Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

За София не ми се говори. Път като време, Пловдив - София (до табелата) и после от табелата на София до точка в София, едно и също време.

Вчера обаче трафика в София беше учудващо малък.

И друго, що като сменям гуми ме питат ма тия гуми що ще ги махаш, имат си грайфер?

Как да обясниш на човек, че гумите дето слагам са зимни, а старите за лято и катерене по баирите и кал и неутъпкан сняг.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Гадине и не звънна?

Добро утро.

Вчера жената:

-Аре утре на цирк(т.е. - днес).

Аз, незаинтересовано, ровейки се в карантията на един стар касетофон:

- Ще се прибера пиян, с две курви, ти сама ще си направиш цирка.

..

Е и къв цирк стана след това laughing.gif

Grimjaur - прочетох този виц и незнам що се сетих за теб :)

BMW 7-ца спира на червен светофар и изведнъж се чува силен трясък отзад. Oт колата излизат 4 дебеловрати по метър и сто и гледат – в BMW-то се е натресла една колица на около четвърт век, а от нея излиза едно дребно старче.

- Ей дядка, к'во щe пра'им сега знаеш ли?

- Чакайте бе момчета, ето ви телефона на сина ми, звъннете му той всичко ще оправи.

- К'ъв е синът ти, бе?

- Той е главен...такова...аха – главен дресьор на делфините.

Почват да се хилят мутрите. Обаждат се на телефона и почват да се подиграват на момченцето на тати да си домъкне дупенцето на момента и да заплашват, че ако не дойде до 20 минути ще стане лошо и да носи достатъчно пари че нямали време да се разправят... затварят и няма и 5 минути след това зад ъгъла с мръсна газ изскачат 2 военни джипа и спират пред мутрите. От джиповете изскачат едни униформени с качулки на главите и за секунди ситуацията става трудна за рисуване...

Един от тия с чорапите се приближава до старчето и му казва:

- А бе, тате колко пъти ти казвам, че не съм главен дресьор на делфините, а треньор на тю-ле-ни-те.

Гадине и не звънна?

Добро утро.

Абе..., мислих..., не е като да не съм мислил..., ама когато човек си има работа със серсеми* е много трудно да си планира времето... Накрая извикаха за преводач местния КИПА-джия с когото си рекохме по две приказки на чист мандарин (за присъстващата зган) и работата приключи в рамките на 45 минути. И за чий чеп трябваше да си губя цели четири и половина часа преди това, да се обяснявам на невежите тъпанари!?

* да се чете като - малки, големи и още по-големи шефчета и шефове и тяхните шефове, че и шефовете на тези, другите шефове... (в тази последователност) и всеки един от тях със своите си капризи, псевдо инженерни виждания и огромни претенции.

Ухаааа, яко се нацепих..в момента съм като мариновано морковче....И не, не е от минимал хауса...даже в момента пак се къртя на него... :punk Направо си махнах главата тия дни....Niceee...

Вчера бях на цирк...Определено съм остарял...Но това не ми пречи да си правя сам цирк biggrin1.gif

оффф от тоя по-голям прстак няма никъде другаде .

Има, има..., ами Пената и Батето къде ги забравяш?

и Джаба / Митьо ПишКова.

Кога му излиза DVD-то на т''ва чудо ? Чак одеве разбрах че имало и 5та част.

Дано да бъркам, но мисля, че туй ще поредното разочароващо продължение на добър филм.

Т'ва fortegames e егати шитнята.... Лагаво, не работи, неразбираемо направено...

НО, не са пропуснали възможността да направят 'VIP' секция... За да си ВИП трябва да си платиш 19 лева или 15 евро (ако плащаш с paypal)!?!? Зашо по дяволите трябва да платя с 10 лева повече, за да съм 'ВИП' в тъпия им сайт? Много се издразних...

Е, много качествено си отбелязах трийската. Готини хора + готино място = страхотно изкарване. Атанасе, можеш само да съжаляваш!

Има, има..., ами Пената и Батето къде ги забравяш?

Шшшш, не така за Батето, той беше класик! laughing.gif

Така както съм с обичайното напоследък КМ+Д, мога само да поздравя антуража:

http://www.youtube.com/watch?v=UNl_StsUOPk&feature=related

Забалежка: Знам, че хора като Галин например няма да гледат като ударени тоя клип, но за останалите, предимно младежите и СТЕФЧО (laughing.gif) - Нена е немския еквивалент на нашата Милена (не - не тая Милена Стефчо laughing.gif).

Забалежка: Знам, че хора като Галин например няма да гледат като ударени тоя клип, но за останалите, предимно младежите и СТЕФЧО (laughing.gif) - Нена е немския еквивалент на нашата Милена (не - не тая Милена Стефчо laughing.gif).

Видене! Бъркаш онази Нина с тази Нина! Милена е взела доста неща от нея... стайлинг, маниер на пеене, и т.н. Ама няма лошо човек да взаимства от класиците.

http://www.youtube.com/watch?v=vvF3Uq1PWdU&feature=related

Забележка: А Батето беше ултимативният простак и всички други могат да му бъдат единствено подгласници!

Просто така ми хрумна, освен това говоря за НЕНА. Тая твоята Нина не съм я чувал, но пък откровено ме стресна. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Никога не си чувал за Нина Хаген :confused И ти твърдиш, че е имало период в който си слушал такъв тип музика :confused И не си чувал за тази дама :confused

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...