разбирам, че става дума за някакъв ароматизатор за тоалетни. vomit-into-the-toilet.gifturd-with-fly.gif

Що за простак трябва да си, за да сътвориш подобна глупост като последната реклама на "Glade" и що за още по-голям малоумник трябва да си, за да я допуснеш до екран. Обобщавам - някво момченце казва на майка си "Мамо, всички приятели искат да акат в нашата тоалетна" и някаква колона от дечица седи за момченцето... Безумие!

:bgrin:

Абе аз ли съм прост или функцията да си видя всичките постове е бъгава? И също как мога да си видя само моите писания в дадена тема?

Нов форумен тиквеник? Гадине, ако оня келеш ти е изцоцал виното, за компенсация ще ти домъкна от на родата едно тежко-тежко....

Зависи от човека :laughing:

Защо бе, Галя...., защо отново....

Нов форумен тиквеник? Гадине, ако оня келеш ти е изцоцал виното, за компенсация ще ти домъкна от на родата едно тежко-тежко....

Ако оня тиквеник ми е изцоцал винцето, то аз със собственото си черясло ще го онодя..., неколкократно и страстно!

Искам да кажа, че ще го шибам, ама не знам как да се изразя по - културно...

Възпитаните хора не правят такива работи (да изпукват на хората виното). Ако много им се ще (това е уважителна причина), то тогава се организира подходящо мероприятие, където със задружни усилия в обстановка на ЕнтелЕгентни разговори и с подкрепата на т.н. "драна" салатка - тип Слънце..., шибаното вино бива изпивано.

Абе аз ли съм прост или функцията да си видя всичките постове е бъгава?

Бъгава си е...както и търсачката...да не говорим пък ако потърсиш нещо с 3 букви...и така е още от старите версии на софтуера. :angry1

Защо бе, Галя...., защо отново....

Ако оня тиквеник ми е изцоцал винцето, то аз със собственото си черясло ще го онодя..., неколкократно и страстно!

Искам да кажа, че ще го шибам, ама не знам как да се изразя по - културно...

Възпитаните хора не правят такива работи (да изпукват на хората виното). Ако много им се ще (това е уважителна причина), то тогава се организира подходящо мероприятие, където със задружни усилия в обстановка на ЕнтелЕгентни разговори и с подкрепата на т.н. "драна" салатка - тип Слънце..., шибаното вино бива изпивано.

Бабината ви трънкина и на двамата. А неделята какво е бе, Галицин? ph34r.gif

27-ми ноември е, Видене. Ох, няма с кой да пия. А предишния път две седмици не изтрезнях.

Бабината ви трънкина и на двамата. А неделята какво е бе, Галицин? ph34r.gif

Хъм, верно..., неделя... Да ама се получава лека засечка... Шефчето ми има проблем с отоплението в къщата и в неделя ще трябва да му го решавам (иска да дава едни пари човека, пък кой съм аз, че да му отказвам). Надявам се обаче да сколасам до ранният следобед...

Ти за събота ако не можеш, мога в неделния следобед да мина да та излющя. И фани прати снимки.

Хъм, верно..., неделя... Да ама се получава лека засечка... Шефчето ми има проблем с отоплението в къщата и в неделя ще трябва да му го решавам (иска да дава едни пари човека, пък кой съм аз, че да му отказвам). Надявам се обаче да сколасам до ранният следобед...

Състезанието почва в 18.00. Ние ще почнем малко по-рано - още не съм решил точно кога... devil.gif

Ти за събота ако не можеш, мога в неделния следобед да мина да та излющя. И фани прати снимки.

Аз за събота нямам проблеми, квото сме се разбрали, то си остава...

П.п. За кво ша ме плющиш, бе!?Да не съм ти изпил виното, та ще ме плющиш?

П.п.п. И тия снимки по канализацията за обратна вода ли да ти ги пусна, а?

Ща плюща, щот та убичъм!

Прати ги на heptagrama@abv.bg - тва ми е мейла за спам, любовници, пишколапачи и публичници като Б.Б/много е близко до уличници, затова така им викам/.

Ща плюща, щот та убичъм!

Прати ги на heptagrama@abv.bg - тва ми е мейла за спам, любовници, пишколапачи и публичници като Б.Б/много е близко до уличници, затова така им викам/.

Е голЕм комплимент му вкара! laughing.gif

Е голЕм комплимент му вкара! laughing.gif

Ти ни съ обаждай... щото на Танас явно му се плющи, пък аз не само, че си падам по цици, ами има и за кво!

Бъгава си е...както и търсачката...да не говорим пък ако потърсиш нещо с 3 букви...и така е още от старите версии на софтуера. :angry1

Преди функцията за показването на постовете си работеше съвсем нормално.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...