Midex Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 20% на Раптора заради: масова търговия във форума ; в грешен раздел ; подбуждане към пиянство на съфорумци ; ...и още няколко други такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 20% на Раптора заради: масова търговия във форума ; в грешен раздел ; подбуждане към пиянство на съфорумци ; ...и още няколко други такива... ... и още 20% за дразнене на съфорумци, намиращи се на другия край на света и нямащи достъп до такива евтини и неограничени източници на алкохол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Да ме прощават модераторите. В момента по БосфорТв - "Вижте как тоалетна в Дряновския манастир се излива директно в реката". И показват тоалетната, която стои взидана на стената, още откакто е изграден манастира. Тия задминаха всички граници на малоумието. Тия верно взеха много да се излагат. 1 тоалетна и то от манастира ли намериха от всички други замърсители та баш за това тръгнали да си чешат езиците да им го начукам (без извинение). Хубаво че не гледам телевизия, още по-малко тази... Последен вариант на списъка! Утре в много късния следобед бъдете готови да дойдете да си го приберете. Някакъв шанс да ми го докараш лично срещу лека почерпка от моя страна? ---------------------- Ръцете да им изсъхнат на всички кретени пишещи системен софтуер, които ги мързи да напишат културно съобщение за грешка. 1 час загубих да търся къде е грешката защото някой го е домързяло да напише 5 реда повече и ме засилва на generic error page и хайде сещай се каква е причината. А специално тези от Oracle пък какви неща им мисля... и на доста хора от Майкрософт като сме на темата.... арррррррррррр искам да очистя някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Очисти си килима. Дубрутру. А на Виден му набийте още 20% за спортен хъс - да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 20% на Раптора заради: масова търговия във форума ; в грешен раздел ; подбуждане към пиянство на съфорумци ; ...и още няколко други такива... Некоректно отношение - той няма никаква печалба от цялата работа! Да не говорим, че го подлудиха жадните хора. ... и още 20% за дразнене на съфорумци, намиращи се на другия край на света и нямащи достъп до такива евтини и неограничени източници на алкохол! Това няма как да бъде оправдано с Форумни правила! Някакъв шанс да ми го докараш лично срещу лека почерпка от моя страна? Едва ли ще е днес, ще видим... Дубрутру. А на Виден му набийте още 20% за спортен хъс - да има. На Калоянчев ли беше лафа "Въх! Уби ма!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Дядо! Аз ще ти го докарам! Ще мина през Виден, че тря'а да му поплача малко на рамото и после ще мина през теб, за да се нарева и на твойто рамо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 На Калоянчев ли беше лафа "Въх! Уби ма!" Ъхъ...Ха, сега ше си спретна цирк - ще къпя котака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Това няма как да бъде оправдано с Форумни правила! Правило 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Дядо! Аз ще ти го докарам! Ще мина през Виден, че тря'а да му поплача малко на рамото и после ще мина през теб, за да се нарева и на твойто рамо! Егати тариката! Щял да му го закара, че да ми изпие уискито! Това може да стане САМО ако минеш първо през него, донесеш ми произволно шише 18-20-25 годишно и след това по твоя план. Правило 30. Слакър, не си играй с огъня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Диктатура, а Видене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Диктатура, а Видене? Диктатура на пролетариата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 То па един пролетариат....Лумпенпролетариат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Гримьоре, ти по колко часа спиш бре вампир таквъзин!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Зависи...Вчера спах 3. Днес понеже ми е по-яйляк, мисля да спя 5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Последен вариант на списъка! Утре в много късния следобед бъдете готови да дойдете да си го приберете. Пак ме обърка! 5+5 от к+м, 5 от другото и 5 розе. Ама каквото-такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Малко си ме объркал. 5 л к+м, 5 л от другото червено и 5 л розе да го пробваме... А мога ли да те плесна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Сигурен съм, че ги писах някъде, ама в коя тема... Ти още ли не си тръгнал? Аре, че може да се наложи да правиш два курса! И ако не е късно, спести ми го това "другото червено". Та последно - 5+5 к+м и 5 розе за мен. Ако може, ако е късно каквото си взел - няма проблеми! И все пак към колко часа ще е това, че имам гости за мача по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Виното пристигна!!! Сядам да пия и чакам да си го вземете! Носете си точни пари!!! Иначе закръглям нагоре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Виното пристигна!!! Сядам да пия и чакам да си го вземете! Носете си точни пари!!! Иначе закръглям нагоре! Аз днес най-вероятно няма да мога или ако мога ще е към 9, което предполагам, че няма да е удобно. Мога да мина утре? Или днес, ако след 9 не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Виното пристигна!!! Сядам да пия и чакам да си го вземете! Носете си точни пари!!! Иначе закръглям нагоре! Утре може ли да минем да го вземем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Видене, всички утре ще искат, да знаеш. Направо си го натискай... Ред. Приеха увеличението на минималната работна заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Аз днес най-вероятно няма да мога или ако мога ще е към 9, което предполагам, че няма да е удобно. Мога да мина утре? Или днес, ако след 9 не е проблем. Идвай - с Галин ще сме на по 2 кила тъкмо! Утре може ли да минем да го вземем? Утре заминавам и някъде другия четвъртък може да си го вземете... Помислете! Нали Ванчо щеше да идва?!?! Видене, всички утре ще искат, да знаеш. Направо си го натискай... Ред. Приеха увеличението на минималната работна заплата. Насе, как ми се ще да си тука с кило от онва мезе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ми и на мен ми се ще, ама на... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Идвай - с Галин ще сме на по 2 кила тъкмо! Ами ОК. Ще ти звънна преди да тръгна за всеки случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Атанасе, на 12-ти ще изкарам 30 годишно вино, ако не се е скапало. Баща ми и дядо ми (лека му пръст) са го заредили, като съм се родил. Отделно мисля да напазарувам поне два литра от една вълшебна ракия. И поне два литра доста добро винце от на баща ми приятел лозето. Така че много добре си помисли дали ще идваш или не! Ама много добре си помисли!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.