Godfather Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 A какво да помисля при карамелизиране? Нарича се така, защото в лука се съдържа известно количество захар и при тази термична обработка наистина става карамелизиране, съответно характерния кафеникав цвят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 A какво да помисля при карамелизиране? Пффф..., голямо си зле, честно. И аз съм седнал да те отварям на разни по-така мезелъци..., божее..., боже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 В смисъл има карамелизиране без наличие на захар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 В смисъл има карамелизиране без наличие на захар? Има карамелизиране със захарта, която по дефоулт се съдържа в лука. Може да не е много, но е достатъчно за да се получи забележим ефект. Забравих да кажа, че в този случай лука се реже на големи полумесеци. В комбинация с баварската наденица, горчицата и киселото зеле направо става лудница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Обади лаф. Кога това, бре Стенли? Знам ли... тук. Като погледнах датата се усетих, че това е било от еди кои си времена... айде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Лука и киселото зеле може да ги пропуснем и да сложим на тяхно място повечко бира ПС: Помощ... ъъъъъъъъъъ ???????????? Или иначе казано - някой може ли да преведе какво означава тази тема като за някой по-дРът човек щото аз се пулих 2 минути без да намеря смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Пеше, ако се облизваш някъде, да ти вземем и на теб.Видене, имам си надеждни и проверени източници на вино. Ако съм искал - щях да поискам. Аз още миналогодишното не съм си изпил. Виж за юбилея ще взема известно количество, да видим дали ще стигне...В смисъл има карамелизиране без наличие на захар? Видене, понякога се заливам от смях на твои упорити опити да не разбереш очевидни неща Аз иначе днес се подстригах, пихме бири с човека, на когоо дължа настоящата си 'кариера' и общо взето - хубав петък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Лука и киселото зеле може да ги пропуснем и да сложим на тяхно място повечко бира Дедо, огромните количества бира са естествения придружител на тази комбинация и не трябва да изместват нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Пеше, карамелизирай карфиол, ей така за спорта... Момчиле, признавам, че не знаех, съответно не отчетох присъствието на захар в лучеца.... Onion rings е класическо мезе във всеки вариант.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Видене, за мен спорта се изразява във физически натоварвания, не кулинарни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 ПС: Помощ....ъъъъъъъъъ ???????????? Или иначе казано - някой може ли да преведе какво означава тази тема като за някой по-дРът човек щото аз се пулих 2 минути без да намеря смисъл Н̀́́ема сми, дедо - просто крушката си има опашка и това беше само една от семчиците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jCepk9gF1AA За Наско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Н̀́́ема сми, дедо - просто крушката си има опашка и това беше само една от семчиците... Е те тая буква ако ми обясниш как си я написал те признавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Е те тая буква ако ми обясниш как си я написал те признавам Питаш ли ме....бая зор беше, докато я начертая с флумастера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jCepk9gF1AA За Наско... Може би е от виното, но е великолепно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Знам бе, Стефчо. ------------------- Ангеле, засега не кълве шарана, но като се прибера ще предприема по-сериозни действия. Направи всичко възможно да се въздържаш от контакт, защото ако се изложиш, лично ще те пУескам. Бъди силен. ------------------------ Сам съм на село, напалил съм си мощно печката, 4-те котки мъркат около мен, на масата има купа салата и си пийвам дядова ракийка... Нека ми е зле.... А., да - гледам и някакъв филм, в който се набляга на мощните прасци на Мира Сорвино пиян съм...да си еВе майката...отностно виното...не успяхте да опитате най-добрите реколти на баща ми(не се познавахме тогава, а Фетел беше още талант във формула БМВ )...както ви казах вече няма ни лозе, ни дявол Бас хващам, че неговото му е дошло безплатно . Какчето има тяло което определено става за показване. хахахаххаха http://www.youtube.com/watch?v=jCepk9gF1AA За Наско... на финала на Ф1 щи покажа малко песни....да се научиш и ти хахах http://www.youtube.com/watch?v=_jb4l-vCdGA kneel before your king Тоя BOV sound ме кара да се накокържа повече от колкото ако видя Адриана Лима по ....химия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ще я убия тая котка някой ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 За Наско... Е що само за него бе, баси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Щот ма обича, Момчиле Ред. Видене, поздрав с нещо много любимо. Жокер: Может мы обидели кого-то зря, Сбросили пятнадцать мегатонн. А теперь горит и плавится земля Там где был когда-то Пентагон. http://www.youtube.com/watch?v=950bEPNNlQk Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Н̀́́ема сми, дедо - просто крушката си има опашка и това беше само една от семчиците... Тоя психопат откъде се появи?!?!? Може би е от виното, но е великолепно... Не е само от хубавото вино! пиян съм...да си еВе майката...отностно виното...не успяхте да опитате най-добрите реколти на баща ми(не се познавахме тогава, а Фетел беше още талант във формула БМВ )...както ви казах вече няма ни лозе, ни дявол на финала на Ф1 щи покажа малко песни....да се научиш и ти хахах Жалко наистина, Стефчо, а на закриването ако ми пуснеш чалга в къщата, ке те отстрелям като вакло прАсе. Е що само за него бе, баси? Защото се бях карамелизирал снощи и ми се привиждаше той на масата до мене и оная сланина за мезе... Щот ма обича, Момчиле Ред. Видене, поздрав с нещо много любимо. Жокер: Может мы обидели кого-то зря, Сбросили пятнадцать мегатонн. А теперь горит и плавится земля Там где был когда-то Пентагон. Стегни се, момче! Не е свършил света! (все още) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Анадолски к*р да му се увие около врата на пича дето ми сменя термостата...не си го смених сам щото знаех, че болта ще се скъса в главата(скъса се, оправи си го...но да ми беше обезвуздушил колата както трябва....за малко да нагъна главата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jCepk9gF1AA За Наско... Видене, това от "Шибил" ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Вярвам , че няма да вземете на сериозно въпроса , който ще задам.. В тази песен Това е Докато се изпълнява hip-hop танца за фон има някаква мелодия а това , което се пее е много трудно разбираемо. Някой има ли представа , коя е песента ? Знам , че въпроса ми не е за тук , бихте ли ме насочили , къде да го постна ? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Абе дете чудо на природата, да ти имам и формулировката?! Не можах да ти разбера съвсем въпроса, но имаш по-големи шансове, ако питаш в музикалната секция, една темичка "търся една песен, но не знам как се казва". Която обикновено седи най-отгоре... gl hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.