DON_CHEFO Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Видене , стегни се..... кви 50 човека , аз мисля да управлявам планетата. Вчера гледах Двойник на дявола (за Удей Садам Хюсеин) и открих че моето призвание е просто да стана диктатор. Между другото филма е много хубав на фона на всички лайна напоследък. аз просто искам да съм гаден лихвар и да държа поне 50% от урановите, златните и диамантините мини на планетата....тънката поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Защо? А долари? Пич, ти тотално си се отвеял да ми задаваш подобен въпрос. Васе, забравихме и минимума 50% уорн!!! ХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Китайската валута се нарича жънминби (народни пари), нейната единица се нарича юан, който се дели на 10 дзяо, а дзяо-то се дели на 10 фън-а! Йена е валутата на Япония. П.п. mobo, излагаш се! Ако продължаваш така, вече няма да нося фланелки с логото ти Пути Катояма? Приятно ми е кор Катогреда. :D Знаеш ли го вица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Пич, ти тотално си се отвеял да ми задаваш подобен въпрос. Не. Просто не се интересувам от валутните котировки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Реално погледнато ако света ми е подчинен а ти държиш 50% от мините рано или късно ще гушнеш букета и аз ще стана ЕС (едноличен собственик) на твоите блага :lol: Нищо лично ма къв диктатор ще съм ако си имаш собствени уранови мини.... заеби , ще те направя управител на музеите...там ще имаш невероятната възможност да си нон стоп сред любимите си Италиански марки коли , щото ще ги забраня Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Реално погледнато ако света ми е подчинен а ти държиш 50% от мините рано или късно ще гушнеш букета и аз ще стана ЕС (едноличен собственик) на твоите блага :lol: Нищо лично ма къв диктатор ще съм ако си имаш собствени уранови мини.... заеби , ще те направя управител на музеите...там ще имаш невероятната възможност да си нон стоп сред любимите си Италиански марки коли , щото ще ги забраня говориш за ВОЙНА...Титани срещу Богове....откачените отвръщат на удара :D ahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Ако ще си раздавате длъжности, аз ще съм Criminal Mastermind. И това не е заявка. Само предупреждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Измислил съм го споко. Ако ще си диктатор трябва да действаш подло. Ще ти пратя Дядомраз-а , ще го интегрирам под прикритие като зъл учен с който ще си повярваш че ще успееш да ме сломиш и ще ти се наложи да задоволяваш всеки негов каприз (щото нали ти е тайният коз , не можеш да го прецакаш с кофти кафемашина която не подгрява чашата до 20.5градуса) .... след 3-4 месеца най-вероятно ще се предадеш сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 И веднага се сетих за Ангел в латекс Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 И веднага се сетих за Ангел в латекс Много интересна представа за Злодей имаш. Чудя се какви филми гледаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Латекс фетиш мей би ? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Латекс фетиш мей би ? :lol: Ти мани фетиша по латекса, но и мен да си представя... Това вече е притеснително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 защото ние сме в ЕС и се пънем и за еврозоната, т.е. еврото. ЕС вече се клати, остава да пипнем и валутката и китайската йена ще доминира от тук до края на 2012та. Китайците не са еб**и мамата на ситуацията само защото не искат а не защото не могат. И долара и еврото така могат да го издухат ако китайците просто пръднат един път че не е истина. Ама и те нали са душици - траят си Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Великият китайски народ няма да търпи американската малоумна сган още дълго... Докато печатницата не спре, нЕма се Упраи света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Китайците не са еб**и мамата на ситуацията само защото не искат а не защото не могат. И долара и еврото така могат да го издухат ако китайците просто пръднат един път че не е истина. Ама и те нали са душици - траят си Дедо, единствената причина, поради която китайците си траят е защото няма друг начин. Ако освободят курса на юана, той автоматично ще хвръкне във въздуха, което означава замръзване на китайския износ. По този начин обаче кредитират Америка и Европа. Просто нещата са здраво навързани и всички са се хванали на глобалното хорце, от което никой няма интерес да се пусне и единствено шава в рамките на допустимото. Видене, говориш отново шменти-капели като за в селската кръчма. Китайците са свързани с американската зган с такава дебела пъпна връв, дето и идея си нямаш колко сериозна и жизненоважна е в доста по-голяма степен за самите китайци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Скоро ще се пусне някой..... нещо много сложно стана всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Видене, говориш