RaptoR Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Може и да съм бре, освен това не съм бил никога кой знае какъв фен на пънка. SEX PISTOLS, TOY DOLLS, RAMONES - всички имат добри парчета, но класика за мен си остава: http://www.youtube.com/watch?v=LZBPu7jJbJU ЕДИТ: Знаех си, че Стефчо ще се стресне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Не съм ги слушал бре...ама ако ми трябва бУстанско плашило...ще знам кви снимки да си разпечатам. Ходи са гръмни бре! няма пък....ще гледам Алф Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Може и да съм бре, освен това не съм бил никога кой знае какъв фен на пънка. SEX PISTOLS, TOY DOLLS, RAMONES - всички имат добри парчета, но класика за мен си остава: http://www.youtube.com/watch?v=LZBPu7jJbJU ЕДИТ: Знаех си, че Стефчо ще се стресне! Как пък точно най-комерсиалното и експлоатирано парче на The Clash ще е класика!? Освен това те никога не са били точно пънкари... Ако става на въпрос, тези са доста по класици на това което свирят Клаш. http://www.youtube.com/watch?v=K4cU0NIGZMQ&feature=related П.п. Не сравнявай истинските пънк великани с тези лигльовци, ку убичаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Дай д'ън съ разпрааме тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Дано да бъркам, но мисля, че туй ще поредното разочароващо продължение на добър филм. Добър? Гледах 1 и 2 и честно успях да запомня що за тъпотия са. 2 го гледах по погрешка (т.е. почнах да го гледам). Ама всеки си с вкуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Кой успя да те насили така да гледаш 2, аз с 1 изгубих всякаква надежда, все още плача като чуя че има продължение. ______________________________ Някой ядосан клиент (фен на бейзболът) явно ме е навестил докато съм спял... такова главоболие не съм и сънувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Пичове, току що гледах това: http://www.youtube.com/watch?v=SncapPrTusA&feature=player_embedded .... и останах за малко така: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Пичове, току що гледах това: http://www.youtube.com/watch?v=SncapPrTusA&feature=player_embedded .... и останах за малко така: can you imagine him with a light saber? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Бал съм му мамата! Тая вечер ще си сипна 250гр. от рапторското К+М.... пък, к'вот ще да става! П.п. Като се опре до гълтане на хапове по лекарско предписание и винаги се сещам за оня виц: - Значи ще ви се наложи да спрете алкохола... - Ама докторе, аз съм въздържател... - И никакви цигари! - Докторе, ама..., аз и не пуша и без това - А пържени картофи обичаш ли? - Обичам докторе. - Никви пържени картофи тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Бай х♚й, ще ти спре серията на антибиотика и става зян, че изобщо си го почвал и си се тровил с него... ЕДИТ: Не че те дразня, ама аз скоро бутилка ще я затворя с една обиколка... Сега се чудя дали да топля още джолан, че свинщината е тотална.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Да му се не види и виното (не онова рядкото на Виден). Цял ден съм схванат заради него и ме боли глава... да взема да се нарежа вчера от половин бутилка, да пусна печката да духа към мен и след това с целия си акъл да отворя вратата да се поохладя... и да заспя по този начин... пу д***а няма да пия повече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Дедо угодия немаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 The Game Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Дедо угодия немаш И никога няма да имааааа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Това е ясно, но какво общо имаше с виното и тъпотиите които свърших на пияна глава не можах да стопля... ПС: Но пък от известно време не успея ли от раз да разбера какво е написал котора (подобно на малкия стенли) не се опитвам 2ри път - или ще ме заболи глава от опити или така и няма да стопля та не се и опитвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Джоукър - не каза какво си направил, щото казаното не е съществено хахахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Видене, милост малко бе майна. Още съм схванат и след 5тото хапче вече не ме боли главата, ама ми е много трудно да мисля. С работата се справям някак, но мисленето за всичко останало ми идва доста нанагорно... Още не мога да стопля що да няма угодия и какво е общото с тъпотиите, които може да свърши човек на пияна глава. Не съм мрънкал, че някой ми е виновен... само споделям колко ми е "готино" щото друго не ми минава през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Когато имаш пристъп на мигрена, дай едно пълнолетно на ближния си. Добре, че Наско е под земята дълбоко, иначе досега да ти е сипал Аз съм културен - поеми лека доза от Джази http://www.youtube.com/watch?v=tBrUjvONIrA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Когато имаш пристъп на мигрена, дай едно пълнолетно на ближния си. Добре, че Наско е под земята дълбоко, иначе досега да ти е сипал Това пък отде ти хрумна? Бях натиснал една малолетна с онова, свинското. Не ми беше до компове и форуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Е поне си тук де, изкатерил си се обратно ------------------------- Покойници, вий в други полк минахте,де няма отпуск, ни зов за борба,вий братски се прегърнахте, легнахтеи "Лека нощ" навеки си казахте -до втората тръба.Но що паднахте тук, деца бурливи?За трон ли злат, за някой ли кумир?Да беше то - остали бихте живи,не бихте срещали тъй горделивик.р... Спете в мир.Българио, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,и те за теб достойни, майко, бяхаИ твойто име само кат мълвяха,умираха без страх.Но кой ви знай, че спите в тез полета?Над ваший гроб забвеньето цъфти.Кои сте вий? Над сянката ви клетане мисли никой днес освен поетаи майките свети.Борци, венец ви свих от песен жива,от звукове, що никой не сбира:от дивий рев на битката гръмлива,от екота на Витоша бурлива,от вашето ура.И тоз венец - той няма да завене,и тая песен вечно ще гърмииз българските планини зелени,и славата ще вечно пей и стененад гробни ви хълми.Почивайте под тез могили ледни:не ще да чуйте веч тръба, ни вожд,ни славний гръм на битките победни,към вечността е маршът ви последни.Юнаци, лека нощ!И.Вазов Може и да се повтарям, но http://www.youtube.com/watch?v=Xq-JrXKGskg&feature=BFa&list=PL7828BE30DBAD7CE3&lf=mh_lolz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rG4o2_0XzsI Мацката е симпатяга, а и песента хич не е лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Ще те плескам , р-к Раков, задето сълзи в очите ми докара Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Чудно ми е Видене, що аджеба не спиш? Айде аз ясно - бачкам ами ти? Т.е. какво ще правиш днес и кога ще спиш (ако изобщо мислиш да си лягаш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Изведнъж се сетих за тази песен, а от ная се сетих за престоя си в САЩ преди няколко години. И се ядосах и изнервих, защото беше тотална загуба на време и пари. Добре, че си имам Skyrim, след 10 мин ще съм пак в супер-дупер настроение Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Чудно ми е Видене, що аджеба не спиш? Айде аз ясно - бачкам ами ти? Т.е. какво ще правиш днес и кога ще спиш (ако изобщо мислиш да си лягаш) Виждам си си задавал неудобни отговори Абе, Ники - дай да се разбереме - ще учиш ли, ще бачкаш ли? --------------------------------- Стефчееееее, е те така е там, където чалга няма: http://www.youtube.com/watch?v=YELS-Ondc5I&feature=related /за справка - няма недрогирани в тоя клип - да не се чудите, вкл. и лелята!!!/ И още един специален поздрав за Стефчо: ТУК /внимавай да не разтегнеш, батьовата / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.