Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Като страничен наблюдател ще споделя, че не разбирам как 3 дена инфантилно обсъждате някакви вина. Не сте виждали вино?! Пиете го за първи път и сте супер ексайтед от този си опит? Алъш-вериша с нечие вино е процес, дето трябва да четем всички? Може би за да си купим и ние...? Голяма работа - някой бил пиел вино, бил ял не знам си какво... как се бил чувствал от което...

Очаквам всеки момент да споделите как си обичате кафето и какви цветове преобладават в гардероба ви идната зима. :)

E, те жените никога не са разбирали от важните неща в живота.

Виж, сега ако обсъждахме Космо, бременността, ПМС, червила, лакове, подсичане на дупета, обувки, чанти, спирали(горни и долни), антиейдж кремове и т.н. и т.н. важни работи... сигурно щяхме да сме далеч по-интересни.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

егати и страничния наблюдател.

и дори не пуска снимка на циците си, та да има кво да обсъждаме, въпреки че е обещано в подписа й.

искам си парите!

Като страничен наблюдател ще споделя, че не разбирам как 3 дена инфантилно обсъждате някакви вина. Не сте виждали вино?! Пиете го за първи път и сте супер ексайтед от този си опит? Алъш-вериша с нечие вино е процес, дето трябва да четем всички? Може би за да си купим и ние...? Голяма работа - някой бил пиел вино, бил ял не знам си какво... как се бил чувствал от което...

Очаквам всеки момент да споделите как си обичате кафето и какви цветове преобладават в гардероба ви идната зима. :)

За теб, невежеството ти в тази материя е разбираемо... и ти е простено.

Бати легендарното вино

Пеше, ако се облизваш някъде, да ти вземем и на теб. За пореден път ще подчертая, че тук не става въпрос за пласиране. Свършил съм услуга на съфорумци, които сами я пожелаха. И да - виното е легендарно! devil.gif

Като страничен наблюдател ще споделя, че не разбирам как 3 дена инфантилно обсъждате някакви вина. :)

Естествено че не разбираш. Защо обаче се обаждаш след като нищо не разбираш е друга тема. Хубавото е, че всички вече знаем отговора.

-------------------------------------------

Ники, ти се опитваш да минеш тънкана - да дойда за малко с колата и да не мога да пийна. Не става така, брат. Да знаеш, че дойда ли - тежко ще е. И се осъмва. laughing.gif

Пеше, ако се облизваш някъде, да ти вземем и на теб. За пореден път ще подчертая, че тук не става въпрос за пласиране. Свършил съм услуга на съфорумци, които сами я пожелаха. И да - виното е легендарно! devil.gif

Естествено че не разбираш. Защо обаче се обаждаш след като нищо не разбираш е друга тема. Хубавото е, че всички вече знаем отговора.

-------------------------------------------

Ники, ти се опитваш да минеш тънкана - да дойда за малко с колата и да не мога да пийна. Не става така, брат. Да знаеш, че дойда ли - тежко ще е. И се осъмва. laughing.gif

Слагай им по 20% транспортни разходи :D :D :D

Утре който няма занимания, да заповяда на Алпийска на Лактник :) Ще има от онуй мезе и от едно вино, дето дядо го даде. А който няма време - изтърва.

Стефчо, някак си не мога да бъда подобен гей... Така и така отивам да купя за себе си - защо да не донеса и на момчетата... Някак си ми е приятно, че съм им свършил полезна работа.

Утре който няма занимания, да заповяда на Алпийска на Лактник :) Ще има от онуй мезе и от едно вино, дето дядо го даде. А който няма време - изтърва.

Насе, уцелваш ме в пълна невъзможност да реагирам. Пийте и за нас.

Викаш такситата ги забраниха със закон и ги няма никакви вече...

Алпийска поляна на гара Лакатник - 74км северозападно от София, след Своге. Като идваш с кола по пътя, спираш на кръчма "Бъбрека" и катериш по пътеката нагоре. С влака е подобно, само дето трябва да минеш моста над Искър. И пак хващаш пътеката, дет почва от кръчмата :) Абе питайте за пещера "Темната дупка" на Лакатник, от там е лесно - само по пътеката.

