chistacha Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Май се влюбих... Няма да сбъркаш с тази клавиатура. Невероятно яко стой на тъмно. Има 2 зони на светене и може да си избираш от доста цветове. Отделно за някои игри има зададени настройки на клавиатурата и свети по различен начин според дадената ситуация в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Дай модел, да разгледам характеристики и ревюта. Може и цена. Може и на ЛС. Мислех даже да ти пиша ЛС, да те питам к'ва клавиатура си беше взел преди време, че още тогава ми беше грабнала очото. Същата като тая дето си я дал на снимката. Alienware TactX Keyboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Странен човек си ти. Като че ли не помниш дискусията ни от преди няколко дни... или чакаш цените да паднат, или взимаш нещо втора ръка. Нали имаше някакъв приятел, който щял да ти намери? Ето ти една добра оферта от форума на hardwarebg. Ако съм на твое място, не бих се колебал... Твърд диск Samsung Spinpoint HM500JI, 500GB, SATA II, 5400 rpm, 2.5" Дискът е в гаранция до 24.03.2012 към Жар, човекът му иска 70 лева. Не го познавам продавача, но мога да му пиша, ако нямаш достъп до секцията buy/sell в хардуера. PS. От София е. Да бе, приятелю, ама ми пуснаха други мухи в главата. SSD мухи такива... Онзи ден срещнах един познат в Адроит и ме зарбява с лафове, че нормалните им били стигнали цените вече... Да ама SSD с голям обем няма как да взема... Тоя е добре, ама от София... Гадине, багаж, багаж, ма до средата на декември вече трябва да съм взел, че иначе неприятно. Между другото, в четвъртък съм в Плд, Видене, ще ти нося мезето и едно нещо за Гадин. Та имайте готовност... SLURP!!! ----------------------------------------------------------- Виното ми свършва главоломно и скоро ще ходя пак до Брестник. Ако някой има желание - да пише. Ще проверя дали е станал и муската. Поради нЕкои съображения и недоразумения, вино вече се получава само срещу плащане на място. Да припомня - налични са КМ, новия Мавруд, Мерло, Розе Кардинал и може би Мускат. За него ще попитам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Да бе, приятелю, ама ми пуснаха други мухи в главата. SSD мухи такива... Онзи ден срещнах един познат в Адроит и ме зарбява с лафове, че нормалните им били стигнали цените вече... Да ама SSD с голям обем няма как да взема... Тоя е добре, ама от София... SSD-то е добър избор, НО не сега. Недейте да пълните гушите на алчните педераЗи. Ако толкова искаш ССД, почакай до април, когато цените на всички хардове се нормализират. За момента се купува само втора ръка, изгодно. И какво те притеснява, че е от София? Еконта ти е 6 лева. Миналата седмица си купих от софиянец 500gb maxtor 3.5 за 65 лева. Така го беше опаковал, че танк да мине, нищо няма да му направи. Ама ти си решаваш де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Хъм...кой по дяволите е policeexpert и за чий му е да ми зяпа профила... Кво, вече не мога да проповядвам свещена война срещу тъпотията и дългата ръка на онанистичния закон се протяга, че да ми подрапа ташаците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Е метанола надали ще изкара косми, кир, прах и трохи. Е, па ти вземи да и се изакаш отгоре, остави го да засъхне..., па чакай да ти свърши работа нещо различно от пароструйка! П.п. Засъхнало или прясно залято, както и прахоляка перфектно се чистят със спирта (стига клавиатурата да не е хептен куча марка, от онези с картонените платки!). Замърсявания с трохи, сополени топчета, чакъл и други подобни няма как да ги отстраниш просто с едно поливане... Гадине, багаж, багаж, ма до средата на декември вече трябва да съм взел, че иначе неприятно. Между другото, в четвъртък съм в Плд, Видене, ще ти нося мезето и едно нещо за Гадин. Та имайте готовност... Теб пък да те онодят потни, мазни, анадолски манафи! Що пък точно в четвъртък!? Освен това аз преди 16:30 - 17:00 не мога да шавна от работа.... Хъм...