Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тея джипове, Иване, много хора правят грешката да се нахакат от гъзария, а после им побеляват косите от поддръжка. И гледаме по улиците комически ситуации като Cayenne с газ и летни гуми се мъчи да се качи на хижа Здравец...

В момента има много сносни коли за по 6-8000 лв. Коли със сносна поддръжка, добър външен вид, хубави коне... Коли по джоба ти.

Нещо от този тип - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11318751683434455&f1=details

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тоя модел (159) във всичките си модификации е ЖЕЛЕЗЕН. Дизайна е УНИКАЛЕН. И са с някакви мотори 2.Х дизел - класика. Бих взел на жена ми такава след време. За сметка на това има една от най-новите, която е такова дърво, че Кайрон мяза повече на кола. laughing.gif

Не се стискай...вземи и 2.4jtdm :blush:

Дедо, казах ли, че си ми идол :D :D :D

Ауди А5 ме кефи много и тя на вид. Цената обаче хич ама хич не ме кефи... тва над 100к за кола...

Wrong move. За тия пари се взима ВЕДНАГА 3.0 TDI комби.... Еееех, размечтахме се. laughing.gif

Wrong move. За тия пари се взима ВЕДНАГА 3.0 TDI комби.... Еееех, размечтахме се. laughing.gif

Комби не ме кефи. Ако ще взимам друга кола вероятно ще е allroad но не ме кефи комбито и тва е

Именно. Много хубава кола само комбито не ме кефи. Що няма нормален вариант allroad.

Случайно да си забелязал, че allroad е комби? laughing.gif

Абе и all drive модела на октавиа си го бива :)

Може би, имаше предвид Skoda Octavia Scout?

Алоооу...това да не ви е раздела за колите - чета, чета, вече втора страница нищо интересно не сте казали. Я бързо да се освестите, че ей сега ще раздам бонуси на всички - на дедото - трабант ; на Чефо - детска количка (червена) ; на Злобила - фиат ; на Виден...на него ще си му оставя октавията ; на чистача - запорожец (от малките)...и така докрая, на всеки тематично. :))

Именно. Много хубава кола само комбито не ме кефи. Що няма нормален вариант allroad.

Защото няма по-добър вариант от комбито на АУДИ, много ясно! laughing.gif

audi-a6-allroad-quattro-concept-2005.jpg

Няма сличайности в таз дръжава :lol:

Пеше, оценявам наблюдателността ти, но нека не се превръща в досада.

Докато се обсъждаше кой, каква кола не може да си позволи, ама много му се иска да кара, аз се рових по "Изгубената България". Това което видях там, бяха български мъже с наистина огромни топки - за жалост през последните 60-70 години този вид май е изчезнал. Нещото което наистина ме потресе, беше една снимка правена при Дойран, на неизвестен български офицер-летец който оглежда останките на току-що свален британски самолет (на снимката се виждат и труповете на екипажа му), човека е застанал чинно със свалена шапка... Всеки поне малко запознат с историята знае за какво е ставало въпрос там... и в светлината на тази ситуация подобно оказване на уважение, пък било то и към убити врагове...

П.п. Чудно ми е..., защо този сайт е толкова слабо известен?

В смисъл защо на теб не ти е известен? biggrin1.gif

Аз подготвям специална селекция от снимки за тях. Все не ми остава време да я оформя порядъчно, а и не всичкия снимков материал е при мен...

А да го показваш на сегашната младеж тоя сайт - не се хаби, ще ти обяснят каква глупост е....

П.п. Чудно ми е..., защо този сайт е толкова слабо известен?

Гадине? Откриваш топлата вода. Аз самият съм пращал няколко снимки, пък и тук съм пускал снимки от там. А сайтът хич не е слабо известен.

И аз съм на мнение, че ако си говорим за комби, Ауди просто изкъртват конкуренцията.

Дори и да не е RS6... което просто не е истина какъв автомобил е...

Не казвам, че снощи съм го открил този сайт... Просто когато започне да ми иде да напсувам всекиго по именно и всички като цяло..., започвам да си ровя из него. А казвам, че е слабо известен защото много рядко някой от събеседниците пред които съм го споменавал е чувал за него.

Тия любовни мъки ще ме поболеят. И безсилието... Няма по-гадно нещо от това да се чувстваш безсилен..

А, има :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...