Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Може и да съм бре, освен това не съм бил никога кой знае какъв фен на пънка. SEX PISTOLS, TOY DOLLS, RAMONES - всички имат добри парчета, но класика за мен си остава:

http://www.youtube.com/watch?v=LZBPu7jJbJU

ЕДИТ: Знаех си, че Стефчо ще се стресне! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не съм ги слушал бре...ама ако ми трябва бУстанско плашило...ще знам кви снимки да си разпечатам. :D

Ходи са гръмни бре!

няма пък....ще гледам Алф :D

Може и да съм бре, освен това не съм бил никога кой знае какъв фен на пънка. SEX PISTOLS, TOY DOLLS, RAMONES - всички имат добри парчета, но класика за мен си остава:

http://www.youtube.com/watch?v=LZBPu7jJbJU

ЕДИТ: Знаех си, че Стефчо ще се стресне! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Как пък точно най-комерсиалното и експлоатирано парче на The Clash ще е класика!? Освен това те никога не са били точно пънкари... Ако става на въпрос, тези са доста по класици на това което свирят Клаш.

http://www.youtube.com/watch?v=K4cU0NIGZMQ&feature=related

П.п. Не сравнявай истинските пънк великани с тези лигльовци, ку убичаш!

Дано да бъркам, но мисля, че туй ще поредното разочароващо продължение на добър филм.

Добър? Гледах 1 и 2 и честно успях да запомня що за тъпотия са. 2 го гледах по погрешка (т.е. почнах да го гледам). Ама всеки си с вкуса...

Кой успя да те насили така да гледаш 2, аз с 1 изгубих всякаква надежда, все още плача като чуя че има продължение.

Някой ядосан клиент (фен на бейзболът) явно ме е навестил докато съм спял... такова главоболие не съм и сънувал.

Бал съм му мамата! Тая вечер ще си сипна 250гр. от рапторското К+М.... пък, к'вот ще да става!

П.п. Като се опре до гълтане на хапове по лекарско предписание и винаги се сещам за оня виц:

- Значи ще ви се наложи да спрете алкохола...

- Ама докторе, аз съм въздържател...

- И никакви цигари!

- Докторе, ама..., аз и не пуша и без това

- А пържени картофи обичаш ли?

- Обичам докторе.

- Никви пържени картофи тогава!

Бай х♚й, ще ти спре серията на антибиотика и става зян, че изобщо си го почвал и си се тровил с него... ph34r.gif

ЕДИТ: Не че те дразня, ама аз скоро бутилка ще я затворя с една обиколка... laughing.gif Сега се чудя дали да топля още джолан, че свинщината е тотална....

Да му се не види и виното (не онова рядкото на Виден). Цял ден съм схванат заради него и ме боли глава... да взема да се нарежа вчера от половин бутилка, да пусна печката да духа към мен и след това с целия си акъл да отворя вратата да се поохладя... и да заспя по този начин... пу д***а няма да пия повече!!!

Това е ясно, но какво общо имаше с виното и тъпотиите които свърших на пияна глава не можах да стопля...

ПС: Но пък от известно време не успея ли от раз да разбера какво е написал котора (подобно на малкия стенли) не се опитвам 2ри път - или ще ме заболи глава от опити или така и няма да стопля та не се и опитвам...

Видене, милост малко бе майна. Още съм схванат и след 5тото хапче вече не ме боли главата, ама ми е много трудно да мисля. С работата се справям някак, но мисленето за всичко останало ми идва доста нанагорно...

Още не мога да стопля що да няма угодия и какво е общото с тъпотиите, които може да свърши човек на пияна глава. Не съм мрънкал, че някой ми е виновен... само споделям колко ми е "готино" щото друго не ми минава през главата

Когато имаш пристъп на мигрена, дай едно пълнолетно на ближния си. Добре, че Наско е под земята дълбоко, иначе досега да ти е сипал rolleyes.gif

Аз съм културен - поеми лека доза от Джази

http://www.youtube.com/watch?v=tBrUjvONIrA

Когато имаш пристъп на мигрена, дай едно пълнолетно на ближния си. Добре, че Наско е под земята дълбоко, иначе досега да ти е сипал rolleyes.gif

Това пък отде ти хрумна? Бях натиснал една малолетна с онова, свинското. Не ми беше до компове и форуми lol.gif

Е поне си тук де, изкатерил си се обратно ph34r.gif

-------------------------

Покойници, вий в други полк минахте,де няма отпуск, ни зов за борба,вий братски се прегърнахте, легнахтеи "Лека нощ" навеки си казахте -до втората тръба.Но що паднахте тук, деца бурливи?За трон ли злат, за някой ли кумир?Да беше то - остали бихте живи,не бихте срещали тъй горделивик.р... Спете в мир.Българио, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,и те за теб достойни, майко, бяхаИ твойто име само кат мълвяха,умираха без страх.Но кой ви знай, че спите в тез полета?Над ваший гроб забвеньето цъфти.Кои сте вий? Над сянката ви клетане мисли никой днес освен поетаи майките свети.Борци, венец ви свих от песен жива,от звукове, що никой не сбира:от дивий рев на битката гръмлива,от екота на Витоша бурлива,от вашето ура.И тоз венец - той няма да завене,и тая песен вечно ще гърмииз българските планини зелени,и славата ще вечно пей и стененад гробни ви хълми.Почивайте под тез могили ледни:не ще да чуйте веч тръба, ни вожд,ни славний гръм на битките победни,към вечността е маршът ви последни.Юнаци, лека нощ!И.Вазов

Може и да се повтарям, но

Чудно ми е Видене, що аджеба не спиш? Айде аз ясно - бачкам ами ти?

Т.е. какво ще правиш днес и кога ще спиш (ако изобщо мислиш да си лягаш)

Изведнъж се сетих за тази песен, а от ная се сетих за престоя си в САЩ преди няколко години. И се ядосах и изнервих, защото беше тотална загуба на време и пари.

Добре, че си имам Skyrim, след 10 мин ще съм пак в супер-дупер настроение :D

Чудно ми е Видене, що аджеба не спиш? Айде аз ясно - бачкам ами ти?

Т.е. какво ще правиш днес и кога ще спиш (ако изобщо мислиш да си лягаш)

Виждам си си задавал неудобни отговори laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Абе, Ники - дай да се разбереме - ще учиш ли, ще бачкаш ли? tounge.gif

---------------------------------

Стефчееееее, е те така е там, където чалга няма:

http://www.youtube.com/watch?v=YELS-Ondc5I&feature=related

/за справка - няма недрогирани в тоя клип - да не се чудите, вкл. и лелята!!!/

И още един специален поздрав за Стефчо: ТУК

/внимавай да не разтегнеш, батьовата tounge.gif/

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...