кой по дяволите е policeexpert и за чий му е да ми зяпа профила... Кво, вече не мога да проповядвам свещена война срещу тъпотията и дългата ръка на онанистичния закон се протяга, че да ми подрапа ташаците? Мхъхъм, мисля, че ти е крайно време да емигрираш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Теб пък да те онодят потни, мазни, анадолски манафи! Що пък точно в четвъртък!? Освен това аз преди 16:30 - 17:00 не мога да шавна от работа.... Стига рева, ще го връча на Виден, от него ще го земеш. ред. По-скоро ченгетата ще емигрират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 SSD-то е добър избор, НО не сега. Недейте да пълните гушите на алчните педераЗи. Ако толкова искаш ССД, почакай до април, когато цените на всички хардове се нормализират. За момента се купува само втора ръка, изгодно. И какво те притеснява, че е от София? Еконта ти е 6 лева. Миналата седмица си купих от софиянец 500gb maxtor 3.5 за 65 лева. Така го беше опаковал, че танк да мине, нищо няма да му направи. Ама ти си решаваш де... Аз това исках да знам, защото останах с впечатлението, че едва ли не са скочили нормалните хардове, а SSD-тата не са мръднали, рийш ли... Нямам зор за Еконта, но ХДД Самсунг? Хъм...кой по дяволите е policeexpert и за чий му е да ми зяпа профила... Кво, вече не мога да проповядвам свещена война срещу тъпотията и дългата ръка на онанистичния закон се протяга, че да ми подрапа ташаците? Цв. Цв. е разбрал, че говориш против ББ и искаше да саботираш изборите и е пуснал копои подир тебе! ХАХАХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Стига рева, ще го връча на Виден, от него ще го земеш. Да де, ама беше силно желателно да ти покажа едни работи, да обсъдим други и да те открехна за трети... П.п. ...ама и така става, де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Да де, ама беше силно желателно да ти покажа едни работи, да обсъдим други и да те открехна за трети... П.п. ...ама и така става, де... Виж какво, ако можеш наснимай ги. Другия вариант е като се върна от Хаскьой да се отбия да поговорим. В край сметка пусни едно ЛС да са видим в скайпа и там да покажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Елате тримата у нас ще поговорим! /докато можем да говорим/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Е, па ти вземи да и се изакаш отгоре, остави го да засъхне..., па чакай да ти свърши работа нещо различно от пароструйка! П.п. Засъхнало или прясно залято, както и прахоляка перфектно се чистят със спирта (стига клавиатурата да не е хептен куча марка, от онези с картонените платки!). Замърсявания с трохи, сополени топчета, чакъл и други подобни няма как да ги отстраниш просто с едно поливане... Нали тва казвам и аз. Не ми трябва да си чистя клавиатурата от залято с каквото и да е, защото си я пазя, но нормалните мръсотии няма как да ги опазя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Елате тримата у нас ще поговорим! /докато можем да говорим/ ЕееЕееЕе...!? В Четвъртък ли бе, Този!?! А на другият ден (Петък - работен ден) кво, ше бачкам...., или ше се учим как се плете макраме от разноцветни жици, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Тълпа от цигани, които изскачат от колите- 10, 20, 50 човека, много от тях с брадви и ножове, а най-отпред- Кирил Рашков, който тръгва със сабя срещу Веселин Христов. А зад него се чува „Айде да ги трепем”. Заканата е стресирала не само Веселин, а цялото село. По това време са получени 11 сигнала на телефон 112. А животът на Христов никога вече няма да е същият, обясни адвокатката на заплашения Веселин Стефка Караджова. И поиска максимална присъда- 5 години лишаване от свобода. Заплахата с убийство няма никаква причинно-следствена връзка със смъртта на Ангел Петров. Тази закана не се различава съществено от други подобни деяния. Кирил е млад човек, с обременено семейно положение, работи, макар и без трудов договор. Той осъзнава своята вина. Всички са равни пред закона и не трябва името на Кирил Рашков да се обвързва с името на дядо му и да носи тежестта от него. Достатъчна е условна присъда или пробационни мерки, заключи адвокатът на Киро- Даниел Ангелов. Само за 30 минути съдът взе решение и наказа Киро Рашков- внук с 8 месеца лишаване от свобода. Нямам думи, каза само заплашваният със смърт Веселин Христов. Ще обжалваме, задължително, допълни адвокатката му Стефка Караджова. Какво стана извън залата, четете след малко! + http://podtepeto.com/article.php?id=7210 + http://podtepeto.com/article.php?id=7209 = Нямам думи..... вече официално БЪЛГАРИЯ стана МАНГАЛИЯ ! Пу... Хитлер се обръща в гроба си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Абе...аз така или иначе съм отпуска...Ма имам задължения из България, деа...Най-малкото изпити, туй-онуй. Видене, имай готовност към 10 сутринта да ти се обадя да се видим някъде.И няма да имам много време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 @Godfather едно време са късали и на тръгването с ръчната.