Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Баахти и спам ботовете, майна!

Тва човек да не иде да потрепе малко мутанти и всякакви подобни тахтаби...

Галински, дай'се разбЕреме - ти ша учиш ли, ша бачкаш ли?!?!? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Именно! И аз това се питах...

http://www.youtube.com/watch?v=mHMWkO0f_9E

Щот, налии... не е като да каже човек, че сме толкова бедни та две врати да не моем си отворим. Щото оная ми вика - ай да ходим на Велин град, горе на хижите да вадим картофите Ама то аз и чалма имам...

Гадине, кво точно искаше да обсъдим?

Исках да ти покажа какво точно имам предвид, пък и покрай търсенията по твоя въпрос, едно аверче ми вкара много интересна оферта... Ама ще говорим допълнително.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Събрали се градски шофери за скорости говорят. Спортните коли, нямат педал за съединителя. Не значи, че не трябва да знаеш кога да си смениш предавката на по-висока или по-ниска. Те като ще е за рейсинг да ги направят състезателните коли нямаше да са с типтрониците и шофьорите да си сменят скоростите сами. Щото те професионалните шофери са ебахти капутите и не са разбрали предимството на автоматичните скорости. Гарантирам че на балкански път по завоите, идентични коли с автоматична и ръчна скоростна кутия, с ръчната не виждам как да съм по-бавен. В града е друго, там е досадно. Но сравнявате малко несравними неща.

Гарантирам че на балкански път по завоите, идентични коли с автоматична и ръчна скоростна кутия, с ръчната не виждам как да съм по-бавен. В града е друго, там е досадно. Но сравнявате малко несравними неща.

гарантираш викаш.....

кой ти говори за градско каране ? автоматиците като цяло са по бързи от всяка ръчка и всеки шофЕр бил той и Шумахер....и като се споменаха спортни коли се говори за спортни шосейки т.е. в серийно производство , а не за WRC и други подобни

Гарантирам че на балкански път по завоите, идентични коли с автоматична и ръчна скоростна кутия, с ръчната не виждам как да съм по-бавен.

Весо, ти засенчи Чък Норис бре. Викаш с ръчката няма да имаш проблем да правиш 8 милисекунден ъпшифт и 600 милисекунден дауншифт по баирите. :lol:

електричка FTW.

ни съединител ти требе, ни скоростна кутия независимо, ни лостчета, ни роботчета.

па и пред дискотечницата мое да рутиш мадами с неотразимото "въри дъ тъ возъ на тролея, ма!".

Ахахахахахаха МОБО КМЕТ!!! :lol:

Но като цяло е много прав за електричките. Малко да пооправят батериите само...

Весо, ти засенчи Чък Норис бре. Викаш с ръчката няма да имаш проблем да правиш 8 милисекунден ъпшифт и 600 милисекунден дауншифт по баирите. :lol:

Абе Момчиле бре, той ти казва, че ще стигне по-бързо дестинацията, не че ще превключва по-бързо от автоматика. tounge.gif

Тематичното лого на Гугъл е ВЕЛИКО!

Брутално направо!!!

Aaaa машината която онзи накара да прави "нищо" .. като го видях много се накефих :)

Ей това малиновото вино голяма работа. И коварно...

Чудя се как се класифицира болката от схващане на мускул. Както се прозявах и протягах на разсънване, изведнъж усетих, че прасецът ми се схваща, и за секунди се ококорих и се изстрелях от леглото (установил съм, че като ми се схване прасецът, най-доброто решение е да се изправиш и да стъпиш здраво на съответния крак - нямам идея дали е правилно, но при мен действа). Замислих се и така и не можах да се сетя за по-голяма болка, която съм изпитвал. Е, все пак не съм преживявал счупвания на всяка кост от тялото като някои вело-фанатици в тоя форум, може би тогава положението е по-тежко.

Чудя се как се класифицира болката от схващане на мускул.

Схващането може да се определи като неволевo и болезнено съкращение на скелетните мускули. Тези от тях, които обхващат две стави са най-предразположени към подобно състояние. Освен това крампите могат да засегнат, както част от мускул и цял такъв, така и функционална група от мускули, като симптомите варират от слаб дискомфорт, траещ няколко секунди, до значително по-продължителен и агонизиращ спазъм. Нерядко проявите се повтарят няколко пъти до крайното им отшумяване. Най-чести оплаквания са тези в областите на бедрото (задната и предна група мускули) и подбедрицата (m. gastrocnemius).

Макар че крампата е едно често оплакване сред хората, науката все още не е способна да обясни напълно това явление. Общо мнение е, че да получиш схващане е признак на лош късмет - случаен мускулен лапсус, за който не може да се направи нищо.

Източник: Крампи, мускулното схващане http://www.bb-team.o...e#ixzz1eVDLKecu

Мда!

Чудя се как се класифицира болката от схващане на мускул. Както се прозявах и протягах на разсънване, изведнъж усетих, че прасецът ми се схваща, и за секунди се ококорих и се изстрелях от леглото (установил съм, че като ми се схване прасецът, най-доброто решение е да се изправиш и да стъпиш здраво на съответния крак - нямам идея дали е правилно, но при мен действа). Замислих се и така и не можах да се сетя за по-голяма болка, която съм изпитвал. Е, все пак не съм преживявал счупвания на всяка кост от тялото като някои вело-фанатици в тоя форум, може би тогава положението е по-тежко.

Зъб (пулпит). Много по-гадно е от това. А на мен една "умна" зъболекарка преди години реши да ми дълбае такова без упойка. Почти припаднах - така ми причерня че виждах само една педя пред мен - всичкото перфиерно зрени ми изчезна и видях галактиката наоколо...

ПС: Не беше жена ми - една леля дето реши да ми оправи де що зъби имам като разбра, че ще влизам в казармата...

Аааааахахахахахахаха. :lol: :rofl:

Станков не е предлагал Гол х♚й на ЦСКА

Българският треньор на китайския Аербин (Далиен) Александър Станков сподели пред БЛИЦ, че никога не е предлагал свой футболист на ЦСКА. Спецът е афектиран по повод информациите, че навива босовете на "армейците" Димитър Борисов и Иво Иванов да привлекат Гол х♚й на "Армията".

"Наистина така се казва момчето. Някои му казват Гоу х♚й, но е Гол х♚й. Той е най-добрият футболист в отбора ми, голмайстор е. Никога не съм го предлагал на ЦСКА. Няма как да дойде в България", коментира Станков.

"Явно някои медии решиха да си направят шега заради звучното му име", добави спецът, който изведе Аербин (Далиен) до промоция в елита на Китай.

Не, аз все още вярвам в доброто у хората, и затова се надявам някой да иде да ми купи. Банички намерих кой. Видене, скоро ще завърша превода, мисля, че на теб и на Гадин ше ви ареса.

Банички с бира ли Уе, ефе*???

* варненски диалект.

П.п. Ангеле, нямаш никакво чувство за такт, майна! Ти жените за бироноски** ли ги имаш, бе!?

**същото като цистерната-водоноска, ама разнася бира.

Банички с бира ли Уе, ефе*???

* варненски диалект.

П.п. Ангеле, нямаш никакво чувство за такт, майна! Ти жените за бироноски** ли ги имаш, бе!?

**същото като цистерната-водоноска, ама разнася бира.

Аха. А ти за нещо друго ли ги имаш?

Тъй като вече става време дедо да се излюпи от леглото, искам да му предложа продукта-мечта - идеалната интерактивна маса за мързел като него...

П.П. Честно казано...и аз я искам! :love

http://www.youtube.com/watch?v=zs4-ATjndG8&feature=related

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...