Triti Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Минαвα ми през глαвαтα, че товα αко мъжете бяхте жени, щяхте дα сте нαй-големите шαфрαнтии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 О, Тръти Ела да пием вино Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 О, Тръти Ела да пием вино Ти нали я беше игнорнал бе, тикваа..!~? П.п. Що пък точно шафрантии и що пък точно тва ако не бяхме мъже ами жени и от къде по дяволите тази агресия и този сексизъм у тебе? П.п.2 И що, по дяволите, пишеш с полу гръЧка алфазбука!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Е, тва че съм я игнорнал, кво ми пречи да я каня на вино, като нема с кой друг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Добро утро.Пускайте фаровете ! Че умните хора не ги гасят... Мисля си колко е приятно в Балкана и колко спокойно и тихо си живеят хората там... Насе, пообиколих, но не е толкова зле. Верно, уморително си е над 4 часа път дотам и обратно, но пък се насладих на есенни красоти и свежа природа, макар и за малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 ππ2 - рисувам си! В 11 клас трябваше да се уча да псувам, защото имах уродлив речник него време. Тогава по зададени критерии от съучениците си трябваше да докажа, че съм усвоила материала, като напсувам българичката. Тогава тя ми писа забележка: "Ученичката псува в час!" Освен това, изумена от посоката на развитие на родния ми език, тя се закани да се обади на родителите ми същата вечер, за да разбере дали ще обърнат внимание на неакадемичната ми подготовка. Много мислих какво да направя с тази забележка и понеже не ми се обясняваше на тате как така съм псувала българичката, реших да добавя едно "р", пред ръкописното "п" на "псува" и така показах бележника си. Последвалият разговор по телефона между българичката и тате беше безценен за моите сетива. Защото той не намираше нищо нередно в идеята дъщеря му да си драска там нещо, а българичката от неудобство дори не е споменала правилния глагол. Е, тогава и аз бърках думите "буква" с "обувка", но пък с умиление си спомням този период. пп1 - създавам си правилните адепти за вашия пол! Мой пп - Приликите между моята игрнорлиста и хармоничния живот в отвъдното са поразителни. Но разбирам идеята, че когато няма риба и конят е кокошка. Едит: Мисля да си изтрия този пост... Какво ще кажете за тази идея, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Обявявам днешния ден за последен от цикъла "болно прасе" и ще се отдам докрай на безсилие, самосъжаление и плужество. Утре смятам да съм здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Видене давай виното! Не се прави така пирамида! Първо трябваше да ни вземеш парите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Утре следобед отивам! Вечерта всички да са готови да си го вземат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Откъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 От нас, откъде, ще ви кажа на всички - споко. 'Бах маа му, утре ще съм като водоноска, пълна с вино... Ако ме спрат полицаи насам ще е голЕмо шоу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 От нас, откъде, ще ви кажа на всички - споко. 'Бах маа му, утре ще съм като водоноска, пълна с вино... Ако ме спрат полицаи насам ще е голЕмо шоу! Стига мрънка бее..., стига мрънкА! Тъкмо повод опитвайки го, да обсъдим количествените сметки... П.п. Да взема, да взема от Онзи врат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Кураци. Аз пак ше пия. Трити се видя, че не ще да пие с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 П.п. Да взема, да взема от Онзи врат? Интересно, интересно... Кураци. Аз пак ше пия. Трити се видя, че не ще да пие с мен Вероятно си в игнор. Което е хубаво нещо. Пий на воля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Интересно, интересно... Кажи ако трябва и ние да вземеме от онзи другия врат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 А, ша си го преместа от единия в другия...Нали имам бира и вино. Ся и свинско стекче ше метна на скарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Пияници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Аз пък накарах едното родителско тяло а.к.а. Мама да направи спанак с пилешко(яде се с кисело мляко). Така ми се беше прияло, че бях 1-3, 1-3. И сега 2 дена сера зелено :lol: Така де, малко разнообразие от тия мръвки дето ги бях подпукал в последно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Аз сега метнах свинското да се души в печката. А го метнах нарязано на ленти, с джоджен, риган, чубрика, червен и черен пипер, червен лук на колелца, малко чесън и бира за соса. Сега натискам бирата, па кат стане свинята, ще маам вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Да ме прощават модераторите. В момента по БосфорТв - "Вижте как тоалетна в Дряновския манастир се излива директно в реката". И показват тоалетната, която стои взидана на стената, още откакто е изграден манастира. Тия задминаха всички граници на малоумието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 №10k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KyutDgkVTNg&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Е-е, баш на ШЛ, баш на Барцелона Близу се наака - няма сигнал нито аналоговата, нито цифровата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 К***и СБОГОМММ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Жоро: 5л к+м, 5л от другото червено, 5л розе Ники: 10л к+м Ангел: 5л к+м Гено: 5л к+м Галин: 10л к+м Коцето: 10л к+м Последен вариант на списъка! Утре в много късния следобед бъдете готови да дойдете да си го приберете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.