DON_CHEFO Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Мдааа....определено двамата мъже и половина тръгна в правилната посока. Все по-малко се сещам, че липсва онова "хероиново бебе" - Чарли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 * Кокаиново Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 К'ва война, к'ви пет лева? Ми..., щот нали Ники разправя, че наш Бат Бойко мязал на Буш... Та си викам - Разгеле, почнА се... Гадине? Предпочитам да трепем евреите. Евреите ги ОстАви! Глей кво правят, та да знаеш къде е далаверата..., пък и арабите по-не ме кефят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Абе...то има един виц - защо сега евреите живеят на единственото място, дет нема нефт, ама карай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Направете ме модератор. Да видим кой ще мрънка Никой няма да остане... щом си толко съвестен към задълженията си произтичащи от функцията ти на "модератор", що не пробваш и с малко личен пример? определено по мой адрес точки 1 и 2 редовно (или пък "упорито и системно"?) си ги газиш по повод и без повод, особено последното. та кат не мойш сам, кво очакваш от другите? Доживях най-големият форумен трол да ми чете форумен морал... В тая дисциплина срещу тебе да тичам, не мога да те стигна. Тия точки си ги залепи някъде, така че като тръгнеш да постваш в Булфорум винаги да са ти пред очите. Няма по-търпян в историята на Булфорум трол от твоята персона. И с толкова много спестени наказания. Като започнем от многобройните "недоразумения" с потребители и стигнем до явните обиди на членове на Екипа на Булфорум. Дали пък изобщо да коментираме и факта, че едва ли имаш пост, в който да няма явно пренебрежително-покровителствено, често и откровено подигравателно отношение към отсрещния. Излишно е да споменавам, че ти е любим спорт да се чудиш къде и как да се опитваш да ме дразниш - абсолютно целенасочено. Даже съм убеден, че седиш някъде и се подхилкваш по въпроса... Добре, че не обръщам кой знае какво внимание. И за цялата си "кариера" тук имаш един единствен уорн от Весо, който ти е махнат впоследствие. Което не пречи под път и над път да се чудиш как да подядеш и него и постоянно да подмяташ разни намеци относно "свободата на словото" в Булфорум. Че ти си най-свободния човек тука по тая логика. Само не разбирам защо след като сме толкова лоши и тук е толкова зле, защо така ревностно настояваш да си тук? И защо си едитна тогава постчето, като хич нали не ти пука? Защото знаеш добре, че ако го беше видял, той за разлика от мене щеше да ти връчи жълтия плод. Което показва, че някак си силно държиш да си в Булфорум... Не се стеснявай, ние си знаем, че за теб сме простаци, комплексари, пияници, вече И параноици. Не си нито първия, нито последния с определения и пожелания. И са ни викали на среща да се бием, и са събирали орди програмисти да ни затварят форума, и са ни обещавали да ни хакват, дори и убиват... Много отдавна сме свикнали... Та както казах, тъй като аз не съм игнорвал никога никого в Булфорум по понятни причини (не че не ми се е искало), постарай се ти да натиснеш съответния бутон по мой адрес и толкова... А на останалите бих припомнил, че не само влагаме времето и нервите си, но някой плаща и сметката. Нещо, което редовно се изпуска така лекичко... И не сме искали нито благодарности, нито теманета. Просто едно елементарно уважение... направете ме модератор обещавам че няма да баМбам никой Васе, след първата седмица ще молиш да те отпишем.... Мисля да правя безразборен секс с платени жени.......... Сладко да ти е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Видене, ти пък щото си света вода непита. Уважението не се печели, то се заслужава. За подигравки и язвителен език не е много уместно точно ти да говориш, след като ти самия не ги пестиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Видене, ти пък щото си света вода непита. Уважението не се печели, то се заслужава. За подигравки и язвителен език не е много уместно точно ти да говориш, след като ти самия не ги пестиш. Къде това бе, Пеше? Или закачките с хора, които се познаваме лично и седим на една маса ги включваш в тая сметка? На никой не му ща уважението, говорех по принцип. ЕДИТ: Да не почвам да пиша пък за нЕкои твои постановки... Никой не е идеален, нито пък някой е твърдял нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Виж ся, аз съм доста далече от идеален и си го знам много добре. Въпросът е, че не нося бремето и отговорността да модерирам. И въобще не говоря за закачките с хора, с които се знаеш. Говоря за ехидни коментари към Галя и Triti, например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 /me вади пишкомера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 /me вади ножицата - крайно време е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 /me вади пишкомера. Искаше да кажеш дълбокомера, може би ? П.п. Баахти..., тоя пък тръгна веднага с ножицата... П.п.п. ...А, така хубуу си хортуват ората.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 П.п. Баахти..., тоя пък тръгна веднага с ножицата... Не...просто смятам да върна уравниловката от социализма...явно ми влияе предаването на Карбовски за Бай Тошо, което гледам в момента... Едит: За неразбралите от по-младото поколение, обяснявам - Наско мери, аз уравнявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Не...просто смятам да върна уравниловката от социализма...явно ми влияе предаването на Карбовски за Бай Тошо, което гледам в момента... Номенклатурчик такъв! Ти не разбра ли, че не се реже, туй що се не реже!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Абе ти заеби цитатите...то и за Вазов нъл знайш к'во говорят хората как се е споминал... А иначе всичко се реже с подходящия инструмент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Особено ако е чук+секач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 /me вади ножицата - крайно време е... Виж ся, аз съм доста далече от идеален и си го знам много добре. Въпросът е, че не нося бремето и отговорността да модерирам. И въобще не говоря за закачките с хора, с които се знаеш. Говоря за ехидни коментари към Галя и Triti, например. За Галя е смешно да го казваш това. С нея колкото и да се шегувам, тя няма как да ми се ядоса или обиди, защото знае, че никога лошо няма да й кажа. А тя пък ако знаеш какви ми ги говори, че и на живо... За другото лице имаше такъв момент, който бе предимно "каквото повикало - такова се обадило" Някой ден може да ти покажа някои работи и ти да се посмееш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Така значи - Галя само на мен ми се засяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Е та аз не съм ти виновен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Така значи - Галя само на мен ми се засяга Щот си зъл и изгадняваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Имало някаква нова дискотека в Тракия? Как се казва? Какво пускат? Казвайте бързо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Щот си зъл и изгадняваш! Ми одъртявам - нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Галински мини през нас утре или през седмицата да си пребереш една стока, дето ти обещах онази вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 ГолЕм торент!!!: 24.Сръбски.пиянски.песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Щот си зъл и изгадняваш! Има ли човек дето да му пука, какво говори някой си НИКНЕЙМ за него...щото за мен ми през к**а Имало някаква нова дискотека в Тракия? Как се казва? Какво пускат? Казвайте бързо! нещо, което НЕ слушаш...всъщност нямам идея кво пускат след като на 100 метра от нас има Даяна(oт която си идвам сега) ГолЕм торент!!!: 24.Сръбски.пиянски.песни пази ги като очите си :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Има ли човек дето да му пука, какво говори някой си НИКНЕЙМ за него...щото за мен ми през к**а Е познаваме се.. пък и явната липса на нещо което да премести в другия крачол е причината да ми се връзва толкова като я юркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.