djadomraz Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Еми слагат си пуг-ин и може и в пощата да си говорите.Стига да са на gmail де. Ъъъъъ.... КВО? Как? Къде? Кой? За какво говориш всъщност и на кого отговаряш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ъъъъъ.... КВО? Как? Къде? Кой? За какво говориш всъщност и на кого отговаряш? На теб. Voice и видео услугата на Gtalk може да се ползва директно от www.gmail.com без да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Skype е изтънчен вид изтезание върху психиката на индивида. Обикновено се използва само от аматьори, нямащи уважение към себе си и околните (дедо да не се засяга, той очевидно е принуден от обстоятелствата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 На теб. Voice и видео услугата на Gtalk може да се ползва директно от www.gmail.com без да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра. Не стана ясно ама изобщо. И аз не съм казал че не искат да си инсталират gtalk а че хората ми държат да си говорят през скайп както преди единия държеше на msn, и не успях да го убедя че icq е същото но той стигна до регистрацията и се отказа. Skype е изтънчен вид изтезание върху психиката на индивида. Обикновено се използва само от аматьори, нямащи уважение към себе си и околните (дедо да не се засяга, той очевидно е принуден от обстоятелствата). Ми добре плащат, аз нямам кой знае колко оплаквания към скайпа.. свикнах някак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 (дедо да не се засяга, той очевидно е принуден от обстоятелствата). Както и всички останали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Хехе, аз ползвам gtalk, icq и skype...Щото...да. Дубрютру кучки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Лека нош' от мен, майна. Аз отметнах доволно количество задачи, чак си мисля че ми плащат малко като гледам колегите колко глупости успяват да свършат и колко много време им трябва при това Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 3 глави за принтерa за 10лв си е чиста далавера Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 SOLAR CHRISTMAS в зала Армеец с Марк Найт... Ще пристигне и KRYOMAN от IBIZA http://www.youtube.com/watch?v=D-eg3TDtM2o&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Приятно прекарване. Той Kryoman беше и на Solar Summer това лято. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Аз не мога да присъствам, но който може - да се наслаждава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Аз мога. Но не искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Мамо, топур-топур еленчета, мамо... Дядо мраз се спрял,здраво се изсрал. Пъхнал всичко във чувала, седнал и запял: х2 (припев-хор) Ъйррррь... Акал дриш,акал дриш,акал цяла нощ. Кой изсрал,кой го ял,никой не разбрал. Аках пасти,аках торти,аках и вода. Ядох боб,ядох грах и си го изсрах! х2 Цяла нощ летя, цяла нощ сера. Цяла нощ ви пълня аз коминът със лайна. х2 припев: Ъйррррь... Акал дриш,акал дриш,акал цяла нощ. Кой изсрал,кой го ял,никой не разбрал. Аках пасти,аках торти,аках и вода. Ядох боб,ядох грах и си го изсрах! х2 Идвам със торба пълна със лайна Я да видим кой дошъл е - Дядо Коледа... Едно ми е такова, коледно, вечее... Не ми се бачка, не ми се мисли, хич не ми се и занимава с тъпаци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Виното на Наско е много интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 А мезето опита ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ей сега го почвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Да оставиш и за Гадин! А само си помисли и каква ракия има Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Мамо, топур-топур еленчета, мамо... Ахахахахаха Галине изби рибата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Видене, хубаво винце. Ма мноо! А с домашен суджук ако знаеш как върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Видене, хубаво винце. Ма мноо! А с домашен суджук ако знаеш как върви Тая сланинка си е*ала капаците!!! Страхотия! Наздраве с твойто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Наздраве! Аз в събота ще трепя свине, та да видим какво прясно ще смотам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ахахахахаха Галине изби рибата То скоро някой пусна нейде из темите песента на Акащи джуджета - та от там е лириката. Или пък те по това са направили песента - нямам прдстава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Мамо, топур-топур еленчета, мамо... Едно ми е такова, коледно, вечее... Не ми се бачка, не ми се мисли, хич не ми се и занимава с тъпаци... После чалгата била простoтия...дадам haahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Е, никой не отрича, че е еталон в това отношение, но не означава, че само чалгата може да е простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Да и никой не дава пари, нито пък прави цяла телевизия, по която да въртят Акащи Джуджета, Бичето и прочие културтрегери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.