Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аха. А ти за нещо друго ли ги имаш?

Е...., имат и още една-две полезни функции..., ама аз имам и не малък стаж, та при мен е разбираемо от къде го имам този поглед върху нещата... Ама за Ангел..., дет са вика - Кога стана калайджия - кога свари да му почернее задника... За това се учудих...

Видене, утре към 10:30 да имаш готовност да ти се обадя. Разбирай - ако не си зает, ще ти се наложи да дойдеш до ПУ или ако си спомня по-точно де живееше, ще дойда аз(което е по-лошо за теб biggrin1.gif )

Няя страшно, няма да за забравя. Между другото, и една бутилка вино ще има. За Гадин. За Виден е мезето. Просто само по едно от всяко остана.

Няя страшно, няма да за забравя. Между другото, и една бутилка вино ще има. За Гадин. За Виден е мезето. Просто само по едно от всяко остана.

Не плашойся, как говорят французы... Ни е с Виден ще си се разберем ;)

п.п. Ам'чи колко муи!?

Ъхъ. Ич му не е. И фани ми напиши какво точно имаш като идея, та да видя, мога ли да си го представя.

Не плашойся, как говорят французы...

Тцъ, казва се "не страхуйся". Като например в израза, ветер очен духует, но тъй не страхуйся.

Откакто SKYPE попадна в ръцете на Майкрософтските долни, тъпи мекерета, всичко тръгна надолу. Каквото пипнат съсипват тия боклуци. angry1.gifangry1.gifangry1.gif

Тцъ, казва се "не страхуйся". Като например в израза, ветер очен духует, но тъй не страхуйся.

Аха и ако не се страхуеш, пайдьош нахуй...Особено ако си на някоя гора.

О, колко истина!

Откакто SKYPE попадна в ръцете на Майкрософтските долни, тъпи мекерета, всичко тръгна надолу. Каквото пипнат съсипват тия боклуци. angry1.gifangry1.gifangry1.gif

Аз имам обратните наблюдения. Последната половин година преди да го купят беше почнал да става по-нестабилен. Сега е по-добре.

Аз имам обратните наблюдения. Последната половин година преди да го купят беше почнал да става по-нестабилен. Сега е по-добре.

Глупости. Елементарен разговор не поддържа без 6-7 и повече прекъсвания за час. Преди съм правил видеоразговори по 3-4 часа без да мръдне. angry1.gif

Явно проблема е в твоя телевизор, щото при мен няма проблеми. С брат ми в последно време направихме няколко разговора и не съм забелязал да има проблем

Глупости. Елементарен разговор не поддържа без 6-7 и повече прекъсвания за час. Преди съм правил видеоразговори по 3-4 часа без да мръдне. angry1.gif

Де да можеше... вчера час и 50 мин не можах да се откача... нормално говоря по половин час по ей това време сега и нямам грам проблем.

ПС: Освен нещо с видеото щото аз много мразя да ме гледат колко съм рошав нито пък ме вълнува как изглежда човека отсреща...

А интернета как ти е, щото може от там да ти идва проблема

При мен не, евентуално може да е при отсрещния, но преди нямаше такива грижи.

Де да можеше... вчера час и 50 мин не можах да се откача... нормално говоря по половин час по ей това време сега и нямам грам проблем.

ПС: Освен нещо с видеото щото аз много мразя да ме гледат колко съм рошав нито пък ме вълнува как изглежда човека отсреща...

За чист разговор говоря бре!

Както и да е, да не се увличаме около скапания Скайп...

За чист разговор говоря бре!

Както и да е, да не се увличаме около скапания Скайп...

Майна, не знам с кой говориш и чия връзка е в кенефа, аз грам проблем нямам а на моменти ми се иска да прекъсне разговора ей така ако може за кратка почивка, но не би...

пробвайте gtalk.

може пък да ви ареса. връзката прекъсва, разговора - не :laughing:. и един мърмот.......

Знам - добра идея е ама 2ма с които говоря не щат да се занимават и си стоят със скайпа...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...