Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ники, бих се зарадвал да разбера, че си пийнал порядъчно от еликсирите, които имаш, но WTF? Кой има кола преди да има книжка? А да се предостави такава на неправоспособен е престъление не само по закон.

T.e. ти не си се качвал на баща ти на колата (докато и той е вътре), преди да вземеш книжка а единствено при инструктор??? Стига бе... има си места където е ок да се качи новобранец да се научи поне да сменя скоростите, да тръгва и да спира...

Хаха, знам, знам!

Реално за първи карах сам кола преди да започна курсовете. Баща ми ме караше на един полигон до Гребната, който вече не съществува. :)

Там има пазар сега. Хубав полигон беше

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре де, след като са затрили всички полигони къде тогава ги провеждат изпитите по кормуване с разните му там френски гаражи и прочие? :confused

Добре де, след като са затрили всички полигони къде тогава ги провеждат изпитите по кормуване с разните му там френски гаражи и прочие? :confused

Аз между коли паркирах....на Младежка :D :D И на още един паркинг...ама пак с коли, а не с колчета :D

От години вече изпитите не включват типове паркиране...., нито пък повечето от инструкторите си дават зор да създават подобни навици и умения у курсистите... А като се замисли човек, това е една не малка част от жизнено важните умения при кормуването в градска среда.

П.п. 90% от шофЕрите и идея си нямат, че там където колата не можеш да я завреш на преден, обикновено няма проблем да я завреш на заден (елементарна геометрия, но все пак...) и точно по тази причина редовна ставам зрител на разни доста комични (за мен) и не до там (за собствениците на пострадалите возила) ситуации...

Аз също не съм карал без книжка. И както и да го гледаш - Е престъпление, колкото и да ми рейджва Галя. Друг въпрос е, че кормуването го взех от третия опит...

Мама им да *** на ******* китайски *****! С *** да се задавят, *** да ги порази! Особено тия ******* китайски *****, които са ми правили клавиатурата! Майка им слон да роди, къщата да им бутне! Стоножка да роди, цял живот за обувки да работят! Може ли вместо цял гумиран лист да слагат по едно отделно гумено бутонче на всеки клавиш! *** ми се мамата да ги нагласям, като сложа клавишите надолу и да редя - щръкват и всичките бутончета се разлитат в различни посоки! Накрая се наложи да подлагам в ъгълчетата разни парчета, че да седи във въздуха, да облепвам пистите с тиксо, че да не се разпадат, като сглабям! *** ми се мамата! И т'ва от едно разливане на чай... представям си да беше кафе (както го пия със захар, да стърчи бъркалката и с много мляко) и да се налагаше чистене...

Аз също не съм карал без книжка. И както и да го гледаш - Е престъпление, колкото и да ми рейджва Галя. Друг въпрос е, че кормуването го взех от третия опит...

Мама им да *** на ******* китайски *****! С *** да се задавят, *** да ги порази! Особено тия ******* китайски *****, които са ми правили клавиатурата! Майка им слон да роди, къщата да им бутне! Стоножка да роди, цял живот за обувки да работят! Може ли вместо цял гумиран лист да слагат по едно отделно гумено бутонче на всеки клавиш! *** ми се мамата да ги нагласям, като сложа клавишите надолу и да редя - щръкват и всичките бутончета се разлитат в различни посоки! Накрая се наложи да подлагам в ъгълчетата разни парчета, че да седи във въздуха, да облепвам пистите с тиксо, че да не се разпадат, като сглабям! *** ми се мамата! И т'ва от едно разливане на чай... представям си да беше кафе (както го пия със захар, да стърчи бъркалката и с много мляко) и да се налагаше чистене...

Другият път просто си купи метанол (метилов спирт), литъра е към 5кинта (не съм пазарувал скоро) и просто изсипи цялото шише върху клавиатурата (бавно за да проникне навсякъде), след това изтръскав енергично, оставяш я на топличко за 5 - 10 минути ... и си на манежа. При това без да ти се налага да разглабяш и да правиш всичките тези гимнастики.

