gado Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Баахти и спам ботовете, майна! Тва човек да не иде да потрепе малко мутанти и всякакви подобни тахтаби... Галински, дай'се разбЕреме - ти ша учиш ли, ша бачкаш ли?!?!? Именно! И аз това се питах... http://www.youtube.com/watch?v=mHMWkO0f_9E Щот, налии... не е като да каже човек, че сме толкова бедни та две врати да не моем си отворим. Щото оная ми вика - ай да ходим на Велин град, горе на хижите да вадим картофите Ама то аз и чалма имам... Гадине, кво точно искаше да обсъдим? Исках да ти покажа какво точно имам предвид, пък и покрай търсенията по твоя въпрос, едно аверче ми вкара много интересна оферта... Ама ще говорим допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Събрали се градски шофери за скорости говорят. Спортните коли, нямат педал за съединителя. Не значи, че не трябва да знаеш кога да си смениш предавката на по-висока или по-ниска. Те като ще е за рейсинг да ги направят състезателните коли нямаше да са с типтрониците и шофьорите да си сменят скоростите сами. Щото те професионалните шофери са ебахти капутите и не са разбрали предимството на автоматичните скорости. Гарантирам че на балкански път по завоите, идентични коли с автоматична и ръчна скоростна кутия, с ръчната не виждам как да съм по-бавен. В града е друго, там е досадно. Но сравнявате малко несравними неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Гарантирам че на балкански път по завоите, идентични коли с автоматична и ръчна скоростна кутия, с ръчната не виждам как да съм по-бавен. В града е друго, там е досадно. Но сравнявате малко несравними неща. гарантираш викаш..... кой ти говори за градско каране ? автоматиците като цяло са по бързи от всяка ръчка и всеки шофЕр бил той и Шумахер....и като се споменаха спортни коли се говори за спортни шосейки т.е. в серийно производство , а не за WRC и други подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ферари, Ламборджини, Астън Мартин , и т.н., те какви са ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Гарантирам че на балкански път по завоите, идентични коли с автоматична и ръчна скоростна кутия, с ръчната не виждам как да съм по-бавен. Весо, ти засенчи Чък Норис бре. Викаш с ръчката няма да имаш проблем да правиш 8 милисекунден ъпшифт и 600 милисекунден дауншифт по баирите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 електричка FTW. ни съединител ти требе, ни скоростна кутия независимо, ни лостчета, ни роботчета. па и пред дискотечницата мое да рутиш мадами с неотразимото "въри дъ тъ возъ на тролея, ма!". Ахахахахахаха МОБО КМЕТ!!! Но като цяло е много прав за електричките. Малко да пооправят батериите само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Тематичното лого на Гугъл е ВЕЛИКО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Весо, ти засенчи Чък Норис бре. Викаш с ръчката няма да имаш проблем да правиш 8 милисекунден ъпшифт и 600 милисекунден дауншифт по баирите. Абе Момчиле бре, той ти казва, че ще стигне по-бързо дестинацията, не че ще превключва по-бързо от автоматика. Тематичното лого на Гугъл е ВЕЛИКО! Брутално направо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Тематичното лого на Гугъл е ВЕЛИКО! Aaaa машината която онзи накара да прави "нищо" .. като го видях много се накефих ______________ Ей това малиновото вино голяма работа. И коварно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Чудя се как се класифицира болката от схващане на мускул. Както се прозявах и протягах на разсънване, изведнъж усетих, че прасецът ми се схваща, и за секунди се ококорих и се изстрелях от леглото (установил съм, че като ми се схване прасецът, най-доброто решение е да се изправиш и да стъпиш здраво на съответния крак - нямам идея дали е правилно, но при мен действа). Замислих се и така и не можах да се сетя за по-голяма болка, която съм изпитвал. Е, все пак не съм преживявал счупвания на всяка кост от тялото като някои вело-фанатици в тоя форум, може би тогава положението е по-тежко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Чудя се как се класифицира болката от схващане на мускул. Схващането може да се определи като неволевo и болезнено съкращение на скелетните мускули. Тези от тях, които обхващат две стави са най-предразположени към подобно състояние. Освен това крампите могат да засегнат, както част от мускул и цял такъв, така и функционална група от мускули, като симптомите