Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Искам този заек... Ама сега е предзаплатено време :cry

Друго си е, ами... (за баницата говоря).

Моята баба какви тутманици, баници и питки прави... Малееееееееее, ммммм. Слюнката ми потича като се сетя.

Ха ! Продават Пешо, хем тънка поста..., явно бая са се обезценили пешовците...

Криза, д'ге! Тря'а се изплаща ипотеката на коу'уото!
Искам този заек...
Т'ва го прочетох "искам този запек" :lol:

Аз днес ядох заек, готвен по 3 различни начина - задушен с ориз, печен с ориз и пържен с лук.... За виното няма да споделям...Що няма иконка, дето се облизва...

А как ще го сготвиш?

Не съм готвила досега заек. Казват, че било вкусно, ама жал ме хваща. Голям е сладур. Всички зайчета са сладури. Бих го оставила на нашите да го гледат, а аз да му идвам на свиждане. Че в квартирата няма как да гледаме домашни любимци (за жалост)... :cry

Този симпатичен и евтин инструмент успя да ми спести половин ден работа в разглобяване и сглобяване отново на тоалетната след като една пластмасова щуротия падна и заседна някъде по средата във вътрешността. Принципно инструмента ми служеше да хващам разни паднали болтове и други чаркалъци на труднодостъпни места между двигателя на джипката, но след въпросната операция отиде директно в боклука. Обаче още утре ще взема нов - това е must have инструмент за всякакви ситуации. :lol:

22-9724.jpg

Мобо, пейстнал си линка два пъти, за това не излиза нормално. Иначе - горе-долу - да.

Де*а, тоя уикенд изтървах две готини карания, щото по законите на мърфи, вирусите винаги удрят най-силно през уикенда :/

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...