mordeath Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Почваш с 1 чаша червено шампанско, после малко бяло вино, после малко червено вино, после малко коняк, след това някое 12 годишно малцово уиски примерно, после малко ракия, след това изпиваш още 1-2 чаши от шампанското, щото него друг няма да има кой да го пие... и после ако си жив може и нещо друго по избор Това не е толкова страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Германец, португалец, ирландец и грък влезли в един бар и пили по едно питие. Кой платил? разбира се, че германеца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Галицин, то що посетих Мястото и останах изумен просто - абсолютно нормална консистенция, НИКАКВО оцветяване (при положение, че литри мавруд се изпиха). Това момче просто е страхотно и виното му е идеално. Повече друго вино аз няма да купя. В този ред на мисли 20 литра вино не са ми платени. ------------------------- Наско, що ме дразниш бе, брат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 То качването отдавна се е осъществило и основния проблем е, че няма слизане а само въртене по спиралата. Проблемът за германците (и в по-малка степен за французите) е, че това силно евро изобщо не им отърва на сметките, затова играят сериозно в посока на трайното му обезценяване, обаче тази игра е изключително тънка, защото нещата много лесно могат да излязат извън контрол при сегашната ситуация. Да де, ама едно е да го девалвират контролирано, а съвсем друго е да наливат мощно в животоподържащите системи на един труп отдавна изпаднал в мозъчна смърт и вече не ставащ дори и за донор на работна ръка. На Гърция още преди десетина години трябваше да и обявят екзитус и час на смъртта. Лошото е, че нещата вървят уверено към печатане на пари в огромни количества, защото на опашката чакат и Испания, Португалия и Италия. Нас не ни слагам в списъка, защото в света има доста градове с население 2 - 3 пъти колкото нашето, така, че ние не можем да бъдем нито пазар нито някакъв осезаем фактор, следователно, общо взето ще си отнасяме сплаш демиджа и на никой няма да му е през гегата има ли ни няма ли ни... Галицин, то що посетих Мястото и останах изумен просто - абсолютно нормална консистенция, НИКАКВО оцветяване (при положение, че литри мавруд се изпиха). Това момче просто е страхотно и виното му е идеално. Повече друго вино аз няма да купя. В този ред на мисли 20 литра вино не са ми платени. Бай Този! Аз ти вися с три кинта, защото ти не можеше да ми развалиш...., така, че не ме намесвай в тези схеми - ку убичаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Бай Този! Аз ти вися с три кинта, защото ти не можеше да ми развалиш...., така, че не ме намесвай в тези схеми - ку убичаш! Ти не ми висиш с нищо и никой не говори за тебе, Този! Тая вечер съм на КМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 В този ред на мисли 20 литра вино не са ми платени. Дядо и хоста? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Мдааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Еммии..., тва е, аз отпочвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Добро утро. Видене, не те дразня, рецептата е като горната, само добавяш лют пипер и брашно. Тва е. И не го чакаш с години да стане тва мезе, ами може директно да се мята на скарата. Която е хубаво да е решетъчна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Мдааа Питанье! Що моите литри са 10 , а не 20? Плащането пиши на Л.С. на кого или кога си в Плд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Питанье! Що моите литри са 10 , а не 20? Плащането пиши на Л.С. на кого или кога си в Плд. Тук наистина има разминаване, защото съм забравил последното ЛС. Не е проблем да ти дам още 10л вино - има ги. Но предупредих, че ще пътувам и трябва да си вземете виното навреме - до два часа съм заминал и няма да ме има може би до четвъртък. Подозирам, че на някои хора повече няма да им нося вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Шанс да минеш през магазина да ти платя 10ката поне - няма да те карам да мъкнеш още 10л. Цар Асен 19 срещу Енфие, като тръгваш? Или нямаш време? Няма как преди 14:00 да тръгна. Инак 4тък. Просто всеки ден до 14 и после от 19 до 21 съм зает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Май тая година зимата ще го удря на пролет, викам да заменя плановете за сноуборд с планина и езерце. ___________________ ГАЛЧЕЕЕ, гледам, искала си да ме питаш нещо!? Давай! По-страшно не може да стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Шанс да минеш през магазина да ти платя 10ката поне - няма да те карам да мъкнеш още 10л. Цар Асен 19 срещу Енфие, като тръгваш? Или нямаш време? Няма как преди 14:00 да тръгна. Инак 4тък. Просто всеки ден до 14 и после от 19 до 21 съм зает. Парите ги дай на Иван, който после ще ги донесе на кака си. Това и за Ники важи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 ГАЛЧЕЕЕ, гледам, искала си да ме питаш нещо!? Давай! По-страшно не може да стане! Обади лаф. Кога това, бре Стенли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Стига с тия покани за Farmville.Чак толкова не ми е домъчняло,че да садя виртуални картофи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 В този ред на мисли 20 литра вино не са ми платени. Някои хора щяха да идват до мен да им сипя по едно дето го кътам от толкова време... аз може да съм тежка гемия ама не е като да съм единствен! Но щом Ваньо ще ми го носи ще му отсипя на него тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Блях, спи ми се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 ... Подозирам, че на някои хора повече няма да им нося вино. А, мед ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Бати легендарното вино, що страници се изписаха за него, що драми, що поезия, що проза... Имам чувството, че беше по-обстойно обсъдено от президентските избори, новия национален селекционер, поредния квадрат от формула едно, загубите за българската нация от закриването на казармата и т.н. обичайни теми... Чудно ми е как би излгеждал този епос за някой извън форумното стадо - модератор пласира алкохолни напитки сред потребителите на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Чудно ми е как би излгеждал този епос за някой извън форумното стадо - модератор пласира алкохолни напитки .... И не само! Също така зарибява с каварми и разни подбрани сухи мезета... Подозирам, че в момента подготвя контингент от зависими за да си подсигури пазара на суджук, бахур и пастърма. Очаква се тази персона да бъде арестувана за тези си прегрешения в една бъдеща спец-акция на полицията, под кодово название - Бабеците. П.п. Когато пораснеш достатъчно, та да започнеш да дегустираш със сигурност ще започнеш да приемаш подобни потресаващи събития, доста по-леко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ако трява да бъда откровен - не съм сигурен дали искам да "порастна" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Като страничен наблюдател ще споделя, че не разбирам как 3 дена инфантилно обсъждате някакви вина. Не сте виждали вино?! Пиете го за първи път и сте супер ексайтед от този си опит? Алъш-вериша с нечие вино е процес, дето трябва да четем всички? Може би за да си купим и ние...? Голяма работа - някой бил пиел вино, бил ял не знам си какво... как се бил чувствал от което... Очаквам всеки момент да споделите как си обичате кафето и какви цветове преобладават в гардероба ви идната зима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Всъщност, да. Тази изконна тема отдавна не е била подобаващо обсъждана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 @Лелчето, Не обичам да пия кафе. А тази зима ще заложа на розово. Най-вече розови чорапи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.