Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пиленца, 110 лева за пребоядисване на задна броня и ляво странично огледало на Хюндай Купе си е много добре, нали?

98 1.6 115коня бензин, вече почти 3 години я джиткам и нямам оплаквания, а в момента цените им са паднали толкова много, че чак ми е лошо. Моята я взех за 4200, с регистрации и тем подобни излезна 5000, сега гледам готови, регистрирани са по 2.5...

Изглежда същата като снимките от долу

SAM_0486_2582111961.jpg

389_135_pb040273.jpg

Тази, дет аз съм си харесал е малко по-нова. С около 6 години. :)

http://www.cars.bg/u494055

Нещо такова. Де да знам. Още не съм го решил дали да сменям моя таралясник, но ми се кара вече купенце. Омръзна ми комбито. :(

Тази, дет аз съм си харесал е малко по-нова. С около 6 години. :)

http://www.cars.bg/u494055

Нещо такова. Де да знам. Още не съм го решил дали да сменям моя таралясник, но ми се кара вече купенце. Омръзна ми комбито. :(

Супер е колата, много гъзарска и лачена, но да знаеш, че след година, година и половина ще ти омръзне концепцията купе. Кофти е като возиш повече от 1 човек - стани да седна. Аз съм се зарекъл повече двувратка да не си взимам, ама това ми беше първата кола и исках да е малко по-така :).

.... но ми се кара вече купенце. Омръзна ми комбито. :(

Абе ще се усетите вие какво да карате, ама ви трябва много убеждаване...:bgrin:

Кофти е като возиш повече от 1 човек - стани да седна. Аз съм се зарекъл повече двувратка да не си взимам, ама това ми беше първата кола и исках да е малко по-така :).

Я да се стегнеш!! Ти по колко мадами качваш наведнъж? За една и предната седалка е предостатъчна...:))

Пиленца, 110 лева за пребоядисване на задна броня и ляво странично огледало на Хюндай Купе си е много добре, нали?

Аз току-що дадох повече за латекс за боядисване на 2 стени и то без труда, струва ми се направо смешно евтино...

Да му е*а ***ката майна. С бая голяма засилка и то.

Извънземните откраднаха фабриката на Ферари?

Аз току-що дадох повече за латекс за боядисване на 2 стени и то без труда, струва ми се направо смешно евтино...

Извънземните откраднаха фабриката на Ферари?

взеха ми личното Ферари...майната и на фабриката...една сТинка не съм дал за нея :D

Ей сега как ще му люсна една греяна ракия. Ебал съм ти и грипа, той вече отнесе чесъна. Сега е ред на гърлото biggrin1.gif

Ей сега как ще му люсна една греяна ракия. Ебал съм ти и грипа, той вече отнесе чесъна. Сега е ред на гърлото biggrin1.gif

Това не е за гърлото, а за душата.

И докато сме на тая тема, една много интересна мисъл.

"Алкохолът не решавал проблемите?

То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос!"

В интерес на истината, греяната ракия е за всичко. А горната мисъл е моя, но леко променена.

Аааа..., не, не мо'а майна http://www.bulforum....?showuser=18182 :JC_golly: :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl: .... рофлкоптер.

Признавам си не мога да видя важното... Явно съм твърде уморен.

Мене пък ми се оплакаха, че ги боляла главата от виното.

А сега де, пият на аванта, после глава ги боли.

Предложих, да не пият повече...

Келеши...Кажи им аматьори и повече не се занимавай laughing.gif

Абе, ски...

Литър вино К+М - 3 лв.

Чиния гърди и шпикован джолан - 4.92 лв

Чиния пържени картофи - 0.40 лв

Купа салата от броколи, карфиол, моркови и царевица - около 1.50 лв.

Ебах тея 250 лв за ски...

Видине прав си за джолана - добре е много!

Мдаааа, тази вечер съм на КМ + джоланче... devil.gif

-------------------------------------------------------------------------

В тоя ред на мисли още ми липсва стойността на 20 литра вино. Ще взема да се изнервя. ph34r.gif

В тоя ред на мисли още ми липсва стойността на 20 литра вино. Ще взема да се изнервя. ph34r.gif

Ванчо ми докара виното преди малко... и забравих да му дам пари щото много бързах да не ме отнесат в играта - тамън бях направил добра комбинация от "кули", а и той нищо не спомена, само се усмихна широко при вида на бутилката която му дадох :) Та сега май 2мата с теб ще трябва да се виждаме някак...

