AssassiN Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ама си говорим за квартира, така че големи инвестиции са неуместни... Особено сега след 42"-ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Жоре, не знам кой и как те наказа така... http://www.youtube.com/watch?v=TGwZ7MNtBFU&ob=av2e Не мога пусто да се наситя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 И аз... http://www.youtube.com/watch?v=lrC76PyvejI Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cCHlSqBMxM4&feature=related .....гора фанаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Между другото , гледам , поствате клипове с Българска музика , странно защо , но цял ден и аз Слушам само фолклорна.. Това , което ми минава из невроните е че преди време отрких в пицата , която почти привършвах , едно масивно парче боя за да си го представите ще дам пример с 5 стотинки (аре ся бъркайте у джобовете :-D) идеята ми е , че това парче боя ако го бях преглътнал дори и по-малко да е има ли вероятност след това да имам проблем с стомашно-чревния тракт ? Защото ми минава една мисъл , която е че това парче може да инфектира апандисита ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Мдам, ще се впишеш, ако не те баннат... Все пак, пицата, по-вкусна ли беше с боята или напротив? Може да е било част от рецептата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ще ти разяде корема тoва парче боя Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Е к'во да правим , като не съм от вашия ранг.. понеже възразявам да ме наричат звезда ше спечеля фреедома си като позова поне един аргумент: Сапиенс съм ама Разумен щотоо има и много хомота измежду разумните ( нищо лошо към хората от бъщето) да, (не)мога да се обоснова но хубавото е ,че поне знам какво искам да кажа нали така не е чак толкова трагично положението , а вие само ще нападате за да си начешете крастата , от ''вижте ме аз съм по интелектуално надарен'' или от това , че сте спрегнали потенциала си в главите , пичове , аз и без това очаквам Бан така че к'во да прави бай мангал , такъв е живота , няма да лягам да умирам аа , та момчета аз свърших за днес ще си лягам но само да рестартирам кошницата чао. за любителите на Алкохола и Наздраве :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Тоя "хидравличен удар" си е е**ло мамата какво ще направи с България... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Ники, теб те мързи да си мръднеш задника за елементарни неща - това точно го забрави Именно де именно Ти принцесо не си ли чувала за пиролизни котлета и камини с пелети? Освен това имаш ли си и на идея на какво ще ти замяза къщето и къде ще живеете с булката и малкия, докато се положи подовото? И не на последно място (знам, че гайдата ти е понадута, ама...) имаш ли си понятие за какви кинти иде реч? Е не пречи човек да си помечтае... иначе знам... отделно че ще трябва да се изнесем на хотел за цял месец сигурно. Но ако някой ден спечеля от тотото (само дето не пускам фиш) ще ви направя къщя с такова "подово". ДЕДО Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРЪТКА НА СВЕТА И НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 Съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Съгласен Също така и дърт пе*ераст . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Абе, какъв е варианта за отопление на дърва в дома. Ако има само комин, и преди мен са го ползвали с някаква печка. Има ли цивилизовани варианти на достъпна цена? Нещо като мини-камина, ама да е standalone, някакси...Т'ва мнение не съм го видял. Първо, Жоре, на кой етаж си?Второ - да, възможно е. В Пловдив наш'те отопляват 88m² апартамент точно така. Купуваш една камина с водна риза, водна помпа и тръби, които да минават през коридора до стаите. При нас плюс беше, че сме на последен етаж и тия тръби са избити в кухината над последния етаж и са пуснати под стъклената вата. Като цена определено излиза в пъти по-евтино от отопляването с ток. Номера е, че трябва да имаш помещение, в което да събереш 5-10 кубика дърва (при нас на сезон май 10-на кубика отиват) и периодично да пренасяш до горе. Баща ми държи известно количество дърва на терасата, а останалото - в избата и два-три пъти в седмицата се правят курсове за дърва. Отделно, че камината