farrell Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 е сега вече окончателно могат да забравят,че работя!оставиха ме сама с форумаа мен така да ме мързи и само магарии да са ми в тиквата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 През главата ми минава новият Radiohead Ивох мари майчинко! Има нов албум ли? Ония ден слушах RH в рейса и мислех, че е време за нов албум и ей на! Супер! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Че аз какво казах по-горе, бе гяволе рунтав? Да ти е сладко хихихи Аз даже и не знаех, че човекът е бил наказан! Но си прав - просто трябваше и официално мнение на някой от екипа за това писах ./flex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Дето се вика: приятелството си е приятелство, а сиренето е с пари. Днес се получи много смешна ситуация с едно ченге: ходих до съда, а на гърба ми раницата със стандартно оборудване в нея(25л.).И оня вика:лична карта и проверка на багажа.Хубаво.Показвам личната карта и отварям раницата, а вътре: 1.Ножове - 4 броя 2.Палка - 1 брой 3.Спрей(защитен) - 2 броя. 4.Учебник "Общовойсково въоръжение" - 1 брой 5.Въженце(10м) - 1 брой. 6.Книга "Взривните вещества и тяхното приложение в минното дело" - 1 брой. (разни други предмети от първа необходимост) И ченгето само се оцъкли, докато ги вадех тия неща и седи, и ме гледа като праснат с тояга.По едно време май се усети и вика:Абе, ти, ненормален ли си, к'ъв си? И мен вече ме напушил зверски смях(бях забравил, че в съда е забранено влизането с багаж, а то мойто и багаж даже не е!):Не бе, аз съм само за свидетелство за съдимост. .. После едни разправии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Баси, Джаур, защо ходиш с ножове в чантата си? Плаша се... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Скаутът е винаги готов. Пък и по-стряскащи са останалите предмети от първа необходимост, не ножовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Странно е защо са ти в раницата ножовете. Или пък си имал 5-ти нож някъде по тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Внимание! Прекомерното нагъване на карамелени бонбони Своге води до тежки стомашно-чревни последствия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Их,защо,та защо.Защото са работни инструменти, а не бойно оръжие.Иначе боен нож си нося по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Внимание! Прекомерното нагъване на карамелени бонбони Своге води до тежки стомашно-чревни последствия! Някъде назад в тази тема описах много хубави илачи за такива проблеми Щом си попрекалил - вземи си реши проблема и довечера на варени картофки със сиренце Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Поздравявам целия форум по случай международния ден на психичното здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Хахаха, а дали има междунареден ден на психично не-здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 http://cancerweb.ncl.ac.uk/cgi-bin/omd?unhealth Online Medical Dictionary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ako oshte niakoj dojde i mi se oplache ot muzikata, koiato puska kolegata otgore(black metal), shte mu othapia glawata, shte mu ia natikam w zadnika i shte go ritam w korema, dokato ne ia izsere.Basi chalgarite nagli!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Утре ще бъда в Русе - в този град съм родена, а не съм стъпвала там от 21 години. kopche is on tour. P.S. За Гримьор: P.S. UzI, хула-хула Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Мен ми минава , че влизам за 5 път във форума а това което виждам е 6-я аватар на копче за днес нищо лично ама ми направи впечатление колко често ги сменяш . Минава ми също , че започвам да се чувствам странно и немога дао пределя дали не е някакво тягосно или щастливо чувство . Времето ще покаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Внимание! Прекомерното нагъване на карамелени бонбони Своге води до тежки стомашно-чревни последствия! Искаш ли сега Скитълс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 P.S. За Гримьор: Male, ako tova sa ti chuvstvata kum mene, hich ne shta da se zapoznavame na jivo.Ili pone she si nosia oborudvaneto za spcialni sluchai, hahahah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 В душата си ми тии..само тии Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Утре ще бъда в Русе - в този град съм родена, а не съм стъпвала там от 21 години. kopche is on tour. P.S. За Гримьор: P.S. UzI, хула-хула Русе е забавен град. Там всичко е....странно, но е хубаво....или просто смешно. Не знам, но щом на мен ми е весело там Ако се шлаяеш по улиците- свирят ли им все още гумите на повечето коли? Аз бях шокиран по този повод и се чудех дали не летя, но после установих, че при ниска скорост на повечето коли им свирят гумите В Русе няма кино/ или поне нямаше преди 2-3 месеца/. Има сравнително добра ирландска кръчма близо до Речна гара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 В Русе няма кино/ или поне нямаше преди 2-3 месеца/ Wse oshte niamat kino.No puk ima edno kitajsko restorantche, deto praviat mnogo iaki pau-chi:) Malko po-nadolu ot pametnika na glavnata(zabravih mu imeto) v diasno se pada.Sushto imat i edno mnogo iako kruchme, ama ubijte me, ne znam kak da vi obiasnia kak se stiga do nego.Niamat si i skinove.No puk si imat Lainoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Минава ми през главата, че почти не съм писал в темата "Изкам да ви се изфукам", което иде да рече, че рядко имам с какво да се похваля. Значи май не живея особено щастливо. Освен това си мисля, че тоя изрод Дейвид Гилмор трябва да е малко повече от гениялен да измисли песен като Shine on you crazy diamond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 утре гугъл ще ги шибам яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Шшш, колко мощно съм заспал пред ТВ-то, не е истина . Лягам.... пак... лека :]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 "Сутрин го навира, вечер го прибира.Някой ще го каже с прости думи даже!" Добро утро на ранобудниците. С чаша горещо кафе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.