Ванчо ми докара виното преди малко... и забравих да му дам пари щото много бързах да не ме отнесат в играта - тамън бях направил добра комбинация от "кули", а и той нищо не спомена, само се усмихна широко при вида на бутилката която му дадох :) Та сега май 2мата с теб ще трябва да се виждаме някак...

Ааа ясно защо излива мощно чувства из форума? :lol: Въпреки моите адски скромни и нищожни заслуги.....

Признавам си не мога да видя важното... Явно съм твърде уморен.

Ами аз вече пуснах водата след сътвореното вследствие на мозъчен спазъм нещо, което ми беше лепнало в профила онова дете-чудо... Честно казано..., на три ракии не изглеждаше толкова безумно и дори можеше да накара човек (при условие, че е на три ракии) да се вкара в нЕкакви филми, като започне да търси смисъл в написаното...

----------------------------------------------------------------------------------------

Баси..., бях забравил колко псуващо ми действа София... Да оставим пък на страна и, че днес беше един от онези дни в които е по-добре човек изобщо да не се буди.

06:38 - Телефонът ми започва да звъни с Pussy на Rammstein, което ще рече, че някакъв нахал е дръзнал да има глупостта да ме занимава с проблемите си преди да съм издропил шита и дори, преди да съм си допил кафето... Докато се опитвам да нацеля копчето за спикърфон в ума ми бавно започва да се заплита една сабаляшна, двойно препечена и тройно засукана със среден радиус на действие, което ще рече - касаеща всички членове от женски пол на домакинството на дадения серсем. Добре, че сутрин артикулирането в словесна форма на мисли, хич не ми е силна страна, та преди да отприщя лайняният бент, успях да чуя, че става въпрос за сериозна авария на обект с чийто собственик имам сключен доста стриктен договор или казано по друг начин - стане ли беля, жив или мъртъв... в рамките на четири часа от подаването на сигнала, трябва да съм започнал отстраняването на проблема.

А само като се сетя как си мислих, че днес ще мина само с едно бързо отскачане до София, за една лесна и кратка, но за сметка на това добре заплатена работа... То, не, че когато най-накрая успях да се добера до София, не се оказа, че и под тази черга има скрита една планина от лайна..., ама просто беше спряло да ми пука, та го приех за в реда на нещата...

Ааа ясно защо излива мощно чувства из форума? :lol: Въпреки моите адски скромни и нищожни заслуги.....

Бил е в любвеобвилно настроение явно защото аз доста след това му я дадох

ПС: Опитах виното - не е лошо, но ми идва някак леко и по-рядко такова. Предните които пих ми харесаха повече и последното определено нямаше грам кисела нотка (жена ми се оплака че чак ѝ бил изтръпвал езика и леко ѝ горчало нещо - на мен ми дойде идеално).

Ще взема да се изнервя. ph34r.gif

Като каза за нервене - какво стана с лаптопа?

при вида на бутилката която му дадох :) Та сега май 2мата с теб ще трябва да се виждаме някак...

Раздаваш бутилки на децата? Че ти тогава мен с една каса ме чакай направо!!! ph34r.gif

Утре пътувам пак. Най-рано вторник, верятно, можеда се видим...

ПС: Опитах виното - не е лошо, но ми идва някак леко и по-рядко такова. Предните които пих ми харесаха повече и последното определено нямаше грам кисела нотка (жена ми се оплака че чак ѝ бил изтръпвал езика и леко ѝ горчало нещо - на мен ми дойде идеално).

Като каза за нервене - какво стана с лаптопа?

Виното е отлично. Ако искаш, мога да ти взема чист мавруд, но е тазгодишен. Изпихме 2 литра от него и е чудесен - питай Галин.

Лаптопа го оставих днес в Адроит на "докторите"...

Раздаваш бутилки на децата? Че ти тогава мен с една каса ме чакай направо!!! ph34r.gif

Майна, аз съм му дал да го опита а не цяла пълна до горе бутилка все пак.

Утре пътувам пак. Най-рано вторник, верятно, можеда се видим...

Ми добре.

Виното е отлично. Ако искаш, мога да ти взема чист мавруд, но е тазгодишен. Изпихме 2 литра от него и е чудесен - питай Галин.

Е аз по 1-2 чаши пия... някакви лиготии все... та явно съм се разглезил нещо :) Като дойдеш ако има време ще ти дам от другото да опиташ да кажеш после прав ли съм

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...