Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

"Виж я, че е станала като мечка малинарка..."....бухахаааа....ей тоя лаф не бях го чувал...:lol:

П.П. ...гледам едни истерии по Нова ТВ ("Съдебен спор")...това човешките драми край нямат...:closedeyes:

....и психологическият 'ексхибиционизъм' също - всичките участници сами търсят изявата там...или по-скоро се дължи на пълното недоверие в съдебната ни система...

Бахти, след като снощи си залях светещата клавиатура с чай (дано светне, като изсъхне), тая сутрин леглото ми каза тряс и се наложи да продължа да спя под наклон. Единия крак се строши... Не съм вярвал, че някога ще ми се наложи да ремонтирам легло...

Бахти, след като снощи си залях светещата клавиатура с чай (дано светне, като изсъхне), тая сутрин леглото ми каза тряс и се наложи да продължа да спя под наклон. Единия крак се строши... Не съм вярвал, че някога ще ми се наложи да ремонтирам легло...

Ръгаш някоя и друга книга да го подпре и си готов :)

Аз вече го оправих. Отделно, за мен книгите са свещени и единственото нещо, което бих използвал по този начин са учебници и то не всички.

... тая сутрин леглото ми каза тряс и се наложи да продължа да спя под наклон. Единия крак се строши... Не съм вярвал, че някога ще ми се наложи да ремонтирам легло...

Прекаляваш със злобарките с приклякане и подсвирване, значи!

Адски ми е тъпо...

Ми направи си една злобарка тогава!

П.п. Брат Чистачо, ВТФ - дет са вика....? Нещо не се сещам....

П.п. Брат Чистачо, ВТФ - дет са вика....? Нещо не се сещам....

Райските ябълки, нали ти каза, че много ги обичаш, а у нас такова нещо никой не яде. Има 1 касетка само за теб. През седмицата общо взето всеки ден без вторник след 5 съм у нас, ноже да минеш да ги вземеш

Еййии..., верно, бе! Нека утре да си видя и аз седмичната програма и ще се разберем нещо.

П.п. Ха! Питбулчо имал рожден ден..., ми да му е честито тогава и да я кара по-внимателно с малките кифли!

Краай, ще правя задушен заек с картофи, и ще лоча ракийца. Май само така ще се успокоя...angry1.gif

Ред. е, и мезе ще си направя за ракийцата. Карантийка в гювече.

Минава ми през главата, че от Галя ще излезе приличен шофьор. Галя + Коуч = Учудващо добра комбинация. Малко рязко тръгва и по същия начин спира, но да се надяваме това да се обиграе с времето :bgrin:

За Галя е смешно да го казваш това. С нея колкото и да се шегувам, тя няма как да ми се ядоса или обиди, защото знае, че никога лошо няма да й кажа. А тя пък ако знаеш какви ми ги говори, че и на живо... :laughing:devil.gif

Така е. Имат значение тонът и начинът на изказ. Аз Виден прекалено много го обичам, че да му кажа нещо лошо, или и да го кажа, ще е с добри помисли :rolleyes:

Така значи - Галя само на мен ми се засяга ;)

Да. Само ти си Природно Крив Обект.

Щот си зъл и изгадняваш!

Така е :laughing:

Относно коментара на Жоро - да, и аз така мисля :rolleyes:

Отварям преди малко една днешно-актуализирана тема и чета - един пита в първия пост къде в Пловдив имало не знам какво си, а в нов пост друг му отговаря къде...с леката подробност, че първият е попитал през януари 2005-та.

Е...все пак е получил отговор - по-добре късно, отколкото изобщо...

Минава ми през главата, че от Галя ще излезе приличен шофьор. Галя + Коуч = Учудващо добра комбинация. Малко рязко тръгва и по същия начин спира, но да се надяваме това да се обиграе с времето :bgrin:

А по принцип Галя има ли книжка?

Аз лятото дадох на една моя позната да ми кара колата от Хисаря до Пловдив. :) Да ви кажа, добре се справи момичето. (тя има книжка, но почти не кара)

Специално за това си трябва малко свикване с автомобила, особено от шофьор с под 2-3 години практика... или на собственика на колата почва да му се плаче за съединителя :)

Да. Само ти си Природно Крив Обект.

Аре бе. Никога не съм те юркал от злоба.. ти престани да се връзваш толкова, аз вече е късно да се променям :P

Да убия ли котака? Или просто да го кастрирам....

Добро утро, гниди :)

Ти нали почиваше в понеделник бе? Или този път котката е виновна? Дубрютру. :lol:

Почивам. По навик се събудих. Нищо, и без това имам да превеждам кажи-речи цяла книга biggrin1.gif Ще отметна малко работа.

А по принцип Галя има ли книжка?

Аз лятото дадох на една моя позната да ми кара колата от Хисаря до Пловдив. :) Да ви кажа, добре се справи момичето. (тя има книжка, но почти не кара)

Галя няма книжка, но имаше мерак да покара колата понеже е карала с баща си. Е справи се :)

Жоро и Ванчо - бяхте обещали да ме водите за зимни гуми... ph34r.gif

Ако можех щях. И на Галя на баща и сега взехме гуми без отстъпка.

Специално за това си трябва малко свикване с автомобила, особено от шофьор с под 2-3 години практика... или на собственика на колата почва да му се плаче за съединителя :)

Той съединителя и без това не ми е много нов, така че няма страшно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...