Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Честит Рожден Ден на Сашо (TRIBALERO)! Жив и здрав много щастие, обич и късмет ти желая :) Весело изкарване :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В Мола.... ма се колебая кой да е.

Тоя жива стомана ми изглежда яко драматичен .... хем с любовна история , хем с дълг към детето.... ако беше само бой с роботи и яко пиксели нямаше да се чудя ама...

Дилърите изглеждаха добре на трейлъра , ма тоя Джъстин ме притеснява..... не обичам педали в главните мъжки роли....

F.E.A.R. 3 - трябва да се разпуква само с 5 + 1 озвучаване! Чак ме е яд на моите пискуни...

П.п. И Видене..., утре да си на крака, че да не се налага да идвам да те церя с печен праз! Аре, че това вино ми оживЕ на корема, да та *** и тебе...

Аре да го ебем дружно, аз сам си пия виното, един чиляк за цер да нема, ваща кожа рунтава....

Аньо, аз смятам да си закупя колектор'с едишъна на D3. Нали някой искаше 1 екстра копи от тези, които си поръчал? Дай му го на него. Нейде из форомо беше. Просто искам ФЛАШКАТА!!! (http://eu.battle.net/d3/en/services/collectors-edition/)

Аньо, аз смятам да си закупя колектор'с едишъна на D3. Нали някой искаше 1 екстра копи от тези, които си поръчал? Дай му го на него. Нейде из форомо беше. Просто искам ФЛАШКАТА!!! (http://eu.battle.net...ectors-edition/)

Готина е. Ама не знам дали ще си заслужава парите.

Добре. Така или иначе мога да го откажа в момента. Дори не е нужно да имам купувач.

--------------------------------

Сърцето ме боли мен. Сърцето ме боли.

Това е нормална реакция когато си ползвал дълго време Android и ти пристигне най - новият модел на iPhone. Android-а директно заминава в канала(където му е мястото) :laughing:. Виждаш, че даже и за прочистване на каналите не става...

кор, баце! кор за тия дето ми празнуват езически празници от рода на Хелоуин.

Ред. Пламене, не ме цензурирай.Моля.

Аз отивам на карнавал. Никакъв празник не празнувам. А и ти ли ще ми кажеш в какво да вярвам? Мога да си събера празниците от 15 религии и да си направя нова религия. Сеш' съ?

Ама такова, нормално, нали? Колко струва?

Нормално - да. 24 паунда за играта и около 5-6 за доставка. По курса за деня, когато излезе.

Знам. Зимното слънцестоене.

Иване, все ми е тая на кво отиваш. Що не идеш на карнавал друг ден, а? Примерно на 9 септември? Със сърп и чук в ръката?

Тодоровден/Конски великден/? Атанасовден/Края на зимата, Сладката и медената/? Еньовден? Айде моля ти се!

Ред. В тоя ход на мисли, колко народ почете сирените на 2-ри юни? А? Не беше учение на ГЗ, да знаете. И 3-ти март не е повод да се напиеш. Нито 11 май.Нито 24. Че и 22 септември...

А колко народ празнува Св. Валентин? Ма празнувайте и Индипендънс дей и Форт ъф Джулай...То прост народ...

Когато американец дойде да ми празнува 03.03., тогава и аз ще празнувам Св. Валентин, 04.07. и Хелоуин. Че и по ТВ редовно ни занимават с техните празници. ГолЕм праз станал. А и на децата мозъците промиват от малки и им правят по детските градини Хелоуин. За к'во?!?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...