Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Oruxmaps си е перфектната програмка за вело-туризъм.Нещо обаче при правене на offline картата не мога да добавя направеният от мен track през Google Earth :(

Хах, верно на 95 става.Аре честито дедо Сотбис.Мноо' ти здраве. :beer:

Големо пиенье си спретнах през изминалите петък, събота и неделя.Лошото е, че продължава да ми се пие....дали не се превръщам от неосъзнат алкаж, в осъзнат такъв. :lol:

Нещо ми домъчня за вас. Как сте?

Не, че някой ще ми отговори де, ама така си питам заради собствено успокоение. :)

... което ме подсеща нещо... (емотиконка на смълчан октопод)

...И Виден го огря, най-сетне ще си има топки, ама от онези, като едновремешните...

Не, че някой ще ми отговори де, ама така си питам заради собствено успокоение. :)

Добре сме, ама аз ше се оправя...

П.п. ИзнеАдАх ли те?

Благодарим, добре сме. А защо реши, че никой няма да ти отговори? (емотиконка на смълчан южноамерикански тапир, ослушващ се в небрано лозе)

Изписаха ли те от клиниката или излезна в отпуск за добро поведение ?

...(емотиконка на смълчан южноамерикански тапир, ослушващ се в небрано лозе)

Или по-актуално - "на ослушващ се циганин пред избирателна секция". :P

@mordeath, недей още от вратата с лошо... :ghost

Добре, че аз дремех, иначе щях да я тресна през кръстняка с покана за по халба вино. Тръти, съкровище такова, я ела да пием.

Насе, ти се побърка бе, момче! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Аз пък трябва да ходя до Велинград след малко. Оказва се, че трябва да мина през Батак, като на практика съм без гуми... tounge.gif

Нищо ми няма, тренирам за бащинството. Да, Видене, пътя в затворен, има бая обикаляне. Може да си спестиш, като вместо през Пещера, минеш през Дебращица, Константин и Елена и Дъното. Поне няма да се вреш по завои.

Баси, цяла вечер се разцепвам с това парче. Видеото на този пич изтрепа всичката хелоуинска риба и вече е гледано повече от 5.5 милиона пъти в тубата. Най-интересното е, че въпросния образ Кевин Джъд изобщо няма нищо общо с фирмите за специални ефекти в Холивуд, ами работи като специалист в един от големите мобилни оператори и в свободното си време се занимава да окичва къщата си с хиляди LED светлини, управлявани от компютър. През последните няколко вечери край къщата му в това малко кварталче в Ривърсайд, Калифорния (точния адрес е 19756 Paso Robles Drive, Riverside, CA) са се събирали по над 2000 души всяка вечер! :punk

http://www.youtube.com/watch?v=UfcNoMnKjrY

Ако се вярва на форума - Sothbiss днес е рожденик. Ако информацията е вярна - да си жив и здрав!

Може да се вярва. :)

Цял четвърт век навъртях тази година и се започнах още от 30 и днес се спрях най-накрая. :)

Мерси на всички за пожеланията.

И снощи по центъра се нагледах на много странни хелуински индивиди :D, този празник яко е навлезнал в България.

Последните два дни минаха по такъв начин, че не съм много сигурен кой ден сме днес. Вторник. 1ви Ноември. Свети паралей... Още един приятел удари трийсетака :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...