Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Галя няма книжка, но имаше мерак да покара колата понеже е карала с баща си. Е справи се :)

Това дали може да се ползва като признание за нарушение на закона за движение по пътищата. Че и рецидив на всичкото отгоре.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това дали може да се ползва като признание за нарушение на закона за движение по пътищата. Че и рецидив на всичкото отгоре.

Може, доколкото форумите и отворените интернет източници на информация се считат за достоверни такива.

А по принцип Галя има ли книжка?

Аз лятото дадох на една моя позната да ми кара колата от Хисаря до Пловдив. :) Да ви кажа, добре се справи момичето. (тя има книжка, но почти не кара)

Нямам книжка, не за друго, ами не съм окрякала до нея с финансите. Иначе съм решавала листовки доста успешно с един познат. Карала съм малко, но те хората казват, че това е добре, за да придобиеш навици, на които те е научил инструкторът, а не грешни и стари такива.

Специално за това си трябва малко свикване с автомобила, особено от шофьор с под 2-3 години практика... или на собственика на колата почва да му се плаче за съединителя :)

Аре бе. Никога не съм те юркал от злоба.. ти престани да се връзваш толкова, аз вече е късно да се променям :P

И за мен е късно да се променям, поне в отношението си към теб.

Еми не знам, Мирка. Права отсечка 100 метра, без никаква кола на пътя... Сигурно трябва да ме пратят в някой карцер да изгния... Ти добре ли си?! Ей, като започнете така да ми се правите на света вода ненапита и не знам... Никой тука не е карал кола без книжка... Ама никой. Сигурна съм. Вие сте най-честните хора на света и със сигурност за първи път сте се качили на шофьорското място в първия ви час по кормуване. Нали?! :laughing:

Краай, ще правя задушен заек с картофи, и ще лоча ракийца. Май само така ще се успокоя...angry1.gif

Ред. е, и мезе ще си направя за ракийцата. Карантийка в гювече.

Я сподели рецептата, че скоро и аз ще правя...

За задушен заек? Или за карантия в гювече? Щот втората си е моя тайна и не я казвам.

За заека.

Последно ядох в Италия. Много добре го бяха направили, та мисля да взема от Билла един и да се пробвам. И див са ми обещали, ама там е малко Божа работа. Та за домашен говорим, засега.

UK banks cut periphery eurozone lending

Posted by John McDermott on Nov 18 04:33.

Britain's banks have shrunk their lending exposure to peripheral eurozone counterparts by a quarter in just three months as concern has deepened about the intensifying crisis on the continent. According to data compiled by the Financial Times, the big four UK banks cut interbank loan volumes by more than 24 per cent to £10.5bn in the three months to the end of September, reflecting a sharp increase in the level of nervousness towards lenders across the southern eurozone. To prepare for a further worsening in the markets, banks are increasingly acting out "stress scenarios" of varying severity through so-called "war games". These involve taking a situation – such as countries leaving the euro – and working through the potential repercussions for their business, shareholders and customers, often in real time over a weekend.

УНИКРЕДИТ и РАЙФАЙЗЕН се движат в същата посока... Ще става весело...ph34r.gif

бях почнал да отговарям, но навреме се усетих че няма (с)мисъл.

@gado+@alchemy, поне при вас правилно ли съм разбрал че се забавлявате със самоиронията ми или някак си и вас съм ви вкарал в афект?!

Ми разфасоваш, слагаш на дъното на тавата едно малко парче сланина за мазнина, че заешкото е сухо, редиш отгоре месото, предварително намазано с подправки, картофите, наливаш две чаени чаши вода, увиваш в кухнеско фолио и душиш на 320 градуса за час и половина. След това махаш фолиото и запичаш само отгоре на 280 градуса за половин час. Подправките са черен пипер, сол, чубрица. Ако реша да се глезя, слагам и една скилидка чесън + малко люто чушле.

Прекаляваш със злобарките с приклякане и подсвирване, значи!
Което си е истина си е факт. Ама тези неща не ги практикувам в леглото, че и четирите крака ще се спраскат... Не ми е първото легхло, което троша (инспекцията показа, че сегашното и преди е било трошено, но ремонта му е бил некадърен)...
Аз лятото дадох на една моя позната да ми кара колата от Хисаря до Пловдив. :) Да ви кажа, добре се справи момичето. (тя има книжка, но почти не кара)
Все по-често ми се случва да се возя при доста добре каращи дами.

Сигурно трябва да ме пратят в някой карцер да изгния... Ти добре ли си?! Ей, като започнете така да ми се правите на света вода ненапита и не знам...
=rageguy-messenger-13.png

УНИКРЕДИТ и РАЙФАЙЗЕН се движат в същата посока... Ще става весело...ph34r.gif
Някой може ли да обясни с нормални думи за евентуалните последствия?

Еми не знам, Мирка. Права отсечка 100 метра, без никаква кола на пътя...

То не пречи за 100 метра да изкочи някой връщаш се от къра и пак да стане на кайма. И за по-малко са ставали сакатлъци.

Сигурно трябва да ме пратят в някой карцер да изгния...

Къде съм споменал за карцер, че не помня точно? Или това си го измисли?

Ти добре ли си?!

Добре съм, колкото може да е добре човек тук, ама това е друга тема.

Ей, като започнете така да ми се правите на света вода ненапита и не знам... Никой тука не е карал кола без книжка... Ама никой. Сигурна съм. Вие сте най-честните хора на света и със сигурност за първи път сте се качили на шофьорското място в първия ви час по кормуване. Нали?!

