Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Насе, много сол бе, брат! Трябва да намалиш количеството. ИзгорЕх направо в лакомията си и изпих към кило вода хахахахаха

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Виното на Наско е много интересно! devil.gif

А си го барнал..., а си проговорил с фалцет... и за евентуално второ лапе ще ти се наложи да търсиш ортаци!

То скоро някой пусна нейде из темите песента на Акащи джуджета - та от там е лириката. Или пък те по това са направили песента - нямам прдстава.

Аз, бе..., аз го бях постнал...

Те го пак:

http://www.youtube.com/watch?v=02DFoiUZHL8

Насе, много сол бе, брат! Трябва да намалиш количеството. ИзгорЕх направо в лакомията си и изпих към кило вода хахахахаха

Солено е, щото го правих с прясна сланина и идеята е да трае поне зима. Затуй. А умните ора изстъргват, Видене ;) Ако беше солена сланина, нямаше да е такова положението, но все пак - прясна, то е за консервацията.

Е, никой не отрича, че е еталон в това отношение, но не означава, че само чалгата може да е простотия ;)

Предпочитам да гледам простотия с ЦИЦИ от колкото простотия с гомна(без извинение) ;)

Как да е...и без тва ми дреме на "мини ми" :D :D

Предпочитам да гледам простотия с ЦИЦИ от колкото простотия с гомна(без извинение) ;)

Как да е...и без тва ми дреме на "мини ми" :D :D

Стефчо..., я пусни пак капандурата, че нещо взе да става мноо течение...

А си го барнал..., а си проговорил с фалцет... и за евентуално второ лапе ще ти се наложи да търсиш ортаци!

Барнал съм го и още как! devil.gif

Не се тревожи, ще те компенсирам със съответна пропорция от вълшебното мезе. Само 2 гарафки съм пийнал. ph34r.gif

Солено е, щото го правих с прясна сланина и идеята е да трае поне зима. Затуй. А умните ора изстъргват, Видене ;) Ако беше солена сланина, нямаше да е такова положението, но все пак - прясна, то е за консервацията.

Как ще го стържа бе!!! То това е най-хубавото! Да не съм луд!!! laughing.gif

Тая неделя ще понапълня и аз някои благинки за зимата че изостанах тая година :)

Перлата в короната след миналогодишният пушен бут (цял .... и да стана екстра даже) ще е еленов бут :beer:

Барнал съм го и още как! devil.gif

Не се тревожи, ще те компенсирам със съответна пропорция от вълшебното мезе. Само 2 гарафки съм пийнал. ph34r.gif

Аз моа или не моа та ебавам..., ама през потника и гол по чорапи, а!?! Кво искаш ся..., да усетиш жегата на мъжките ласки или човека да хване да се прЕбие, кат му изгасне светлото баш в най-неподходящият момент? Бери му лайката, майна... баахти...

Аз моа или не моа та ебавам..., ама през потника и гол по чорапи, а!?! Кво искаш ся..., да усетиш жегата на мъжките ласки или човека да хване да се прЕбие, кат му изгасне светлото баш в най-неподходящият момент? Бери му лайката, майна... баахти...

Тц тц тц... Мислех си за една четвърт от виното да ти дам 50% от мезето... Вече почвам друго да си мисля... devil.gif

tuning.bg е безценен форум...да се опна в главата проста, как можех да изчета над 30 страници глупости, а да не гледам фиУм :(

риби, мриби, точкааа....много смях :D :D

някой се беше похвалил че си е взел мишка която работи и върху стъкло....марка модел нещо цена ?

Лазерните по принцип нямат проблем с работа върху стъкло.

Баси...толкова време няма кой да каже едно добрютро на Танас...:ph34r:

А аз се ужасявам от тъпите реклами....преди малко гледам една: дебилче отива при майка си вкъщи, а зад него на двора са наредени на опашка приятелите му дебиличета ; дебилчето казва: "- Мамо, всичките ми приятели искат да акат в нашата тоалетна."....след което от изненада аз пропускам продължението на сагата, но все пак разбирам, че става дума за някакъв ароматизатор за тоалетни. vomit-into-the-toilet.gifturd-with-fly.gif

Депресийка, а? Ми...всичко е от малко пиенье! laughing.gif Дубрутру, кучки.

Хаха...Да ти кажа, някои неща са над пиенето..Ама ти требе и сгодна женица за тех ;)

п.п Кой ми изтри среднощният спам? :D

Оттеглям си половината критика към модераторите!

Надявам се, че тая половина касае и мен в частност. :bgrin:

П.П. А среднощен спам напоследък не съм трил...и така ще е поне до 10 декември (по обективни причини).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...