отново шменти-капели като за в селската кръчма. Китайците са свързани с американската зган с такава дебела пъпна връв, дето и идея си нямаш колко сериозна и жизненоважна е в доста по-голяма степен за самите китайци. Аре стига ми говори глупости и виж колко пари дължат малоумниците на Китай. Номера да ги печатат периодически няма да мине, на хората вече им писна. Хартия без покритие никой вече не иска. Аз знам, че ти е сериозно промита главата там, ама започвам вече да се притеснявам направо за тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Злобиле, стани диктаторче, аз ще си организирам съпротивително движение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Злобиле, стани диктаторче, аз ще си организирам съпротивително движение. Болднато-то в случая е важното....щото реално стане ли квото и да правиш после все тая..... модерните диктатори карат по 15-20 години.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Аре стига ми говори глупости и виж колко пари дължат малоумниците на Китай. Номера да ги печатат периодически няма да мине, на хората вече им писна. Хартия без покритие никой вече не иска. Аз знам, че ти е сериозно промита главата там, ама започвам вече да се притеснявам направо за тебе. Хахаха, добре де вярвай си на глупостите, нямам намерение да водя кръчмарски спорове на сериозни теми. Викаш сега като се вдигне великия китайски народ и им нарита задниците на американските гадняри, ще почне да си продава износа на марсианците или на новите приятели от Сириус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Болднато-то в случая е важното....щото реално стане ли квото и да правиш после все тая..... модерните диктатори карат по 15-20 години.... Но всички те са дошли на вълните на съпротивата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Хахаха, добре де вярвай си на глупостите, нямам намерение да водя кръчмарски спорове на сериозни теми. Викаш сега като се вдигне великия китайски народ и им нарита задниците на американските гадняри, ще почне да си продава износа на марсианците или на новите приятели от Сириус. Има един велик шопски лаф: "ЧЕ ТЕ ПИТАМ" Изобщо няма какво да говорим, то няма какво да си кажем явно. С Наско сме ти казали, напредвай в голфа, после ще ни тренираш. Но всички те са дошли на вълните на съпротивата Насе, с тебе съм знаеш. На Васко 50-ката му е слабото място и ние го знаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Прайта си лафа тука.... ма 50 е добро число....като милионна армия..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Китайската валута се нарича жънминби (народни пари), нейната единица се нарича юан, който се дели на 10 дзяо, а дзяо-то се дели на 10 фън-а! Йена е валутата на Япония. П.п. mobo, излагаш се! Ако продължаваш така, вече няма да нося фланелки с логото ти тоа па и тоа, ша ми са прай на многознаен с гугъл подръка. оне кат пастираше да си ги беше написала както си трябва в оригинал със срутените колибки. ма то и за тва гугъл транслейт трябва.... и вземете се разберете вече с алхимичния кой какви авторски права ще ми отчислява и в кви туби ще ги наливате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Китайците не са еб**и мамата на ситуацията само защото не искат а не защото не могат. И долара и еврото така могат да го издухат ако китайците просто пръднат един път че не е истина. Ама и те нали са душици - траят си Не, не си траят..., така им отърва. Китай се превърна в световен промишлен център и поради тази причина трябва да продава, това което се произвежда... на цял свят. Ама като гледам, то и Годфадъра го е казал същото (брех! кат нивга да сме на абсолютно едно и също мнение). В същото време, не искат да се ебават с долара, защото покупателната способност на един огромен пазар ще намалее, а това вече - хич не им отърва и поради тази причина карат на разни компромиси (то и без това, те вече владеят почти цялото земеделие на щатите, а и яко натискат в силиконовата долина) тоа па и тоа, ша ми са прай на многознаен с гугъл подръка. оне кат пастираше да си ги беше написала както си трябва в оригинал със срутените колибки. ма то и за тва гугъл транслейт трябва.... и вземете се разберете вече с алхимичния кой какви авторски права ще ми отчислява и в кви туби ще ги наливате. Ти отново бъркаш, mobo (за втори път тази вечер!) А, истината е малко по-различна... Преди много, много години в една далечна галактика (демек - га бейми млади)... Имах сърдечна връзка (малии... кви сърца само имаше) с едно девойче, което учеше китайска филология. Сега, доколкото знам е някъде из необятен Китай и прави едни доста сериозни кинти. Та, от нея ги знам тези подробности, както и още редица интересни факти... А, това беше преди да се роди Гугъла... или в краен случай - когато беше още съвсем невръстно гугълче... П.п. Авторски права за кое, бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.