От години вече изпитите не включват типове паркиране...., нито пък повечето от инструкторите си дават зор да създават подобни навици и умения у курсистите... А като се замисли човек, това е една не малка част от жизнено важните умения при кормуването в градска среда.

Мдам, груба грешка е това. Едно време късаха дори ако се замоташ леко на паркирането тип "френски гараж".

Мама им да *** на ******* китайски *****!

Явно си попаднал на номера на китайката. Питаш ли го този дето подрежда всеки ден подобни клавиатури в някое от милионите китайски производствени халета? Едва ли са оставили тази работа на някой робот - все пак там живата работна ръка е все още по-евтина. :lol:

Щото , нали, да сме акуратни..., таковата, де...

На всичкото отгоре, тези пущини частиците могат да се използват като интензифициращи и модифициращи... Ама това не е задължително да се взима предвид от учЕните, щото го е измислил някой си Балан (къв е пък тоя)...

П.п. Ъъъ..., таковата, фани им кажи на онея от "БАН" да се сберат, та да ги карам малко към наше село... Сигурен съм, че след това ще си пренапишат речниците, ама тоя път как си требе.

тва е друга работа сега. направо ще се взема да се трогна от количеството обърнато внимание. само дет и в изложеното от теб приложение, точно онази частица не е дефинирана като интензифицираща, т.е. некак си не излиза че не се прилага за подсилване на фабулата (да не говорим че не внася нови обстоятелства, нито пък участва в хронологичната им подредба, та да има отношение точно към фабулата). та остава кат модифицираща, демек изразяваща съмнение и сме обратно на старта.

п.п. забележи обаче че този път въпрос няма, съответно нема нужда и да отговаряш, та може да спестиш некой байт от драгоценното сървърно пространство на форума.

п.п.п. ти печелиш състезанието. enjoy.

п.п.п. ти печелиш състезанието. enjoy.

Ууааууу..., трогнат съм от великодушието ти!

По този повод, утре вечер ще пия половин кило вино.

П.п. Как' да е, де..., разбрахме са, обидени няма, нито пък афектирани (надявам се).

П.п.2 а то не беше и състезание ами само тренировка, но пак си оставам трогнат...

@Godfather едно време са късали и на тръгването с ръчната.Аз все още не мога да тръгвам без колата да мине назад :(

Пешо поне не си дал бонус 55лв за нова :laughing: Аз трябваше да я сменя,защото изпуснах една филия с кашкавал и кетчуп отгоре :( След това 3-4 бутона се връщаха отчайващо бавно :lol:

Хич не съм пил. Ето - поредно потвърждение на тезата, че всичко е от малко пиене. Добро утро, начи.

T.e. ти не си се качвал на баща ти на колата (докато и той е вътре), преди да вземеш книжка а единствено при инструктор??? Стига бе... има си места където е ок да се качи новобранец да се научи поне да сменя скоростите, да тръгва и да спира...

Не съм. Освен това на курсовете маса часове ни ги отрязаха, тъй като просто бяхме готови много по-рано. Друг е въпроса какъв екшън се разигра на изпитите... От моята група само аз го взех с минимума от 2 наказателни за тръгване на старта без мигач - останалата част без грешка. Като се има предвид стреса, че скъсаха ВСИЧКИ преди мен, вкл. най-добрия ми приятел, който бе доста по-уверен и стабилен шфьор (понеже редовно беше карал колата на баща си), мисля че добре се представих. Инструкторът ни беше съсипан на финала... Дори не ме поздрави... tounge.gif

Провеждат дудуци, Момчиле. Смятай какво пускат на улицата, респективно... Навремето 70% от некадърните заминаваха на полигона. Днес просто минават директно на улицата. Закриването на полигоните е една от множеството големи простотии у нас.

Аз.

КеУеш! Жена ти ли те вози? laughing.gif

П.п. 90% от шофЕрите и идея си нямат, че там където колата не можеш да я завреш на преден, обикновено няма проблем да я завреш на заден (елементарна геометрия, но все пак...) и точно по тази причина редовна ставам зрител на разни доста комични (за мен) и не до там (за собствениците на пострадалите возила) ситуации...

