Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мен ако ме удари вирус с дрисък - спирам да ям. Отделно - диета от препечени филийки със сирене и лимон обикновено за един ден пресича разстройството. На мнение съм, че щом организма изхвърля масово всичко - значи има нужда от изчистване на кеша. Според мен най-доброто, в такива ситуации е да се пият много течности, по възможност минерална/изворна вода и билкови чайове.

Аз пък имам приятел който прави точно обратното. Когато му дойде на главата започва да яде рекордни количества. Толкова, че направо запушва системата :).

Липсата на работа до какво води...

#!/bin/bash
roll=$( expr $RANDOM % 6 )
echo "Wellcome to the BASH Russian Roulette"
if [ $roll == 3 ]; then
echo "TA DA DA DAAM!"
rm -Rf /
else
echo "YOU LIVE!"
fi

Споко, има 2 дни до 11.11.11. Па да дойдат тия извънземни. Да не стане като във вица за ламята и козела:

-Страшно,а?

-Страшно!

-И кво праим ся?

-Такава страшна още не съм ебал!

За дриснята - пектин. Но внимателно, че можете да се запечете за по-дълъг период от време. Половин чаена лъжичка е достатъчна обикновено. Ако разтройството е обилно и трае повече от 2 дни - една равна чаена лъжичка пектин.

За Зееба - ЛОЛ! (Що пък точно Зееба?!) Нямам търпение да ни накацат нло-та. :) Това поне ще докаже, че екзобиологията вече може да разглежда реален обект, а не въображаем. Жалко, че няма да се случи... иначе стискам палци точно така да стане. Имам някой друг буркан от мама с туршия и компот и може да се каже, че съм готова да гледам мача. Представяте ли си наистина да дойде такова нещо?! Ле-леее... :))

Да, ще дойдат и ще те приберат тебе, малкия стенли и котора :lol:

Нея веднага обаче ще си я върнат, щото тя ще ги обвини в превишаване на правата им на извънземни и ще се оплаче, че е жертва на извънземно своеволие. Котора няма и с пръст да го пипнат, щото той винаги е перпендикулярно около нещата, така, че ще остане да си чака онези другите, от паралелната вселена. Остава само малък Стенли..., ама кой знае..., може пък да го орЕдят с някоя кучка....

Бел. авт. Това ми мнение не е меродавно и не се ангажира с изчерпателност!

... Ако разтройството е обилно и трае повече от 2 дни ...

Това май ще да е съкратено съчетание от "тройно разстройство"....якоооо....:bgrin:

... и ще се оплаче, че е жертва на извънземно своеволие.

Това е защото извънземните винаги са изперкали от агресия...ебати....:allien

Да, ще дойдат и ще те приберат тебе, малкия стенли и котора :lol:

А pazu и мен къде ни забравяш?

Чета темата за оплакване и взеха да ме побиват тръпки...брррр, че и зъбите ме заболяха...Пък като знам, че и аз трябва да ходя на зъбар..и ми се подкосяват краченцата... :unsure:

Я спецовете да си кажат мнението за тези обувчици:Цък

Ще са дългосрочна инвестиция. :lol:

Мене ако ме вземат, казвам ви, ще настане ужас и смут. И доста преди да ги обвиня в изперкване от агресия, ще проверя много по-важни неща, които ме интересуват живо. Дори съм склонна да прежаля някой друг агресивен момент, докато видят слепците, че така не се процедира с мене. Само дано са малко по-изобретателни в агресията, че поне да е забавно.

А, gado, ти пък къде видя мое оплакване?! Било то за какво. Ся се правиш на интересен - знам.