Защо скачаш срещу всички? - само аз попитах. И едно е да направиш нещо грешно, друго е да го направиш и да се похвалиш пред всички, че и да кажеш, че не е единичен случай, ами се е случвало повече от 1 път. Аз и да съм правил(теоретично ;) ) без бой не казвам, а като ме бият забравям.

Е то и аз съм карал без книжка,но беше след като вече си бях подал документите и карах само с талон.Пътя беше селски и по това време на годината(зимата) нямаше жив човек.Все още нямам много опит по заснежени пътища :(

бях почнал да отговарям, но навреме се усетих че няма (с)мисъл.

@gado+@alchemy, поне при вас правилно ли съм разбрал че се забавлявате със самоиронията ми или някак си и вас съм ви вкарал в афект?!

Спокойно..., дишай, поеми си въздух... Няма такова нещо (афекти-мафекти)..., просто не мога да разбера защо, уж интелигентен човек, а ги взимаш нещата толкова на сериозно?

... или някак си и вас съм ви вкарал в афект?!

Мба...

Явно твърде рядко се майтапя и тука всичките ми писания минават под общия знаменател на сериозността.

Требе да се вземат мерки. И теглилки.

Еми не знам, Мирка. Права отсечка 100 метра, без никаква кола на пътя... Сигурно трябва да ме пратят в някой карцер да изгния... Ти добре ли си?! Ей, като започнете така да ми се правите на света вода ненапита и не знам... Никой тука не е карал кола без книжка... Ама никой. Сигурна съм. Вие сте най-честните хора на света и със сигурност за първи път сте се качили на шофьорското място в първия ви час по кормуване. Нали?! :laughing:

Галя ти верно ли не можеш да се усетиш когато някой си прави майтап? Колко насериозно мислиш го каза Мирката? Колкото аз когато ми се връзваш?

ПС: Изобщо съществува ли човек, който не е карал без книжка поне преди да я вземе. То маса хора карат без книжка дори след като са им я взели...

ПС: Изобщо съществува ли човек, който не е карал без книжка поне преди да я вземе. То маса хора карат без книжка дори след като са им я взели...

Аз. Не съм се качвал на кола преди да започна курсовете и после не съм шофирал преди да си взема документа.

Стига бе!? Изобщо? Даже на полигон нещо?

Аз нямах 15 когато за първи път помолих майка ми да слезне от колата, защото направо ме болеше да я гледам как 10 минути не може да паркира колата - нещо което се прави с 3 маневри максимум тя след 20тата беше на изходна позиция...

Спокойно..., дишай, поеми си въздух... Няма такова нещо (афекти-мафекти)..., просто не мога да разбера защо, уж интелигентен човек, а ги взимаш нещата толкова на сериозно?

не мога. толко съм нагълтал че ако не издишам ша отлетя. то всъщност ако и издишам има такава опасност.

напоследък рина сериозни купчини със сериозни .... акита, та дори и несериозните ми идват сериозно в повече. и да се разберем, уж човек или уж интелигентен ме наричаш?

Мба...

Явно твърде рядко се майтапя и тука всичките ми писания минават под общия знаменател на сериозността.

Требе да се вземат мерки. И теглилки.

благодаря за обратната връзка. проверявах дали лошата връзка и честите грешки са от Tx или от Rx. едното мога да го поправя, а другото - не :)

Аз. Не съм се качвал на кола преди да започна курсовете и после не съм шофирал преди да си взема документа.

+1. всъщност съм се качвал и преди, но да се возя. за двуколесните МПС обаче бих се позовал на 5тата поправка към конституцията на САЩ, или на съответният чл. от нашия си НК

Галчето има проблеми с шегуването......на психологическа основа за съжаление..........

Ма и тва да се прайш на форумна жертва и мъченик сигурно е трудно дейба.

а тва за качването без книжка е нормално всеки го е правил а тия които не са го правили и са взели книжка само за 24/32 часа уроци са умопомрачително зле....макар да не съм карал курсове по 2-3 медеца мечтая да станат пак по толкова и всички гадни тролове по пътищата да изчезнат завинаги. обожавах до преди 2-3 години да шофирам ся ми е най омразното нещо на света от Тракия до Смирненски в час пик направо фащам къра от глупаци.

Галчето има проблеми с шегуването......на психологическа основа за съжаление..........

Ма и тва да се прайш на форумна жертва и мъченик сигурно е трудно дейба.

а тва за качването без книжка е нормално всеки го е правил а тия които не са го правили и са взели книжка само за 24/32 часа уроци са умопомрачително зле....макар да не съм карал курсове по 2-3 медеца мечтая да станат пак по толкова и всички гадни тролове по пътищата да изчезнат завинаги. обожавах до преди 2-3 години да шофирам ся ми е най омразното нещо на света от Тракия до Смирненски в час пик направо фащам къра от глупаци.

Използвай градския транспорт или си купи москвич с теглич(има и рима) и ролбари(нали така се казват тези красиви решетки на джипитата отпред).

Днес от Х-л Санкт Петербург до централна гара ме засякоха 3 пъти,но аз съм с дърта кочинка и не ми пука :ph34r:

Използвай градския транспорт или си купи москвич с теглич(има и рима) и ролбари(нали така се казват тези красиви решетки на джипитата отпред).

Днес от Х-л Санкт Петербург до централна гара ме засякоха 3 пъти,но аз съм с дърта кочинка и не ми пука :ph34r:

То за това има и подбен проект - един стар джуган, от вътрешната страна подсилен да не си личи - тръби едно друго и после обикаляне за дебнене на такива красавци, дето ообичат да засичат и отнемат предимството щот са мноо cool.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...