Grimjaur Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Пф, по-добре аз да се натоваря в катапулта, с каса бира. Ей така: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Oruxmaps си е перфектната програмка за вело-туризъм.Нещо обаче при правене на offline картата не мога да добавя направеният от мен track през Google Earth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Хах, верно на 95 става.Аре честито дедо Сотбис.Мноо' ти здраве. Големо пиенье си спретнах през изминалите петък, събота и неделя.Лошото е, че продължава да ми се пие....дали не се превръщам от неосъзнат алкаж, в осъзнат такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Нещо ми домъчня за вас. Как сте? Не, че някой ще ми отговори де, ама така си питам заради собствено успокоение. ... което ме подсеща нещо... (емотиконка на смълчан октопод) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 ...И Виден го огря, най-сетне ще си има топки, ама от онези, като едновремешните... Нещо ми домъчня за вас. Как сте? Не, че някой ще ми отговори де, ама така си питам заради собствено успокоение. ... което ме подсеща нещо... (емотиконка на смълчан октопод) Добре сме, ама аз ше се оправя... П.п. ИзнеАдАх ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Направо ме шашардисА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Нещо ми домъчня за вас. Как сте? Не, че някой ще ми отговори де, ама така си питам заради собствено успокоение. ... което ме подсеща нещо... (емотиконка на смълчан октопод) Благодарим, добре сме. А защо реши, че никой няма да ти отговори? (емотиконка на смълчан южноамерикански тапир, ослушващ се в небрано лозе) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Нещо ми домъчня за вас. Как сте? Не, че някой ще ми отговори де, ама така си питам заради собствено успокоение. ... което ме подсеща нещо... (емотиконка на смълчан октопод) Изписаха ли те от клиниката или излезна в отпуск за добро поведение ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 ...(емотиконка на смълчан южноамерикански тапир, ослушващ се в небрано лозе) Или по-актуално - "на ослушващ се циганин пред избирателна секция". @mordeath, недей още от вратата с лошо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Добре, че аз дремех, иначе щях да я тресна през кръстняка с покана за по халба вино. Тръти, съкровище такова, я ела да пием. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 ...И Виден го огря, най-сетне ще си има топки, ама от онези, като едновремешните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Сини и гноясали, Видене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Мишка кат' за Чефо: http://www.hitceni.bg/offers/SUPER-OFERTA-Mishka-za-kompyutar-pod-formata-na-sportna-kola-samo-za-.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ахахахха! Аз пък си харесах тая http://anyad.rulez.o..._serialNumber=3 Баси, сега пък ми се приядоха пържени картофи...Ми, ще си опържа.Пък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Спите ли, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Спите ли, а? пиеш, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Не, пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Насе, ти се побърка бе, момче! Аз пък трябва да ходя до Велинград след малко. Оказва се, че трябва да мина през Батак, като на практика съм без гуми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Нищо ми няма, тренирам за бащинството. Да, Видене, пътя в затворен, има бая обикаляне. Може да си спестиш, като вместо през Пещера, минеш през Дебращица, Константин и Елена и Дъното. Поне няма да се вреш по завои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Баси, цяла вечер се разцепвам с това парче. Видеото на този пич изтрепа всичката хелоуинска риба и вече е гледано повече от 5.5 милиона пъти в тубата. Най-интересното е, че въпросния образ Кевин Джъд изобщо няма нищо общо с фирмите за специални ефекти в Холивуд, ами работи като специалист в един от големите мобилни оператори и в свободното си време се занимава да окичва къщата си с хиляди LED светлини, управлявани от компютър. През последните няколко вечери край къщата му в това малко кварталче в Ривърсайд, Калифорния (точния адрес е 19756 Paso Robles Drive, Riverside, CA) са се събирали по над 2000 души всяка вечер! http://www.youtube.com/watch?v=UfcNoMnKjrY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Добро утро.Пускайте фаровете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Гадине, дай някви координати за общуване в нетя, че да обсъдим тия диоди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ако се вярва на форума - Sothbiss днес е рожденик. Ако информацията е вярна - да си жив и здрав! Може да се вярва. Цял четвърт век навъртях тази година и се започнах още от 30 и днес се спрях най-накрая. Мерси на всички за пожеланията. И снощи по центъра се нагледах на много странни хелуински индивиди , този празник яко е навлезнал в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Последните два дни минаха по такъв начин, че не съм много сигурен кой ден сме днес. Вторник. 1ви Ноември. Свети паралей... Още един приятел удари трийсетака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.