Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Виж ми мембър групата :lol: . Мислиш ли, че тези фафли и аз не ги ручам редовно? Именно от тези заплашителните писма ми падна толкова мнението за подрастващите, бах мааму, та те дори и да псуват като хората не могат... Ама аз си ги събирам и един ден ще издам сборник.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Ама аз си ги събирам и един ден ще издам сборник.

Покани ме за рецензент....може и аз да добавя мемоари...:bgrin:

Не давайте наказание или мод-режим на другите деца !

Не става - наказанията и мод-режима не ги давам аз, а точките в правилата..."ако това не спазиш се полага еди какво си" и т.н. Дори може да се каже, че много малко наказания раздавам за нарушенията в търговския раздел, където основно действам - вчера напр. един получи само затваряне на 3 теми + обяснение за затварянето, вместо да получи проценти + известна почивка или мод-режим (по преценка на модератора) за няколко нарушения едновременно.

направете ме модератор обещавам че няма да баМбам никой

Иииииии това ще е любопитно да стане. И да гледаме сеир после :rofl:

И злобила да публикува после и ЛСтата :)

щом си толко съвестен към задълженията си произтичащи от функцията ти на "модератор", що не пробваш и с малко личен пример?
Всъщност, това имах предвид в горния си пост.

Злобиле от инспекцията по труда са луднали.Оправи си документацията,ако не ти е в ред.решили са да си "изработят" коледните премии :lol:

Иначе тук в Калофер е шибан студ, добре че напалихме печките :)

Не става - наказанията и мод-режима не ги давам аз, а точките в правилата...

Подскачаш все едно си седнал на габърче намазано с йод . Много на сериозно ме взе , несхвана иронията ми .

Подскачаш все едно си седнал на габърче намазано с йод . Много на сериозно ме взе , несхвана иронията ми .

Нямаше йод, кабърчето беше сухо, ама пак бодеше. Наистина ли мислиш, че не схванах майтапа? По-скоро ти не схвана за какво и за кого го казах...

To честно казано и аз не схванах, но като не гледам какво става в търговския отдел и няма как да разбера. А там много наказвате за дребни майтапи та избягвам да се меся :)

Fuck. Първо излезе Skyrim, а днес пуснаха демото на новото Anno (на предишното имам 400+ часа game time). Надявам се да съква яко, иначе хептен никаква работа няма да мога да свърша идния месец. Да се таковам в дебелия геймърски гъз.

Не знам, аз губя прекалено много време със SC2 та да гледам и други.

Между другото малиновото вино е елексир просто. Охладено е като лимонадка :)

Може би съм изтрещял напълно, но акъла ми така и не може да възприеме факта, че българския избирател постави този мутромилиционерски уникум в премиерския стол и продължава да гласува и да му дава власт в ръцете.

"Ние трябва да се опитаме да направим нещо в иновациите, в новите технологии. Виждам България да направи своя пробив, тъй като има изключително добри специалисти в тази област. Да, малко са, но с помощ от държавата, помощ от всички нас... Какво е бъдещето? Бъдещето е резервните части на човека. Това е бъдещето. Вече знаете, че на много места от стволови клетки, да, не могат да направят цяла ръка, но от стволова клетка произвеждат яйцеклетка. Ако ние тук се съсредоточим, като държава имаме страхотни специалисти в тази област, може да заявим един приоритет за в бъдеще, който да е много иновативен за света", заяви премиерът в стила на своя първи политически наставник Тодор Живков, чието известно обещание е “тази година полупроводници, догодина – цели”.

Иновациите в медицината и по-специално "чудесата" около стволовите клетки и клонирането са тема, която отдавна занимава министър-председателя и над която си личи, че много разсъждава.

Още през март 2010 г. той наставлява тогавашния здравен министър Божидар Нанев как трябва бъдат убеждавани хората да даряват органи за трансплантация: "Но това трябва да се обяснява на хората и то да се обясни - всъщност когато е в тази мозъчна смърт, можеш да направиш част от теб да живее и си оставаш. И ако след време се разреши клонирането, могат да го намерят този човек, да ти вземат от бъбрека и да те направят нов!"

Истинското откровение на премиера идва по-късно в интервю за сп. "Мах": на въпрос "Страх ли ви е от смъртта?” Борисов отговоря: “Надявам се в последния момент нещо да направя. Така си мисля.”

Момчиле, аз като го чух тоя, си изплюх кафето през носа.... Баси глупака.. Ама всеки народ си заслужава управниците. Ще ми говори той за високи технологии, когато българската наука робуваше сума ти време на теориите на Мичурин и други изявени тиквеници и отхвърляше яростно капиталистическо-попските "твърдения" на Дарвин и Мендел. При това във време, когато бюджетът на БАН е орязан най-нагло...angry1.gif

Едно време се трошаха китари и се палиха сцени по концертите, сега се трошат лаптопи и се скача връз тях :D

пффф ,верно ли ?Звучи грубо :unsure:

Кое е по-грубо? Да запалиш/счупиш китара за петдесетина хиляди долара или лаптоп за 500?

Уррааа..., ще ходим на война!

П.п. Викам да нападнем палестинците. Не, че нещо имам против тях, ама щом евреите вече толкова години ги гърмят и трепят, значи трябва да има някаква сериозна далавера в тази работа :unsure:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...