mordeath Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 А модерните лекарства са върха според теб? От близо 10 години не пия лекарства и съм по здрав от тези дето пия. А колкото до разстройството то е хубаво прочиства ти организма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Страхотна идея... вместо модерно лекарство, оцет от бутилката. Най-много да ми докара и повръщане... Жоре, да ти са изакам на Лопедиума, майна! Този номер с йода действа абсолютно безотказно, докато примерно, случвало ми се е разни модерни противодрисъчни илачи да ги чопля като тиквени семки и освен немалкото набутване... ефект нулев - дрищя си като лейка... А методът с йодеца си е народен..., просто не бива да се прекалява, защото можеш да си докараш такъв запек, че да ти се струва после, че кендзаш тухли - четворки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ами аз съм го ползвал и действа безотказно. В крайна сметка, не може да отричате труда на хора, посветили живота си на откриването на нови, ефективни медикаменти, и да си карате на бабини рецепти. Аз лично се доверявам на доказани лекарства. Това в крайна сметка е личен избор, разбира се... Направо не искам да си представям този жесток свят без Alka Seltzer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 А колкото до разстройството то е хубаво прочиства ти организма. Ахъ , особено е хубаво когато издрискаш повече от 10литра , така се прочистваш! А ,пък и ако и се поизповръщаш 4,5 пъти , става една чистота мани-бегай, попа с кеф да те опее . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Godfather-е, имаш ли някаква информация по какви причини са пребили Ейврил Лавин и гаджето и? До колкото разбрах пича е гризнал бутилка в челото, но девойчето е отнесло доста сериозни тупаници, което иде да рече, че явно тя е била целта на нападението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Alka Seltzer..който е един обикновен аспирин....За махмурлук има къде по изпитани бабини рецепти, пък от друга страна махмурлука те кара да се чувстваш жив. Хората са си посветили живота да печелят пари като бълват химия след химия ,50 процента от рекламите са за лекарства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 ... пък от друга страна махмурлука те кара да се чувстваш жив. Даа, бе! Аз когато съм махмурлия, по-скоро се чувствам като един добре импрегниран с креозот Буратино, чийто мозък е изваден през носа и се съхранява в буркан с формалин... Те тва ако е усещане за живот..., кво ли пък ще е да се почувствам умрял? Ред. Ъ! Верно, че днес е Архангелов ден - Да ти е честито Ангеле. Странно защо винаги го свързвам този ден с празникът на полицията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ангеле, честит ти имен ден! Ако laury чете - и на тебе честит имен ден! И на всички останали знайни и незнайни именици Мерси Пешо. Само ти се сети да ми честитиш. Като изключим Галя във Фейсбук и Ваньо по телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Аз се сетих, ама викам, да не го приемеш лично... Mordeath, всеки си има право на мнение. Моето, в случая, е диаметрално противоположно. И Alka Seltzer, далеч не е просто аспирин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Беналгина е моя хап за главобол...да чукна на дРЪво до 15, 20 мин вече е подействал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 http://befsa.com/ Тук могат да ви посъветват. Имам един приятел, който ми е по-достоверен източник от бефса. Отделно, че бая е писал там. От близо 10 години не пия лекарства и съм по здрав от тези дето пия.А колкото до разстройството то е хубаво прочиства ти организма. Тук съм крайно съгласен. Само в краенс случай приемам медикаменти, а за антибиотици просто да не ми се говори. Освен чесън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Godfather-е, имаш ли някаква информация по какви причини са пребили Ейврил Лавин и гаджето и? До колкото разбрах пича е гризнал бутилка в челото, но девойчето е отнесло доста сериозни тупаници, което иде да рече, че явно тя е била целта на нападението. Нямам идея за подробностите, чух само, че някакъв идиот се нахвърлил върху Ейврил в някакъв холивудски бар по неизвестни причини, а гаджето й получил бутилка по главата след като скочил да я спасява. Откачалници колкото искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Добро утро. Знам ги всичките тия илачи. Понеже снощи не ми се занимаваше с глупости, пих набързо една "Смекта"...Та ся пиша от кенефа...После засядам на бутилка оцет, за него поне съм сигурен, че действа. О, и Оуенчо се е престрашил да ми пише на лично, с препоръката да го цитирам тука . Ми няма пък. А той да не е в изолатора за добро поведение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Смектата е много слабо. Преди време някакъв вирус ме беше налегнал - само имодиум го спря (но пък от раз). Това с оцета ще ме извинявате ама не става за всяка дрисня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Дедо, ти си нежен Аз мисля да ям круши, за по-весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Смектата е много слабо. Преди време някакъв вирус ме беше налегнал - само имодиум го спря (но пък от раз). Това с оцета ще ме извинявате ама не става за всяка дрисня. Именно - Imodium и Lopedium. Това са добрите медикаменти срещу диария - изключително ефикасни. Човек не трябва да прекалява с лекарствата, но има изключително добри такива. Тях ги ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Оцет, дренки, нар - все изпитани дългогодишни методи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8mOWSlGrAnk&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Тц, тц, тц - чета, че в ТЕЕТ-а искали да го преименуват на Стив Джобс. Предпочитам да не казвам нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 О, и Оуенчо се е престрашил да ми пише на лично, с препоръката да го цитирам тука . Ми няма пък. А той да не е в изолатора за добро поведение? Ъ! И на мен е писал, ама не ми препоръчва да цитирам написаното, ами директно успя да ме уплаши Ся трябва да ходя по баячки, млада девойка трябва с цица да ми погали очите..., отделно що пиьенье трябва да се изпие, та да забравя тоз ужас... П.п. Не ти ли е малко ранко, бре? П.п.2 Всъщност не съм много сигурен, че се опитваше да ме уплаши..., ама аз така го приех и нищо не пречи профилактично да направя процедурите с девойчето и пиьеньето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Кой е тоя Оуен, че ми стана интересно чак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Кой е тоя Оуен, че ми стана интересно чак... Awen, Бокобоко... и цяла плеяда реинкарнации на един и същи пилешки мозък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Кой е тоя Оуен, че ми стана интересно чак... Те ти го Аз бих го кръстил Авен, защото явно е толкова страшен, че след "сблъсък" с него поне 3 пъти трябва да си повториш Аве Мария Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Мен ако ме удари вирус с дрисък - спирам да ям. Отделно - диета от препечени филийки със сирене и лимон обикновено за един ден пресича разстройството. На мнение съм, че щом организма изхвърля масово всичко - значи има нужда от изчистване на кеша. Според мен най-доброто, в такива ситуации е да се пият много течности, по възможност минерална/изворна вода и билкови чайове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.