Аз все още не мога да тръгвам без колата да мине назад Пусни съединителя лекинко, докато държиш още крачната спирачка, докато усетиш леко спадане на обороти, следователно пускайки крачната, колата тръгва напред, все едно е автоматик Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Пусни съединителя лекинко, докато държиш още крачната спирачка, докато усетиш леко спадане на обороти, следователно пускайки крачната, колата тръгва напред, все едно е автоматик После газта в дъно и се молиш долу да не е било мокро :D...(шегувам се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 ЕееЕееЕе...!? В Четвъртък ли бе, Този!?! А на другият ден (Петък - работен ден) кво, ше бачкам...., или ше се учим как се плете макраме от разноцветни жици, а? Галински, дай'се разбЕреме - ти ша учиш ли, ша бачкаш ли?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 http://bg.ceevee.com/rabotni-oferti-asp-programmer/426097/7 200-400 euro / месец ... програмист... тия сигурно са го писали на поне 12 ракии това успех с търсенето.. някой ученик 12ти клас от Каспичан (примерно) може и да намерят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Пусни съединителя лекинко, докато държиш още крачната спирачка, докато усетиш леко спадане на обороти, следователно пускайки крачната, колата тръгва напред, все едно е автоматик Много крака трябват за тая техника. Аз пускам на полу-съединител, колата като приклекне отпускам ръчната и давам газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Много крака трябват за тая техника. Аз пускам на полу-съединител, колата като приклекне отпускам ръчната и давам газ. Тц...само двата крака са ти предостатъчно - методът на Румен се усвоява достатъчно лесно, дори и от начинаещ...аз специално не го ползвам, ръчна почти никога не дърпам, когато се налага да изчаквам на наклон (освен ако не съм почти вертикално ), а просто при тръгване действам бързо с двата крака. П.П. А по твоя начин с ръчната го правят само новобранците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Примерно на излизане от МОЛ-а е доста наклонено, но не е проблем с бързо отпускане на спирачката и натискане на газта докато държиш съединителя, но ако може тези експерименти да се правят когато няма кола отзад (особено аз)... иначе бях свидетел една "кака" дърпа 3 пъти ръчната спирачка, аха аха да тръгне и загасне... и даде половин метър назад откат докато се върна обратно на равното, хубаво че нямаше никой отзад.... а аз стоях и гледах сеир и се хилех, после жена ми буча 5 минути как можело да злорадствам така Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Аз говоря за ситуации при маневри и така нататък.Не че аз спирам на светофар с ръчна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Тц...само двата крака са ти предостатъчно - методът на Румен се усвоява достатъчно лесно, дори и от начинаещ...аз специално не го ползвам, ръчна почти никога не дърпам, когато се налага да изчаквам на наклон (освен ако не съм почти вертикално ), а просто при тръгване действам бързо с двата крака. П.П. А по твоя начин с ръчната го правят само новобранците. Абе знам аз как се прави и с два крака, ама ако ти се запъне обувката или са ти по на тясно педалите.... Гадна работа. Така с полу-съединителя е най-сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Примерно на излизане от МОЛ-а е доста наклонено, но не е проблем с бързо отпускане на спирачката и натискане на газта докато държиш съединителя, но ако може тези експерименти да се правят когато няма кола отзад (особено аз)... иначе бях свидетел една "кака" дърпа 3 пъти ръчната спирачка, аха аха да тръгне и загасне... и даде половин метър назад откат докато се върна обратно на равното, хубаво че нямаше никой отзад.... а аз стоях и гледах сеир и се хилех, после жена ми буча 5 минути как можело да злорадствам така Това е едно от нещата, които винаги ме е карало да се чудя. Защо по дяволите продължават да не са разпрстранени автоматичните трансмисии, особено пък за жени, които нямат чак такива умения за управление на автомобил с ръчна трансмисия? Мога да тръгвам от всякакви позиции без ръчна и в каквито и да било условия, но никога повече няма да се върна да карам автомобил със стандартна ръчна трансмисия - това е лично неуважение, невежество спрямо съвременните технологии и откровен мазохизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.