RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Насе, много сол бе, брат! Трябва да намалиш количеството. ИзгорЕх направо в лакомията си и изпих към кило вода хахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Виното на Наско е много интересно! А си го барнал..., а си проговорил с фалцет... и за евентуално второ лапе ще ти се наложи да търсиш ортаци! То скоро някой пусна нейде из темите песента на Акащи джуджета - та от там е лириката. Или пък те по това са направили песента - нямам прдстава. Аз, бе..., аз го бях постнал... Те го пак: http://www.youtube.com/watch?v=02DFoiUZHL8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Насе, много сол бе, брат! Трябва да намалиш количеството. ИзгорЕх направо в лакомията си и изпих към кило вода хахахахаха Солено е, щото го правих с прясна сланина и идеята е да трае поне зима. Затуй. А умните ора изстъргват, Видене Ако беше солена сланина, нямаше да е такова положението, но все пак - прясна, то е за консервацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Е, никой не отрича, че е еталон в това отношение, но не означава, че само чалгата може да е простотия Предпочитам да гледам простотия с ЦИЦИ от колкото простотия с гомна(без извинение) Как да е...и без тва ми дреме на "мини ми" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Не че защитавам чалгата ама сравнена с акащите джуджета (WTF???@$#*9*(#*(!) ..... заеби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Предпочитам да гледам простотия с ЦИЦИ от колкото простотия с гомна(без извинение) Как да е...и без тва ми дреме на "мини ми" :D Стефчо..., я пусни пак капандурата, че нещо взе да става мноо течение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Стефчо..., я пусни пак капандурата, че нещо взе да става мноо течение... Ще му пусна СМС на Стефчо, че ся го няма...отива към ЧЕРЕШАТА :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 А си го барнал..., а си проговорил с фалцет... и за евентуално второ лапе ще ти се наложи да търсиш ортаци! Барнал съм го и още как! Не се тревожи, ще те компенсирам със съответна пропорция от вълшебното мезе. Само 2 гарафки съм пийнал. Солено е, щото го правих с прясна сланина и идеята е да трае поне зима. Затуй. А умните ора изстъргват, Видене Ако беше солена сланина, нямаше да е такова положението, но все пак - прясна, то е за консервацията. Как ще го стържа бе!!! То това е най-хубавото! Да не съм луд!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Тая неделя ще понапълня и аз някои благинки за зимата че изостанах тая година Перлата в короната след миналогодишният пушен бут (цял .... и да стана екстра даже) ще е еленов бут Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Барнал съм го и още как! Не се тревожи, ще те компенсирам със съответна пропорция от вълшебното мезе. Само 2 гарафки съм пийнал. Аз моа или не моа та ебавам..., ама през потника и гол по чорапи, а!?! Кво искаш ся..., да усетиш жегата на мъжките ласки или човека да хване да се прЕбие, кат му изгасне светлото баш в най-неподходящият момент? Бери му лайката, майна... баахти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Аз моа или не моа та ебавам..., ама през потника и гол по чорапи, а!?! Кво искаш ся..., да усетиш жегата на мъжките ласки или човека да хване да се прЕбие, кат му изгасне светлото баш в най-неподходящият момент? Бери му лайката, майна... баахти... Тц тц тц... Мислех си за една четвърт от виното да ти дам 50% от мезето... Вече почвам друго да си мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 tuning.bg е безценен форум...да се опна в главата проста, как можех да изчета над 30 страници глупости, а да не гледам фиУм риби, мриби, точкааа....много смях :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Некак депресиращо е тия дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Депресийка, а? Ми...всичко е от малко пиенье! Дубрутру, кучки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 някой се беше похвалил че си е взел мишка която работи и върху стъкло....марка модел нещо цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 някой се беше похвалил че си е взел мишка която работи и върху стъкло....марка модел нещо цена ? Лазерните по принцип нямат проблем с работа върху стъкло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Баси...толкова време няма кой да каже едно добрютро на Танас...:ph34r: А аз се ужасявам от тъпите реклами....преди малко гледам една: дебилче отива при майка си вкъщи, а зад него на двора са наредени на опашка приятелите му дебиличета ; дебилчето казва: "- Мамо, всичките ми приятели искат да акат в нашата тоалетна."....след което от изненада аз пропускам продължението на сагата, но все пак разбирам, че става дума за някакъв ароматизатор за тоалетни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Ти пък си намерил какво да гледаш....Аз поне доволно мръхтуня и зяпам Том и Джери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Депресийка, а? Ми...всичко е от малко пиенье! Дубрутру, кучки. Хаха...Да ти кажа, някои неща са над пиенето..Ама ти требе и сгодна женица за тех п.п Кой ми изтри среднощният спам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 п.п Кой ми изтри среднощният спам? Оттеглям си половината критика към модераторите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Оттеглям си половината критика към модераторите! Надявам се, че тая половина касае и мен в частност. П.П. А среднощен спам напоследък не съм трил...и така ще е поне до 10 декември (по обективни причини). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Писна ми! http://www.youtube.com/watch?v=K8VQfwgMwIE&feature=related П.п. Бахти колко се е овълчил народа... Изпиват на човека винцето..., че му се и заканват Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 п.п Кой ми изтри среднощният спам? Кой среднощен спам? Аз не съм забелязал такъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 В Пловдив забраниха чалгата за две седмици Юхууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Три пъти ура! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.