Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Одъртявам, да..., брадата ми доста побеля напоследък, ама няма лошо... Сигурен съм обаче, че никога няма да одъртея!

A не знам за теб, аз още не съм излезал от пубертета :lol:

:D

Не съм чул инженер, който да не реве от сапромат :]

Аз не съм....щото не го учихме, минахме тънко с механиката :D :D Адски интересен предмет, но дойде ли време за четене и се мразих :D :D :D

:angry1 Тоя съпромат така да ме нерви.Всичко си е както трябва в една задача,но накрая получавам някакъв нереален тангенс. :ph34r:

задължително слагаш коеф. на проф Нагодяев...или умножаваш по пи и всичко си идва на мястото...пък и фатката е да не хванат :D :D

задължително слагаш коеф. на проф Нагодяев...или умножаваш по пи и всичко си идва на мястото...пък и фактата е да не хванат :D :D

Чефо, Нагодяев от много много много време е кръга на Академиците. Колкото студенти е изучил... По-важното е, че методите му намират реални приложения в практиката :laughing: :tongue

едит: Ние сме по украинския метод - на Нагласенко...

Ние работихме с Натъкмьов. :lol:

и той е вървежен

Чефо, Нагодяев от много много много време е кръга на Академиците. Колкото студенти е изучил... По-важното е, че методите му намират реални приложения в практиката :laughing: :tongue

едит: Ние сме по украинския метод - на Нагласенко...

Питайте Младенчо за мойте курсови работи....и не само. :D :D :D Изумително просто :D :D

На дипломната защита: Колега, тука много малко прегряване сте получил? При което аз знаех, че ще се зачекне щото диф уравнение само като го видях и...написах резултат :D :D без да смятам и викам...ами така е - допуснал съм техническа грешка. Ква техническа грешка братко, тия прегрявания ми разказаха играта от нагодяване на таблици, резултати и графики :D :D :D

Е моето е най-проста задача с греда и трябва да намеря под какъв ъгъл е натоварването,защото действат сили вертикално и хоризонтално.Иначе предмета си е доста интересен.Другият семестър ще е по-голяма веселба с механика на флуидите :lol:

ПС:Добре че съм при добър преподавател на упражненията та дори и да ида с нещо грешно той ще ми покаже от къде аджеба идва тая грешка :)

Което ще рече, че ако нещо е old school за него а за теб не е - значи одъртяваш :P

Добре дошъл в клуба дет' са вика :lol:

одъртева одъртява :bgrin:

Не може всички да слушаме жица :tongue

PS: всъшност може де,когато съм с над 3 промила в кръвта :)

Той май искаше да каже "Не, може всички да слушаме жица", но изпусна запетайката. :bgrin:

при мен ни промили, ни кока ще помогне да прослушам жица...еле па ако има промили....предпочитам бой с камшик от колкото метъл...еГасииииии :D

http://www.youtube.com/watch?v=RjydtTNk_vA

Метъл ли...майкинкоуууу

при мен ни промили, ни кока ще помогне да прослушам жица...еле па ако има промили....предпочитам бой камшик от колкото метъл...еГасииииии :D

А метълка?

А метълка?

ако е със строги нашийници и кламери по нея....ще бягам и с ръце ще драпам дори...

заради едното снУшение, бих чул 1, 2 пъти ънфоргивън...и туй то :D

ако е със строги нашийници и кламери по нея....ще бягам и с ръце ще драпам дори...

заради едното снУшение, бих чул 1, 2 пъти ънфоргивън...и туй то :D

Ей тва чалгата е като СПИН-а. Не прощава на никой. :lol:

много долна и пошла музика е тва чалгата...никой да не я слуша... :D

Няква модна тенденция май се е заформила...ако не почна да продавам фанелки със задраскана чалга на тях па на :D...милиЯрдер ще стана от хорското нещастие

...и салфетките, и салфетките дядо попе...:P

Да си призная, този феномен със салфетките не ми е познат. Явно е някакво ново стъпало в чалгарската еволюция, защото го нямаше по мое време. :lol:

Мани, ами също като него - не повтаря!

Сама по себе си, чалгата е безопасна, но причинява непоправимо снижаване на IQ-то, което от своя страна те прави податлив на атаки от други неща, които вече са опасни. Тези опасните неща първо причиняват изглаждане на мозъка, каквото и парна преса не може да направи, после докарват консистенцията му до тази на твърдо сварено, кокоше яйце, като по време на този процес той се смалява до съответният размер. Първите симптоми на това заболяване са Както следва - Маниакално увлечение по лъскавкото и циганийката и неконтрулируем тремор в пръстите на ръцете (в по-тежки случаи и на краката), който се изразява в непрекъснато щракане. Следващият ярко изразен симптом е депресивната невроза която кара страдащият, вместо да си избърше задника със салфетките, той да ги хвърля по главата си. Понякога се наблюдават и прояви на мазохизъм свързани с тази невроза, които се изразяват в получаване на удоволствие от заплащането на определени суми за същите тези салфетки. Съответно - колкото по-голяма е сумата, толкова по-голямо е удоволствието, не рядко се наблюдава и спонтанна еякулация по време на тези актове. Последната фаза от протичане на заболяването е превръщането на индивида, в следствие на получените тежки увреждания на психиката, в лигавещ се идиот страдащ от маниакално влечение към огромни цици (качествената оценка също е нарушена и за това, от значение е единствено количеството, а не качеството).

Според някои изследователи това увлечение е свързано с дегенерирането на личността до степента на бебе. В подкрепа на тази теория е еднаквата реакция (на пострадалият и на бебето) спрямо образ на цици, която се изразява в олигавяне, широки усмивки и издаването на нечленоразделни звуци напомнящи гукане или грухтене. В противовес обаче се изтъква фактът, че все още не е документирана дегенерация до степен на ембрион. Според някои по-радикално настроени учени, това че не са документирани такива случаи, съвсем не означава, че те не се случват. Споровете по въпроса все още продължават.

Да си призная, този феномен със салфетките не ми е познат. Явно е някакво ново стъпало в чалгарската еволюция, защото го нямаше по мое време. :lol:

Всичко дойде от Гърците с кризата, смениха хвърлянето на рози в таверните със салфетки..:)

Аааа....едно време трошаха чинии. :beer:

Да, може един таймлайн да стане...утре няма да има какво й да хвърлят :D..А ние като много умни, направо на салфетк минахме :D

Всичко дойде от Гърците с кризата, смениха хвърлянето на рози в таверните със салфетки..:)

Аз знам, че карамфили са хвърляли. Не рози.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...