Antares Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Симпатичната платформичка от девет блейд и два експанжън блейд сървъра, с която воювах цял следобед, спокойно може да се каже, че има функционираща мрежа. Сера и паля колелото към вкъщи, като пътьом мисля да се възнаградя с пица. Доволен Пешо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Дъл' да инсталирам Батълфийлд 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Баси 1000лв няма да ми стигнат за това колело.И с отстъпки и с всичко Добре че имам едни закътани 300 лв да добавя към бюджета И тъкмо се бях надъхал за Battle of the Champions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Баси 1000лв няма да ми стигнат за това колело.И с отстъпки и с всичко Добре че имам едни закътани 300 лв да добавя към бюджета И тъкмо се бях надъхал за Battle of the Champions Не знам защо, ма аз напоследък разходите за екипировка ги смъкнах тотално.. Общо взето сега ми трябват 80лв за нов PVC-гащеризон, 200лв за нова раница и 40лв за LED-диод за челника/от тия дет се завъртат като крушка/. Обаче имайки предвид бъдещото увеличаване на семейството, ще почакам малко, мога и със старите...Само диода ще сменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 аз още не съм мислил за екипировка много.Пък и няма да карам толкова агресивно в началото. http://www.youtube.com/watch?v=ujmeEfnLfoQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Насо, номера е, че си събрал голяма част от необходимата ти екипировка. Аз също съм си докарал колелото до доста добър вид, имам нужната екипировка и реално тая година не съм похарчил повече от 200-300 лева сумарно по колелото, барабар с консумативи, като накладки и т.н... И скоро няма да има сериозни ъпгрейди, че мисля да се екипирам за ски, мисля и на компа да взема някоя-друга благинка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Да де, то и това е вярно, ама си я има и амортизацията... А пък в различните пещери калта е с различен характер - основна или киселинна, което прави кофти контраст на екипировката, колкото и да я поддържаш..А иначе другото, дето е за повърхността - там не смятам да пипам в скоро време... Ред. http://www.youtube.com/watch?v=0prFicLgXxw Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Да де, то и това е вярно, ама си я има и амортизацията... А пък в различните пещери калта е с различен характер - основна или киселинна, което прави кофти контраст на екипировката, колкото и да я поддържаш.. Тъкмо ще си камуфлажен, бре! Пък ако чак толкова те дразни лекьосаното или и ти като w00x по-скоро би си прерязал вените, отколкото да си с цветово несъвместими такъми..., винаги имаш опцията веднага след като се екипираш и да се овъргаляш кат малаче, та да не си личи. Ей, тъй..., в най-близкият калищак - един път по очи, един път по гъз, следва овъргалване (та чак дет са вика да ти `рупа между бузките на задника)... и си готов, хем ще си в крак с модната цветова гама, хем Ph-то ти ще е подобно на заобикалящата те кал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Пък ако чак толкова те дразни лекьосаното или и ти като w00x по-скоро би си прерязал вените, отколкото да си с цветово несъвместими такъми.. Това беше тъпо изказване. Дали ме дразни това, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 ...и 40лв за LED-диод за челника/от тия дет се завъртат като крушка/. .......Само диода ще сменя. Би ли ми дал линк към модела, който търсиш, понеже напоследък взех за себе си разни CREE-та и съм разгледал стотици най-различни модели - струва ми се, че е възможно да се намери и по-евтино подобен челник. Ако нямаш предвид конкретен модел, кажи колко лумена ти вършат работа. Едит: Сега забелязах, че всъщност търсиш диод за настоящия ти челник...няма значение, прати нещо да го погледна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Нещо такова търся. http://www.tek-tite....nfo.php?id=2732 Пълно ревю на модела. За съжаление никъде не му пише лумените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Добро утро. Спал съм по-малко от 2 часа. Да ви го таковам на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Добро утро и тъпкано да ти се връща, Боре Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Гледам пожарникаря по телевизията и се чудя, на тоя кога му остава време да работи (и какво точно работи) от интевюта и рязане на лентички. Едит: Понеже обикалям доста из страната, баси как месец преди изборите се почнаха ремонти из всички големи градове, май само в Русе не видях ремонти. Другия въпрос е че от 1 влиза забрана за извършване на строителни работи (всяка община си решава сама май) поради невъзможност за възстановяване на инфраструктурата, тия улици и тротоари ще останат разкопани или? И как ще асфалтират улиците като асфалтовите бази затварят зимния сезон? И други неща ми минават през главата, ама ако го кажа май ще получа бан от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Гледам пожарникаря по телевизията и се чудя, на тоя кога му остава време да работи (и какво точно работи) от интевюта и рязане на лентички. Отговорил си си сам - интевюта и рязане на лентички Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Искам да уведомя жадните другари, че акция "Червения октомври" се отлага за другата седмица след вторник, тъй като тази седмица нямах възможност да ида, а предстои да отсъствам. Извинявам се за забавянето, потърпете още малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Искам да уведомя жадните другари, че акция "Червения октомври" се отлага за другата седмица след вторник, тъй като тази седмица нямах възможност да ида, а предстои да отсъствам. Извинявам се за забавянето, потърпете още малко. Да не ме забравиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Ангеле, колко пъти да повторя, че никой няма да забравя. Дотук без да проверявам назад по спомени жадните са: Жоро: 10л к+м, 5л от другото червено Ники: 10л к+м Ангел: 10л к+м Галин: 10л к+м Коцето: 10л к+м Ако има пропуски - обаждайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Това беше тъпо изказване. Дали ме дразни това, а? Споко, и аз съм имал такива..., преди около 18-20 години, ама спря да ми е интересно и да имам време, та ги изпоподарих... Сега са ми останали само един осигурителен самохват и два със стремена (щото чат-пат ми трябват за бачкане). Въпросът не беше дали те дразни калта, а в лекетата които остават след нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Малко си ме объркал. 5 л к+м, 5 л от другото червено и 5 л розе да го пробваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Ангеле, колко пъти да повторя, че никой няма да забравя. Дотук без да проверявам назад по спомени жадните са: Жоро: 10л к+м, 5л от другото червено Ники: 10л к+м Ангел: 10л к+м Галин: 10л к+м Коцето: 10л к+м Ако има пропуски - обаждайте се. 5 литра исках от онова дето го похвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 5 литра исках от онова дето го похвали. АЗ ще взема другите 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Не знам, ама аз пия един презкурин и обявявам основната част от работния ден за приключила :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 След малко аз ще ПРИКЛЮЧА с работния ден.Писна ми вече.Много тежка седмица беше и съм скапан....Отивам на баЙрот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 А аз пък днес съм почивка. Утре ще се разходя из България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.