Grimjaur Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Край. Лягам си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Честит Рожден Ден на форумния (позагубил се напоследък) титан Бат' Весо (Killerincho)! Жив и здрав, само напред и всичко най най Хубаво изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Честито на бай Веселин и от мен. Жив, здрав и все така благ, повече случаи на преяждане с мървя, по-малко случаи на драйфане от пе`ераси ит.н. и т.н. Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=EKmYlnQv_dg Да Мууаахахаха..., багаж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Аз също никога не съм карал без книжка. Не виждам какво учудващо има в това... ------------------------- Днес една веселба - отиваме с жената да мина прегледи с двете коли, след което да й сложа зимните гуми. Тя минава преди мен преглед и я пращам към сервиза за гумите, като при моето пристигане при нея вече всичко й е готово. Понеже откъмто 2 седмици насам ми се види, че гумите са меки (но си правех пас нарочно), реших да пусна малко въздух в тях преди да тръгна. Обърнете внимание, тук става интересно - 4 зимни гуми Барум (подариха ми ги с колата, не съм ги купувал) на 7 зими, това лято и вече новата 8-ма зима () - 3-те на 1.5 атмосфери, предна дясна на 1.1 И се чудя вчера като се връщах от Банкя защо разхода ми беше над 6.... В момента се двоумя между Мишелин Алпин и еквивалента на Гуд Иър... Много ми се кара с Гуд Иър, мамка му, много си ги тача... Взимай UG 8.Това е новата модификация на UG 7.Мноо' добри зимни гуми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 три от гумите на 1.3 , четвъртата на 1.1 на 8 години Рапторе да не си намразил жена ти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Явно си попаднал на номера на китайката. Питаш ли го този дето подрежда всеки ден подобни клавиатури в някое от милионите китайски производствени халета? Едва ли са оставили тази работа на някой робот - все пак там живата работна ръка е все още по-евтина. Знаеш ли, когато бях обърнал клавиатурата и я бях сложил върху парчетата от злощастния пъзел (за да седи във въздуха и клавишите да не са натиснати) си мислех, абе де*а мама му, някъде в Китай някой жълт по цял ден реди тия гумени лайна... Весо, въпреки покрай всичките препирни - да си жив и здрав! Желая ти по-малко поводи да движиш 42-та мускула! Благодаря, Ваньо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Весо, въпреки покрай всичките препирни - да си жив и здрав! Желая ти по-малко поводи да движиш 42-та мускула! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Е ти имаш по-пресни спомени и с повече подробности. Аз си спомням само, че полигона беше някъде в Тракия и бая народ изгърмя още там, а пък маршрутите задължително минаваха през уличките около Сахат тепе. Спомням си, че ченгето ме накара да спра на Кирил и Методи, точно на най-големия баир преди Антим I-ви, след което трябваше да се тръгне от ръчна. Разбира се справих се перфектно. Аз съм карал курсове и изпити в София, което както се сещаш е доста по-ташкън от Пловдив, особено градското... Имаше и истинска строгост и дисциплина, респективно и по-добри млади шофьори. От 20 души група 12 отидохме на полигон, оттам излязохме 6-7 (отпаднаха разбира се жените ) и от тая малка група само аз взех изпита... Ами има места където е безопасно да покажеш на някой, който не може да кара как се тръгва, как се сменят скорости и т.н. Това при положение, че можеш да имаш доверие на въпросния човек да не свърши някоя голяма простотия. Аз явно съм давал вид на по-отговорен човек, но пък и колата беше една бричка... после чат-пат паркирах вместо майка ми, защото горката хич не ѝ идваше отръки. Книжка - сигурно преди 15 години... помня ли... само че моето взимане на книжка е приказка за маса Това добре, само не разбирам защо го изкара задължително и едва ли не сме луди, дето не сме го правили... Ти на колко си взел книжка бре? Аз взех през 1994, 2 седмици след като навърших годините... (Бах маа му - има хора из форума, родени по това време...) Видене, повечето от тия инструктори са ебаси пеерасите. Другаря Ставрев беше класик! Един от двамата останали с правомощия и разрешителни да обучават на ВСИЧКО с колела, включително някои верижни машини. Типичен див