Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

A какво да помисля при карамелизиране? biggrin1.gif

Нарича се така, защото в лука се съдържа известно количество захар и при тази термична обработка наистина става карамелизиране, съответно характерния кафеникав цвят. ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

A какво да помисля при карамелизиране? biggrin1.gif

Пффф..., голямо си зле, честно. И аз съм седнал да те отварям на разни по-така мезелъци..., божее..., боже.

В смисъл има карамелизиране без наличие на захар? biggrin1.gif

Има карамелизиране със захарта, която по дефоулт се съдържа в лука. Може да не е много, но е достатъчно за да се получи забележим ефект. Забравих да кажа, че в този случай лука се реже на големи полумесеци. В комбинация с баварската наденица, горчицата и киселото зеле направо става лудница.

Обади лаф. Кога това, бре Стенли?

Знам ли... тук.

Като погледнах датата се усетих, че това е било от еди кои си времена... айде.

Лука и киселото зеле може да ги пропуснем и да сложим на тяхно място повечко бира :)

ПС: Помощ... ъъъъъъъъъъ ???????????? Или иначе казано - някой може ли да преведе какво означава тази тема като за някой по-дРът човек щото аз се пулих 2 минути без да намеря смисъл

Пеше, ако се облизваш някъде, да ти вземем и на теб.
Видене, имам си надеждни и проверени източници на вино. Ако съм искал - щях да поискам. Аз още миналогодишното не съм си изпил. Виж за юбилея ще взема известно количество, да видим дали ще стигне...
В смисъл има карамелизиране без наличие на захар? biggrin1.gif
Видене, понякога се заливам от смях на твои упорити опити да не разбереш очевидни неща :D

Аз иначе днес се подстригах, пихме бири с човека, на когоо дължа настоящата си 'кариера' и общо взето - хубав петък!

Лука и киселото зеле може да ги пропуснем и да сложим на тяхно място повечко бира :)

Дедо, огромните количества бира са естествения придружител на тази комбинация и не трябва да изместват нищо. ;)

Пеше, карамелизирай карфиол, ей така за спорта...

Момчиле, признавам, че не знаех, съответно не отчетох присъствието на захар в лучеца.... Onion rings е класическо мезе във всеки вариант....

ПС: Помощ....ъъъъъъъъъ ???????????? Или иначе казано - някой може ли да преведе какво означава тази тема като за някой по-дРът човек щото аз се пулих 2 минути без да намеря смисъл

Н̀́́ема сми, дедо - просто крушката си има опашка и това беше само една от семчиците...

Н̀́́ема сми, дедо - просто крушката си има опашка и това беше само една от семчиците...

Е те тая буква ако ми обясниш как си я написал те признавам :)

Знам бе, Стефчо.

-------------------

Ангеле, засега не кълве шарана, но като се прибера ще предприема по-сериозни действия. Направи всичко възможно да се въздържаш от контакт, защото ако се изложиш, лично ще те пУескам. Бъди силен.

------------------------

Сам съм на село, напалил съм си мощно печката, 4-те котки мъркат около мен, на масата има купа салата и си пийвам дядова ракийка... Нека ми е зле....

А., да - гледам и някакъв филм, в който се набляга на мощните прасци на Мира Сорвино laughing.gif

пиян съм...да си еВе майката...отностно виното...не успяхте да опитате най-добрите реколти на баща ми(не се познавахме тогава, а Фетел беше още талант във формула БМВ :) )...както ви казах вече няма ни лозе, ни дявол :(

Бас хващам, че неговото му е дошло безплатно ;).

Какчето има тяло което определено става за показване.

хахахаххаха

на финала на Ф1 щи покажа малко песни....да се научиш и ти хахах :D

http://www.youtube.com/watch?v=_jb4l-vCdGA

kneel before your king :) Тоя BOV sound ме кара да се накокържа повече от колкото ако видя Адриана Лима по ....химия :D

Щот ма обича, Момчиле laughing.gif

Ред. Видене, поздрав с нещо много любимо.

Жокер:

Может мы обидели кого-то зря,

Сбросили пятнадцать мегатонн.

А теперь горит и плавится земля

Там где был когда-то Пентагон.

Тоя психопат откъде се появи?!?!?

Може би е от виното, но е великолепно...

Не е само от хубавото вино! rolleyes.gif

пиян съм...да си еВе майката...отностно виното...не успяхте да опитате най-добрите реколти на баща ми(не се познавахме тогава, а Фетел беше още талант във формула БМВ :) )...както ви казах вече няма ни лозе, ни дявол :(

на финала на Ф1 щи покажа малко песни....да се научиш и ти хахах :D

Жалко наистина, Стефчо, а на закриването ако ми пуснеш чалга в къщата, ке те отстрелям като вакло прАсе. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Е що само за него бе, баси?

Защото се бях карамелизирал снощи и ми се привиждаше той на масата до мене и оная сланина за мезе...ph34r.gif

Щот ма обича, Момчиле laughing.gif

Ред. Видене, поздрав с нещо много любимо.

Жокер:

Может мы обидели кого-то зря,

Сбросили пятнадцать мегатонн.

А теперь горит и плавится земля

Там где был когда-то Пентагон.

laughing.gifph34r.giflaughing.gif

:cry :unsure:

Стегни се, момче! Не е свършил света! (все още)

Анадолски к*р да му се увие около врата на пича дето ми сменя термостата...не си го смених сам щото знаех, че болта ще се скъса в главата(скъса се, оправи си го...но да ми беше обезвуздушил колата както трябва....за малко да нагъна главата) :angry:

Вярвам , че няма да вземете на сериозно въпроса , който ще задам..

В тази песен

Това е

Докато се изпълнява hip-hop танца за фон има някаква мелодия а това , което се пее е много трудно разбираемо.

Някой има ли представа , коя е песента ?

Знам , че въпроса ми не е за тук , бихте ли ме насочили , къде да го постна ? Благодаря.

Абе дете чудо на природата, да ти имам и формулировката?! Не можах да ти разбера съвсем въпроса, но имаш по-големи шансове, ако питаш в музикалната секция, една темичка "търся една песен, но не знам как се казва". Която обикновено седи най-отгоре... gl hf

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...