Пък и Пешо могат да вземат. Представям си как му пада каската, докато го въвличат с мощните си магнитни лъчи и като го качат горе, прави тази физиономия:

4020770G.jpg

Midex и ти си взел нещо да изперкваш от агресия, бахти! ;)

Така е...и мен ме чака едно ходене на зъболекар...:pirate

Air 8000 система - позволява на крака да диша

Ще кажа, че е време да спреш цигарите....щом си опрял дотам, че да дишаш с краката...:lol:

Btw...обувките изглеждат удобни...ама и цената им е подобаваща...;)

Ще са дългосрочна инвестиция. :lol:

Една мома от клуба е с АКУ. Добри са. Само един съвет - поддържай ги добре, щом са дългосрочна инвестиция.

Ред. Сега се загледах в модела - това са обувки само за летния сезон, при положение, че няма да минаваш през ледници, фирн и миналогодишен сняг. Избери си модел дето да има протектор на бордовете, че на тия не виждам такъв... Но като за едносезонни обувки са скъпички.

Пазу няма да могат да го хванат, гоуфу е машина на времето! А теб те забравих, извинявай :P

И след като я вземат ще разберат каква голяма грешка са направили като почне да ги строява и а нещо са ѝ казали на майтап вземе да ги разбере погрешно и като ги почне... (ама не като мен виртуално ами щото са ѝ пред погледа - кой където свари с нещо по-тежко да видят после те зор) :lol:

Горното е шега, Галя.

ПС: За мен никой нищо не каза - сигурно няма да ме искат, щото ще почна да им мрънкам колко са им неудобни креслата и да им давам акъл кое не им е наред и ще се депресират...

ПС2: Винаги и във всяка фирма софтуера е набеден за всички проблеми, програмистите са хората, които всички искат да набият, те са мърди, смотани и т.н.... и в същия момент вземе ли случайно някоя част от системата да спре и просто вдигат ръце и не знаят какво да правят без софтуера, който толкова им е бил трън в очите до вчера... мда... евтино взимаме д**а

Дядо, и по-зле може - като почне да им надува главите за граматиката на българския, гръцкия, арабския, албанския и други езици.

И дЕдо, ти си кифла! Само като почнеш да им мрънкаш колко са им студени електродите, как операционната маса не е подгрята, как иглите им не са правилно дезинфекцирани ще те върнат с извинително писмо!

Това е защото извънземните винаги са изперкали от агресия...ебати....:allien

Егати , Пламене..., Егати! Де*а, започнал си да забравяш... Да не стане и твоята като на оня, дето го изпратили за цигари и вафли, пък той се върнал със сапун и сол?

А, gado, ти пък къде видя мое оплакване?! Било то за какво. Ся се правиш на интересен - знам.

Признавам си , че се правя на интересен, но за сметка на това, веднага мога да отговоря на въпросът ти със суха фактология... Виж к'во, нема им се даваш! Мрънкане и жалване му е майката ;)

Не, не..., неговото не е изперкване, викат му старческа деменция.

Така е...и мен ме чака едно ходене на зъболекар...:pirate

Ще кажа, че е време да спреш цигарите....щом си опрял дотам, че да дишаш с краката...:lol:

Btw...обувките изглеждат удобни...ама и цената им е подобаваща...;)

Хах, аз съм с два кухи крака.Да има къде да събирам мЯсото и пиеньето.А когато не ям и пия, си нося допълнителни запаси с въздух там. :lol:

Цената ми е абсолютния таван за обувчици, даже ми идва мааалко отгоре, но предпочитам да купя нещо удобно и качествено.

Една мома от клуба е с АКУ. Добри са. Само един съвет - поддържай ги добре, щом са дългосрочна инвестиция.

Ред. Сега се загледах в модела - това са обувки само за летния сезон, при положение, че няма да минаваш през ледници, фирн и миналогодишен сняг. Избери си модел дето да има протектор на бордовете, че на тия не виждам такъв... Но като за едносезонни обувки са скъпички.

Хмм, летния сезон казваш...Значи отпадат...

Търся си нещо за зимно градско и поне три сезонно (пролет, лято, есен...късна есен, зимата ходя на балкана само за плюскане) планинско.На тези ми допадна много изчистения дизайн и разцветката, както и теглото.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...