Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като се разболея - мозъка ми минава някакъв турбо-куку режим... Снощи цяла нощ съм разплитал някакви ужасяващи мрежови топологии и съм се мъчил да достъпя някакъв сървър на мачу пикчу и царевичака, после пък мислех планове за спасителни операции, мисии в иракската пустиня, чудя се да спасявам или не жителите на дадено село, вместо да си почива - шибания ми мозък още повече се товари... Отделно, ше трия Battlefield3, първо не ми харесва особено, второ - влизам в е*ати филмите...

Един: Подкрепям тотално Иван. кор за шувинизма и ксенофобията!

:lol: Както казах - ние не празнуваме Св. Валентин, а своеволен ден на влюбените, който просто съвпада с някакъв друг празник. А днес съм решил да отида на Карнавал, защото така ми се е наклонил кура.

О, мила моя. Това висене пред детските градини, за да запишеш детето, ти се отразява зле. Много малчугански лафове си научил. Но когато ти порасне кор, който е и на половината размер на моя, можеш да дойш и да ми се пофалиш. Писмено. Сеш' са?

Ванка, ща изплющъ! Гадине, ако четеш - дай няква идея за ония и-диоди, че от Комет Електроникс ми казаха да са еба.

Ванка, ща изплющъ! Гадине, ако четеш - дай няква идея за ония и-диоди, че от Комет Електроникс ми казаха да са еба.

Елементарно бе, Уотсън! Може да се приспособи някой от онези от по 80 - 150 лумена... просто ще трябва да се присади на байонетно цокълче и готово. Хем няма да ти струва 20 и кусур $, а само 2-3, хем няма да зависиш от един единствен производител. Те за това кучетата са му изплющяли такава срамотна цена - щото са му сменили оригиналният номенклатурен код и го продават с някакъв си тяхен... пък ти като си нямаш работа - въ'р го търси.

П.п. Даже се замислям аз да ти го направя, ама не се сещам как да ти го дам после...

Еконт, ДХЛ и прочие куриери. С наложен платеж. Е10 да е фасунката. Па ако го напраиш да е над 150lm кат идвам до Плд, щи донеса ракийца-домашнярка.

Ред. - тва ли е байонетен цокъл? Трябва ми винтов. На байонетен няма да се захване. Освен довечера да ти снимам карантията на челника да видиш ква е.

19640.jpg

Еконт, ДХЛ и прочие куриери. С наложен платеж. Е10 да е фасунката. Па ако го напраиш да е над 150lm кат идвам до Плд, щи донеса ракийца-домашнярка.

Абее... то дет са вика..., и 350 може да стане, ама как ще го храниш и къде ще отвеждаш топлината? Щото тези говедца имат пословичен апетит за точец и не е като да не си греят!

П.п. Ъхъм..., снимай ми я и ми дай приблизителни размери на обема в който ще се завинтва цялата галимация.

Ми...в кендъпауър форума има няколко такива направени челника/търси Petzl Zoom LED bulb/ , ма сега не ми го отваря нещо...

Ей тука има едно...преправяне, ама мисля, че няма смисъл от такова... Ако на теб ти е интересно, виж го. Мен не ме устройва.

http://cameroncharle...-revisited.html

Ред. Гадине, ето ти го отвътре.

8f1b93d5d4d0.jpg

Това е нормална реакция когато си ползвал дълго време Android и ти пристигне най - новият модел на iPhone. Android-а директно заминава в канала(където му е мястото) :laughing:. Виждаш, че даже и за прочистване на каналите не става...

Аааааааа, Ванка, объркал си се много. Това се случва масово с мераклиите, получили новия айфон, които го захвърлят в изблик на гняв, мислейки, че Епъл са им изпратили стария модел. :lol:

Искам да си имам такава къща. :punk

http://www.youtube.com/watch?v=UfcNoMnKjrY

Ако се вярва на форума - Sothbiss днес е рожденик. Ако информацията е вярна - да си жив и здрав!

Честито и от мен. Много здраве.

Ъхъм..., много да е жив и много да е здрав Sothbiss - Мothbiss .... Днес навършва 95, ама да иляди...

Аре беееееееееее!!!!Никой ли не ще домашно памидово с домашна пастърма и люти чушки? Ебаси хората сте!

Аре беееееееееее!!!!Никой ли не ще домашно памидово с домашна пастърма и люти чушки? Ебаси хората сте!

Искам, но съм на 800 километра от теб ;).

А Пешо е на 20мин и се прави на болен. Борето не го знам на колко е, ма последно и той беше в Сф. Тръти нещо вече не се появява, ама при тая липса на събутилници и нея бих привикал, за да има с кой да си бъбря...Че така ще стана на говедо, като говоря сам с бутилката...

Момчиле, да питам ли "Топола" къде точно си lol.gif

Ти пък, добре ли си бе, ша ма цели с балистична ракета. От Камчатка е достатъчно да използваш и катапулт с камъни - все някое парче ша ма нацели. :ph34r:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...