трябва да се чисти всеки ден. При нас лошото е, че самия канал на комина е стеснен при самото строителство и нямаме хубава тяга за въглища, та разчитаме само на дърва. И преди да продължа със серията от бла-бла, прочетох, че това е квартира. В такъв случай - забрави! Инвестицията си струва, но ако домът е твой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Т'ва мнение не съм го видял. Първо, Жоре, на кой етаж си? Второ - да, възможно е. В Пловдив наш'те отопляват 88m² апартамент точно така. Купуваш една камина с водна риза, водна помпа и тръби, които да минават през коридора до стаите. При нас плюс беше, че сме на последен етаж и тия тръби са избити в кухината над последния етаж и са пуснати под стъклената вата. Като цена определено излиза в пъти по-евтино от отопляването с ток. Номера е, че трябва да имаш помещение, в което да събереш 5-10 кубика дърва (при нас на сезон май 10-на кубика отиват) и периодично да пренасяш до горе. Баща ми държи известно количество дърва на терасата, а останалото - в избата и два-три пъти в седмицата се правят курсове за дърва. Отделно, че камината трябва да се чисти всеки ден. При нас лошото е, че самия канал на комина е стеснен при самото строителство и нямаме хубава тяга за въглища, та разчитаме само на дърва. И преди да продължа със серията от бла-бла, прочетох, че това е квартира. В такъв случай - забрави! Инвестицията си струва, но ако домът е твой! на 'Antares', благодаря и аз за тази полезна информация в връзка с отоплението през зимата :} И мен ме терзаеше подобен въпрос. Още нещо. Често ли ви се случва да направите асоцияцията.. с МНОГО СИ ТЪП САШЕ аз мога да ти кажа !!!!! Никой нищо не каза по въпроса. Костюмите са ползвани в клипа на Кейни Луест - Стронгър, а "Снимката" от клипа с хаус-трака е правена и на мястото, където е снимана ,тази част от клипа му , или греша ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Никой нищо не каза по въпроса. Костюмите са ползвани в клипа на Кейни Луест - Стронгър, а "Снимката" от клипа с хаус-трака е правена и на мястото, където е снимана ,тази част от клипа му , или греша ? Костюмите от клипа на Стронгър всъщност са Daft punk,а песента е кавър на Harder,better,faster,stronger на Daft punk.За снимката от първия клип не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 20те Най-Споделяни Видео Реклами в YouTube през Октомври Е няма такива реклами, тая с Бирата ма разглоби Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Също така и дърт пе*ераст . Eeee дееее. Дърт да, ама резбата смятам си ми е наред. Сега верно предпочитам жена ми да е отгоре, щото да не се моря много.. и свирка не отказвам, пак по същата причина - хем кеф хем не си давам много зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Eeee дееее. Дърт да, ама резбата смятам си ми е наред. Мхъ..., тоя па! То..., и според някои изявени педьовци, също си им е наред резбата Така, че що не уточняваш твоята от кое "наред" е!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 За какви резби говорите? Аз имах в предвид, че е "дърт пеЩераст" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Нещо ме объркахте с Ангел. Той се връзва по-добре Аз мисля да се поразходя та да си намеря някоя по-сочна пържола и някоя по-студена бира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Нещо ме объркахте с Ангел. Той се връзва по-добре Аз мисля да се поразходя та да си намеря някоя по-сочна пържола и някоя по-студена бира... Мдаа..., те и онези другите, дето са с "нормална" резба..., и те си падат по по-сочни пържоли и някоя по-студена бира, мда. П.п. Ей го на..., хората даже песен са написали... http://www.youtube.com/watch?v=gFjGpC2puzU Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Супер тъпо е като си свикнал да имаш кола изведнъж да нямаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Супер тъпо е като си свикнал да имаш кола изведнъж да нямаш Затова, свиквай да нямаш аааахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Затова, свиквай да нямаш аааахаха Предпочитам да се мобилизирам да си взема нова. А по случай поста ти ми се завъртя и една друга мисъл: "Small men find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gndtnBUinds&NR=1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.