шоп, строг, но справедлив. Разказваше ни как с тираджии са ги отвлекли някакви бунтовници в Иран и ги държали вързани за един мост 3 дена. Много колоритна личност и страхотен учител. Благодарение на него за малко повече от половината време на курсовете бяхме научили всичко. На полигона нямахме никакви грешки. Аз в момента съм по-зле дето се вика, защото някои неща не съм ги правил с години. Рядко се срещат такива кадърни учители, а предполагам вече и той не е между живите... три от гумите на 1.3 , четвъртата на 1.1 на 8 години Рапторе да не си намразил жена ти ? Тотална немарливост, Васе, хвана ме срам и мене... -------------------------------------------------------------------------------------------- Бат Весо си има тема за рождения ден ама хич не се сещате... Да ни е жив и здрав и още един път наздраве! Той с чешко, ние с нашенско пиво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Аз също не съм карал без книжка. И както и да го гледаш - Е престъпление, колкото и да ми рейджва Галя. Друг въпрос е, че кормуването го взех от третия опит... Мама им да *** на ******* китайски *****! С *** да се задавят, *** да ги порази! Особено тия ******* китайски *****, които са ми правили клавиатурата! Майка им слон да роди, къщата да им бутне! Стоножка да роди, цял живот за обувки да работят! Може ли вместо цял гумиран лист да слагат по едно отделно гумено бутонче на всеки клавиш! *** ми се мамата да ги нагласям, като сложа клавишите надолу и да редя - щръкват и всичките бутончета се разлитат в различни посоки! Накрая се наложи да подлагам в ъгълчетата разни парчета, че да седи във въздуха, да облепвам пистите с тиксо, че да не се разпадат, като сглабям! *** ми се мамата! И т'ва от едно разливане на чай... представям си да беше кафе (както го пия със захар, да стърчи бъркалката и с много мляко) и да се налагаше чистене... Аз защо мислиш, имам 5-6 клавиатури в нас. Сега пак съм разлял нещо на настоящата и се чудя каквод а я правя. Не мога да разбера, едно време в Ареа-та, като се насереше клавиатура - разглабяш, взимаш гумения лист, киснеш в леген с вода и сапун, изплакваш, изсъхва - като нова е. А сега? Ебаси дегенерацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Аз защо мислиш, имам 5-6 клавиатури в нас. Сега пак съм разлял нещо на настоящата и се чудя каквод а я правя. Не мога да разбера, едно време в Ареа-та, като се насереше клавиатура - разглабяш, взимаш гумения лист, киснеш в леген с вода и сапун, изплакваш, изсъхва - като нова е. А сега? Ебаси дегенерацията! Зависи от клавиатурата в крайна сметка. Имах една Compaq преди време, която беше с цял гумен лист и всичките бутони се махаха. Чистеше се без проблем. После взех една Logitech, която също беше с цял гумен лист, но бутоните не се вадеха и ми се разказваше играта докато изкарам боклуците. Сега имам един Alienware, който все още не съм чистил, но той е и с подсветка, та не знам как ще се справя като му дойде времето.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Аз защо мислиш, имам 5-6 клавиатури в нас.... Зависи от клавиатурата в крайна сметка. Имах една Compaq преди време,.. Метанол бе, майка..., казах ви. Моята клавиатура е с вградено мише търкало и около тридесет - четиридесет, допълнителни мултимедийни и офисски клавиши. Заливана е не еднократно с кафе, капучино, чай, натурален сок и един-два пъти с вино, стигала е до там, че натиснат клавиш да залепне и да не иска да изскочи сам... и всеки път е призовавана към нов живот именно с метилов спирт. Мятам я в легена и започвам обилно да я поливам със спирта, обикновено един литър е повече от достатъчен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Жоре, по-евтино е да се произведат ненамсиколко гумени бутона, отколкото различни гумени листя за различни клавиатури, всяка със собствената си специфика. Не знам, като си поъпгрейдна машината, сигурно ще си взема някаква гейм клавиатура. И някоя от старите ще я държа наблизо, та като се ядосам да троша спокойно. Че до момента клавиатурите винаги са ми били най-евтиния компонент, за да може като се издразня просто да я хвана и да я разбия в стената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Никога не си взимайте Razer гейминг продукти! Да знаете. В момента на пазара има много по-добри, качествени, че и по-евтини решения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 E, аз имам Razor Naga MMORPG и съм доста доволен. И да има по-добри продукти, не съм виждал. Гадо, това довечера ще го пробвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Никога не си взимайте Razer гейминг продукти! Да знаете. В момента на пазара има много по-добри, качествени, че и по-евтини решения! Ти от рекламно лице стана критик ми се струва - що така? В тоя ред на мисли ей го харда на лаптопа, който даде фира... С какво да го заместя в тия времена??