варират от слаб дискомфорт, траещ няколко секунди, до значително по-продължителен и агонизиращ спазъм. Нерядко проявите се повтарят няколко пъти до крайното им отшумяване. Най-чести оплаквания са тези в областите на бедрото (задната и предна група мускули) и подбедрицата (m. gastrocnemius). Макар че крампата е едно често оплакване сред хората, науката все още не е способна да обясни напълно това явление. Общо мнение е, че да получиш схващане е признак на лош късмет - случаен мускулен лапсус, за който не може да се направи нищо. Източник: Крампи, мускулното схващане http://www.bb-team.o...e#ixzz1eVDLKecu Тематичното лого на Гугъл е ВЕЛИКО! Мда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Тематичното лого на Гугъл е ВЕЛИКО! Наистина. Отделих му няколко минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Чудя се как се класифицира болката от схващане на мускул. Както се прозявах и протягах на разсънване, изведнъж усетих, че прасецът ми се схваща, и за секунди се ококорих и се изстрелях от леглото (установил съм, че като ми се схване прасецът, най-доброто решение е да се изправиш и да стъпиш здраво на съответния крак - нямам идея дали е правилно, но при мен действа). Замислих се и така и не можах да се сетя за по-голяма болка, която съм изпитвал. Е, все пак не съм преживявал счупвания на всяка кост от тялото като някои вело-фанатици в тоя форум, може би тогава положението е по-тежко. Зъб (пулпит). Много по-гадно е от това. А на мен една "умна" зъболекарка преди години реши да ми дълбае такова без упойка. Почти припаднах - така ми причерня че виждах само една педя пред мен - всичкото перфиерно зрени ми изчезна и видях галактиката наоколо... ПС: Не беше жена ми - една леля дето реши да ми оправи де що зъби имам като разбра, че ще влизам в казармата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Да си сипя ли бира или да не си сипя бира? Ред. Честито на alchemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Аааааахахахахахахаха. Станков не е предлагал Гол х♚й на ЦСКА Българският треньор на китайския Аербин (Далиен) Александър Станков сподели пред БЛИЦ, че никога не е предлагал свой футболист на ЦСКА. Спецът е афектиран по повод информациите, че навива босовете на "армейците" Димитър Борисов и Иво Иванов да привлекат Гол х♚й на "Армията". "Наистина така се казва момчето. Някои му казват Гоу х♚й, но е Гол х♚й. Той е най-добрият футболист в отбора ми, голмайстор е. Никога не съм го предлагал на ЦСКА. Няма как да дойде в България", коментира Станков. "Явно някои медии решиха да си направят шега заради звучното му име", добави спецът, който изведе Аербин (Далиен) до промоция в елита на Китай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 http://www.blitz.bg/sport/article/110312 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Някой да иде да ми купи бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Някой да иде да ми купи бира! Жена ти има ли регистрация във форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Не Пък и да има - какво толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Не Пък и да има - какво толкова. Ми реших, че има, щом си търсиш бирата във форума.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Не, аз все още вярвам в доброто у хората, и затова се надявам някой да иде да ми купи. Банички намерих кой. Видене, скоро ще завърша превода, мисля, че на теб и на Гадин ше ви ареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Банички с бира ли Уе, ефе*??? * варненски диалект. П.п. Ангеле, нямаш никакво чувство за такт, майна! Ти жените за бироноски** ли ги имаш, бе!? **същото като цистерната-водоноска, ама разнася бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 П.п. Ангеле, нямаш никакво чувство за такт, майна! Ти жените за бироноски** ли ги имаш, бе!? Не. Тоя пък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Банички с бира ли Уе, ефе*??? * варненски диалект. П.п. Ангеле, нямаш никакво чувство за такт, майна! Ти жените за бироноски** ли ги имаш, бе!? **същото като цистерната-водоноска, ама разнася бира. Аха. А ти за нещо друго ли ги имаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Тъй като вече става време дедо да се излюпи от леглото, искам да му предложа продукта-мечта - идеалната интерактивна маса за мързел като него... П.П. Честно казано...и аз я искам! http://www.youtube.com/watch?v=zs4-ATjndG8&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.