Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Видене, това от "Шибил" ли беше? :unsure:

Галицин, не знам честно казано, но дядо ми как я пее... Сега обаче е малко на почивка на Велинград и няма кой да ми я изпее, та се налага да си слушам големият Васил

Нека тези хиени да ми ядат ...

Да те предупредя само, че тук с това отношение далеч не се стига. Малко търпение му е майката.

Галицин, не знам честно казано, но дядо ми как я пее... Сега обаче е малко на почивка на Велинград и няма кой да ми я изпее, та се налага да си слушам големият Васил

Не е от Шибил (проверих)... обаче е нещо което съм гледал някога....

П.п. Пффф...., "Краят на песента" на Хайтов, бее... това е филмът.

Не е от Шибил (проверих)... обаче е нещо което съм гледал някога....

П.п. Пффф...., "Краят на песента" на Хайтов, бее... това е филмът.

Кой и защо го застрелва накрая? Мамка му и прасе, какви ли не бози гледаме, а забравихме българските филми! Тъпаци!mad.gif

Имаме нова звезда...

Тоя път мъжка.

Подозирам, че ще издържи повече от предните. Може дори да се впише, ако не го баннат междувременно...

P.S. И пак ми се натрапва идеята, като погледна най-новите постове, че трябва форума да се прекръсти на alysh-verishforum.com

P.S.2. И си пия виното, и пак съм сам, и да и еба мамата на тая Тракия, ебаси зачуканата работа...

Тихо, сега ще ти скочат какъв рай е biggrin1.gif

И аз съм сам, брат. Няма с кой наздраве да кажа - КМ + Горгонзола-маскарпоне. Ей голЕмо е тва вино...

Тази вечер Наско е в Темната, та него и всички вас поздравявам:

http://www.youtube.com/watch?v=4MdwDng0i2c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ft9qUcu1mvU&feature=related

Жоре, наздраве!

Наздраве, Видене, трябва да направим нов сайт - онлайн запивки. С чат стаи за самотни алкохолици... Мисля, че ще има успех...

И аз съм сам, брат. Няма с кой наздраве да кажа - КМ + Горгонзола-маскарпоне. Ей голЕмо е тва вино...

Аре да те водя на кръчма и на бар. :)

Звънни ако си навит.

Благодаря, Ангеле, но съм на село. Утрепан от работа и щастлив, пия КМ, мезя и чорба от свински крака варя... Печката ми бумти до мен и си мисля - колко просто е битието всъщност.

Жоре, още един път НАЗДРАВЕ. Не каза харесва ли ти виното biggrin1.gif

Ами хареса ми, ама се хващам, че наблягам на розето. Останало ми е около 2 литра... Мерлото не съм го пробвал, от К+М имам към 2,5 литра максимум.

Ама имах и гости, де...

Абе, какъв е варианта за отопление на дърва в дома. Ако има само комин, и преди мен са го ползвали с някаква печка. Има ли цивилизовани варианти на достъпна цена? Нещо като мини-камина, ама да е standalone, някакси...

Имаме нова звезда...
Е*ах тая звезда, честно...

Бърза той да блесне... като смъкне гащите и демонстрира, че не злоупотребява с тоалетната хартия...

Абе, какъв е варианта за отопление на дърва в дома. Ако има само комин, и преди мен са го ползвали с някаква печка. Има ли цивилизовани варианти на достъпна цена? Нещо като мини-камина, ама да е standalone, някакси...

Най-приятното камина + тръби монтирани в пода и вода, която минава покрай камината и се затопля и след това ти топли пода. Хем камина хем подово. Само че ремонта си е***о м***та... Отделно не е за мърди като мен дето не обичат да чистят камината, да носят дърва и т.н.

Ами хареса ми, ама се хващам, че наблягам на розето. Останало ми е около 2 литра... Мерлото не съм го пробвал, от К+М имам към 2,5 литра максимум.

Ама имах и гости, де...

Ако си в стар панел имаш добър шанс да одимиш всичко над теб, ще видиш дим от тапети как излиза laughing.gif

Естествено, дядо ми обяснява как може да стане най-скъпо, а Виден, как не може да стане...

Те ти, булка, bulforum... :lol:

Няма нищо невъзможно (с Галицин сме единодушни относно този казус), ти готов ли си ?tounge.gif

Естествено, дядо ми обяснява как може да стане най-скъпо, а Виден, как не може да стане...

Те ти, булка, bulforum... :lol:

Айде сега. Така е най-яко щото после ти топли пода в цялата къща. На мен ми е мечта така да си оправя апартамента обаче не съм сигурен че ще си струва занимаването, защото после трябва да се носят дърва, да се складират някъде също, някой да ги цепи... изобщо става тежко...

Няма нищо невъзможно (с Галицин сме единодушни относно този казус), ти готов ли си ?tounge.gif

Остави го сам да узрее за идеята, че при дадените обстоятелства ще му е най-рахат, пък и евтинко, с климатиче....

Айде сега. Така е най-яко щото после ти топли пода в цялата къща. На мен ми е мечта така да си оправя апартамента обаче не съм сигурен че ще си струва занимаването, защото после трябва да се носят дърва, да се складират някъде също, някой да ги цепи... изобщо става тежко...

Ти принцесо не си ли чувала за пиролизни котлета и камини с пелети? Освен това имаш ли си и на идея на какво ще ти замяза къщето и къде ще живеете с булката и малкия, докато се положи подовото? И не на последно място (знам, че гайдата ти е понадута, ама...) имаш ли си понятие за какви кинти иде реч?

А...дедо е толкова мързелив, че има легло вместо стол пред компютъра, а ако има начин и в колата да вкара едно - веднага ще го направи. :bgrin:

Даже направо му се чудя на предишния пост...

...Само че ремонта си е***о м***та...

....как му се измъкнаха от пръстите цели 12 натискания на клавишите, след като просто можеше да го замести с едно :hump::

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...