Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Днес, в името на експеримента се вмъкнах във рутъра на старата фирма. С гордост установих, че всичко си работи по старому, което може би означава, че съм настроил нещата що-годе добре. Отделно на файловия сървър качих две снимки от Пирин с поздравително съобщение. Разгледах и пощата на секретарката. Изпитвам леко чувство на гордост, нещата, които съм направил все още си работят... непроменени :D

Тракия наистина е като една джунгла, но пък за тази сметка се ориентирам необичайно добре :D. И гледам някви по-здрави си подхвърляте, та нека се включа и Я. СпИциЯлно за Раптора :rolleyes:

Бай х♚й, ще ти спре серията на антибиотика и става зян, че изобщо си го почвал и си се тровил с него... ph34r.gif

ЕДИТ: Не че те дразня, ама аз скоро бутилка ще я затворя с една обиколка... laughing.gif Сега се чудя дали да топля още джолан, че свинщината е тотална....

Грешка беше...., велика грешка! Но аз като особено отворен, много често нещата ги научавам по много трудният начин и те, така...

П.п. ...че и с люти чушки и сланина се напуках, свинята долна... :wacko:

Най-доброто решение и лекарство против мускулна треска . От каквото е получена мукулната треска със същото трябва да се лекува .

Самоубийство или прекален оптимизъм е да отидеш на фитнес с мускулна треска :D

Глупост!

П.п. ...ама кой съм аз, че да критикувам...

И най-добрия начин да се лишиш от дискомфорта предизвикан от предишното физическо натоварване.

Д-ю Инженер "Иване", ти предаде ли ,на когото трбяваше, каквото трябваше за онова, което ти ми донесе?

Добре де, мускулната треска не казаха ли, че е по-скоро от миниатюрни разкъсвания на влакната на мускула от натоварването, зарастването на които образува увеличението на мускулна тъкан, отколкото от млечната киселина? В такъв случай да натовариш едно вече наранено място ми се струва по-лошия избор.

Поне така съм чувал, не твърдя да съм разбирач.

Нещата на световно ниво не вървят на добре.

Много хора остават без работа , много хора остават гладни....

Що си мисля че всичко тва за 2012 може да се окаже не просто ебати кьор фишека.... не че ще ни лепне няква комета..... ма си мисля че ще стане нещо , нещо което или ще промени генерално света или просто ще намали населението по земята на 50%....ей така да не се мъчат тия 50% които ще останат.

ПС : Ако остана в тия 50% обещавам да ви управлявам като добър диктатор мислещ за народа си. :laughing:

ПС : Ако остана в тия 50% обещавам да ви управлявам като добър диктатор мислещ за народа си. :laughing:

Аз с петдесет човека по петдесет лева ще те сваля от власт! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Между другото ако имате някъде много евра (Стефчо), отървавайте се докато е време. tounge.gif

Видене , стегни се..... кви 50 човека , аз мисля да управлявам планетата.

Вчера гледах Двойник на дявола (за Удей Садам Хюсеин) и открих че моето призвание е просто да стана диктатор.

Между другото филма е много хубав на фона на всички лайна напоследък.

ДА така е .

Обещал съм си диктаторският ми живот изцяло да е подчинен на тая цифра...сещаш се

50 коли

50 жени

50 яхни

яката раута......

Аз с петдесет човека по петдесет лева ще те сваля от власт! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Между другото ако имате някъде много евра (Стефчо), отървавайте се докато е време. tounge.gif

хахах....аз не знам как изглеждат тия пари :D Мойте авоари са в злато :D :D :D :D

Защо? А долари?

защото ние сме в ЕС и се пънем и за еврозоната, т.е. еврото. ЕС вече се клати, остава да пипнем и валутката и китайската йена жтъибейка ще доминира от тук до края на 2012та.

едит: благодарение на педантичността на гадо, лафа отиде да спи, а майтапа избега с охлювите зад храста.

п.п. тоа па ша им казва на дръпнатите японци ли са китайци ли са. все им е писнало от ориз.

п.п.п. не на расизъма!

защото ние сме в ЕС и се пънем и за еврозоната, т.е. еврото. ЕС вече се клати, остава да пипнем и валутката и китайската йена ще доминира от тук до края на 2012та.

Китайската валута се нарича жънминби (народни пари), нейната единица се нарича юан, който се дели на 10 дзяо, а дзяо-то се дели на 10 фън-а! Йена е валутата на Япония.

П.п. mobo, излагаш се! Ако продължаваш така, вече няма да нося фланелки с логото ти :angry:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...