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ваньо, по скоро си мислех SteelSeries нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ти от рекламно лице стана критик ми се струва - що така? В тоя ред на мисли ей го харда на лаптопа, който даде фира... С какво да го заместя в тия времена??? Странен човек си ти. Като че ли не помниш дискусията ни от преди няколко дни... или чакаш цените да паднат, или взимаш нещо втора ръка. Нали имаше някакъв приятел, който щял да ти намери? Ето ти една добра оферта от форума на hardwarebg. Ако съм на твое място, не бих се колебал... Твърд диск Samsung Spinpoint HM500JI, 500GB, SATA II, 5400 rpm, 2.5" http://junk.sergage.com/trade/samsung_aida64.jpg http://junk.sergage.com/trade/samsung_scan.jpg http://junk.sergage.com/trade/CIMG1065.jpg Дискът е в гаранция до 24.03.2012 към Жар, човекът му иска 70 лева. Не го познавам продавача, но мога да му пиша, ако нямаш достъп до секцията buy/sell в хардуера. PS. От София е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Метанол бе, майка..., казах ви. Моята клавиатура е с вградено мише търкало и около тридесет - четиридесет, допълнителни мултимедийни и офисски клавиши. Заливана е не еднократно с кафе, капучино, чай, натурален сок и един-два пъти с вино, стигала е до там, че натиснат клавиш да залепне и да не иска да изскочи сам... и всеки път е призовавана към нов живот именно с метилов спирт. Мятам я в легена и започвам обилно да я поливам със спирта, обикновено един литър е повече от достатъчен... Е метанола надали ще изкара косми, кир, прах и трохи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 SteelSeries, ROCAT gaming, Alienware... Много опции! НО НЕ РАЗЕР! 3-ти техен продукт ми се разваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Гадине, багаж, багаж, ма до средата на декември вече трябва да съм взел, че иначе неприятно. Между другото, в четвъртък съм в Плд, Видене, ще ти нося мезето и едно нещо за Гадин. Та имайте готовност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 SteelSeries, ROCAT gaming, Alienware... Много опции! НО НЕ РАЗЕР! 3-ти техен продукт ми се разваля. Добре че си купих само техен пад.Няма какво да му се развали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Май се влюбих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Дубрутру ЧРД на Бат' Весо - от мен жив и здрав, прав и корав другото не е важно Вземи си SSD, Видене не се лигави. Казах че живота е кратък но имат гаранция 3 години а някои даже повече (в амазон може да вземеш 2години допълнителна). Просто прави архив по-начесто (което по начало си е правилно) Razer - аз имам един мишок и съм доволен от него. Въпреки че за лаптопа взех едни Logitech Anywhere MX и съм по-доволен май. Пешо, аз от известно време взимам единствено Microsoft Natural Keyboard и съм много доволен. Последната ѝ се бяха изтъркали буквите не знам дали я залях - май не но в един момент ми се прищява да си взема нова и така. Сега имам 2-3 резервни клавиатури в един шкаф - ако искаш мога да ти дам да пробваш една такава "счупена" Верно клавишите са изтрити но ти едва ли търсиш копчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Май се влюбих... Искаш ли да ти продам моята? Купих я Май месец, но така като се замислих и не съм сигурен защо. Та може да си помисля малко ако те интересува и да ти направя оферта. Пък и ми носи един много неприятен спомен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Искаш ли да ти продам моята?Дай модел, да разгледам характеристики и ревюта. Може и цена. Може и на ЛС. Мислех даже да ти пиша ЛС, да те питам к'ва клавиатура си беше взел преди време, че още тогава ми беше грабнала очото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.