Пак ще повторя - огромна грешка беше елиминирането на полигона... То се вижда добре всеки ден де...

Мдам, груба грешка е това. Едно време късаха дори ако се замоташ леко на паркирането тип "френски гараж".

Едно време имаше наказателни точки, предполагам помниш. Стигнеш ли отпределен брой - приятен ден. Директно късане имаше за неспиране на стоп и ако изпитващият ти натисне спирачките. Което директно късане включваше напускане на колата на място. laughing.gif

Хич не съм пил. Ето - поредно потвърждение на тезата, че всичко е от малко пиене. Добро утро, начи.

Добро да е, собственик на кола без книжка. ph34r.gif

Не съм.

Не мога да се сетя за разумно обяснение да не отидете заедно на полигона и да ти предаде няколко урока под негово ръководство.

Между другото в щатите е ок приятел да те научи да караш стига после да се представиш добре на теста и пред изпитващия полицай без да си карал шофьорски курс при специален инструктор. Последното е по-добре и значително по-безопасно, но не е задължително.

Не мога да се сетя за разумно обяснение да не отидете заедно на полигона и да ти предаде няколко урока под негово ръководство.

За тая работа има курсове и инструктори, Ники. И едни такива коли с педали и отдясно... Бахти, кое не му е ясното, ти коя година си взел книжка?

Едно време имаше наказателни точки, предполагам помниш. Стигнеш ли отпределен брой - приятен ден. Директно късане имаше за неспиране на стоп и ако изпитващият ти натисне спирачките. Което директно късане включваше напускане на колата на място. laughing.gif

Е ти имаш по-пресни спомени и с повече подробности. Аз си спомням само, че полигона беше някъде в Тракия и бая народ изгърмя още там, а пък маршрутите задължително минаваха през уличките около Сахат тепе. Спомням си, че ченгето ме накара да спра на Кирил и Методи, точно на най-големия баир преди Антим I-ви, след което трябваше да се тръгне от ръчна. Разбира се справих се перфектно. :)

За тая работа има курсове и инструктори, Ники. И едни такива коли с педали и отдясно... Бахти, кое не му е ясното, ти коя година си взел книжка?

Ами има места където е безопасно да покажеш на някой, който не може да кара как се тръгва, как се сменят скорости и т.н. Това при положение, че можеш да имаш доверие на въпросния човек да не свърши някоя голяма простотия. Аз явно съм давал вид на по-отговорен човек, но пък и колата беше една бричка... после чат-пат паркирах вместо майка ми, защото горката хич не ѝ идваше отръки.

Книжка - сигурно преди 15 години... помня ли... само че моето взимане на книжка е приказка за маса :)

Е ти имаш по-пресни спомени и с повече подробности. Аз си спомням само, че полигона беше някъде в Тракия и бая народ изгърмя още там, а пък маршрутите задължително минаваха през уличките около Сахат тепе. Спомням си, че ченгето ме накара да спра на Кирил и Методи, точно на най-големия баир преди Антим I-ви, след което трябваше да се тръгне от ръчна. Разбира се справих се перфектно. :)

Друг любим момент беше включването на Руски от моста на Герджика пак по наклоненото.

Полигона не беше точно в Тракия а срещу стадиона на Асеновградско шосе, нали? Другия полигон за който се сещам беше до Гребната база - сега там преместиха Четвъртък пазара

Полигона не беше точно в Тракия а срещу стадиона на Асеновградско шосе, нали? Другия полигон за който се сещам беше до Гребната база - сега там преместиха Четвъртък пазара

То със сигурност имаше доста полигони, но и аз се сещам само за тия трите - в Тракия до гарата, на Асеновградско шосе и до Гребната база. Ама май имаше и на други места със сигурност.

Айде един поздрав за всички със спомени от онези времена. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ

Ха, вярно! Аз още снощи забелязах, ма забравих, заради пустия превод, да са еба. Весо - честитутка!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...