.....................

След дълги размишления, накрая установих как/кой всъщност е мъжкия род 'на Лейди Гага'....

благодаря гаго

П.П. А Гадин да вземе да почерпи по случай смяната на името. :woot

Стефчо, някак си не мога да бъда подобен гей... Така и така отивам да купя за себе си - защо да не донеса и на момчетата... Някак си ми е приятно, че съм им свършил полезна работа.

Насе, уцелваш ме в пълна невъзможност да реагирам. Пийте и за нас.

шегувах се :)

След дълги размишления, накрая установих как/кой всъщност е мъжкия род 'на Лейди Гага'....

П.П. А Гадин да вземе да почерпи по случай смяната на името. :woot

Всъщност мъжкият род на Лейди Гага е..., Мистър Гега! Поради подрастващата аудитория във форума, както и от грижа за самочувствието и психическото здраве на същите, а и поради крещящата липса на емотикона - червена точка... не мисля да се впускам в обяснения по какви причини съм познат и под този псевдоним.

П.п. Мисля, че един лапсус не е повод за почерпка. Ти да не би да черпиш когато някой 20-25 годишен се обърка да ти каже - бате?

П.п.2 Танасе, днес ми обадиха за нещо, което ще ти е доста интересно, ама ще ти се наложи да си го доработваш.

Знам бе, Стефчо.

-------------------

Ангеле, засега не кълве шарана, но като се прибера ще предприема по-сериозни действия. Направи всичко възможно да се въздържаш от контакт, защото ако се изложиш, лично ще те пУескам. Бъди силен.

------------------------

Сам съм на село, напалил съм си мощно печката, 4-те котки мъркат около мен, на масата има купа салата и си пийвам дядова ракийка... Нека ми е зле....

А., да - гледам и някакъв филм, в който се набляга на мощните прасци на Мира Сорвино laughing.gif

Бас хващам, че неговото му е дошло безплатно ;).

А., да - гледам и някакъв филм, в който се набляга на мощните прасци на Мира Сорвино laughing.gif

Какчето има тяло което определено става за показване.

Гадине, напиши на лично съокуп...съобщение, аз по-натам ще прочета, ся отивам да еба и да пия.

аз по-натам ще прочета, ся отивам да еба и да пия.

Тriti да не е приела поканата да идва да пие у вас? :laughing: :laughing:

Ангеле, засега не кълве шарана, но като се прибера ще предприема по-сериозни действия. Направи всичко възможно да се въздържаш от контакт, защото ако се изложиш, лично ще те пУескам. Бъди силен.

И ти си един специалист.... Поне го добави, да го наблюдаваме.

Опитвам се да се въздържам от контакт...

И ти си един специалист.... Поне го добави, да го наблюдаваме.

Опитвам се да се въздържам от контакт...

Конфиденциалния разговор на кръга Дегустаторите няма да разгласяваме, но ще ти кажа, че на тема подривна дейност си гола вОда. Разбирам защо си нетърпелив и безрасъден, но не се прави така. Дотук разбираме, че лицето Х явно не е малоумно. И ще подходим подобаващо. Ти преди всичко бъди търпелив. И стой настрана.

Тriti да не е приела поканата да идва да пие у вас? :laughing: :laughing:

Ще ти се. Жена си имам. Компания за пиене също се намери.

Баварски наденици на скара, люта чорчица, карамелизиран лук и оригинален sauerkraut, мммммм.... :beer:

Чорчицата добре, ама карамелизиран лук?!!?! WTF???

Чорчицата добре, ама карамелизиран лук?!!?! WTF???

Ами пробвай тази благодат бе, Видене. Карамелизиран лук всъщност просто е задушено-запържен лук в зехтин. Да не си помисли, че се слага захар? :laughing:

Аньо пиши ми на лично името на онзи, да разгледам за някви общи запознати позната

Ами пробвай тази благодат бе, Видене. Карамелизиран лук всъщност просто е задушено-запържен лук в зехтин. Да не си помисли, че се слага захар? :laughing:

A какво да помисля при карамелизиране? biggrin1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...