AssassiN Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Тея джипове, Иване, много хора правят грешката да се нахакат от гъзария, а после им побеляват косите от поддръжка. И гледаме по улиците комически ситуации като Cayenne с газ и летни гуми се мъчи да се качи на хижа Здравец... В момента има много сносни коли за по 6-8000 лв. Коли със сносна поддръжка, добър външен вид, хубави коне... Коли по джоба ти. Нещо от този тип - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11318751683434455&f1=details Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ауди А5 ме кефи много и тя на вид. Цената обаче хич ама хич не ме кефи... тва над 100к за кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Тоя модел (159) във всичките си модификации е ЖЕЛЕЗЕН. Дизайна е УНИКАЛЕН. И са с някакви мотори 2.Х дизел - класика. Бих взел на жена ми такава след време. За сметка на това има една от най-новите, която е такова дърво, че Кайрон мяза повече на кола. Не се стискай...вземи и 2.4jtdm Дедо, казах ли, че си ми идол :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ауди А5 ме кефи много и тя на вид. Цената обаче хич ама хич не ме кефи... тва над 100к за кола... Wrong move. За тия пари се взима ВЕДНАГА 3.0 TDI комби.... Еееех, размечтахме се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Wrong move. За тия пари се взима ВЕДНАГА 3.0 TDI комби.... Еееех, размечтахме се. Комби не ме кефи. Ако ще взимам друга кола вероятно ще е allroad но не ме кефи комбито и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Именно. Много хубава кола само комбито не ме кефи. Що няма нормален вариант allroad. Случайно да си забелязал, че allroad е комби? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Абе и all drive модела на октавиа си го бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Абе и all drive модела на октавиа си го бива Може би, имаше предвид Skoda Octavia Scout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Може би, имаше предвид Skoda Octavia Scout? http://www.skoda.de/index.php?e=348-9-9-16 еми тука гледам,че пише all drive.Пък може и scout да е http://www.youtube.com/watch?v=AAGpXIis8Hk&feature=relmfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Сличайно да си забелязал, че allroad е комби? Именно. Много хубава кола само комбито не ме кефи. Що няма нормален вариант allroad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Алоооу...това да не ви е раздела за колите - чета, чета, вече втора страница нищо интересно не сте казали. Я бързо да се освестите, че ей сега ще раздам бонуси на всички - на дедото - трабант ; на Чефо - детска количка (червена) ; на Злобила - фиат ; на Виден...на него ще си му оставя октавията ; на чистача - запорожец (от малките)...и така докрая, на всеки тематично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 СличайноНяма сличайности в таз дръжава Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Именно. Много хубава кола само комбито не ме кефи. Що няма нормален вариант allroad. Защото няма по-добър вариант от комбито на АУДИ, много ясно! Няма сличайности в таз дръжава Пеше, оценявам наблюдателността ти, но нека не се превръща в досада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Докато се обсъждаше кой, каква кола не може да си позволи, ама много му се иска да кара, аз се рових по "Изгубената България". Това което видях там, бяха български мъже с наистина огромни топки - за жалост през последните 60-70 години този вид май е изчезнал. Нещото което наистина ме потресе, беше една снимка правена при Дойран, на неизвестен български офицер-летец който оглежда останките на току-що свален британски самолет (на снимката се виждат и труповете на екипажа му), човека е застанал чинно със свалена шапка... Всеки поне малко запознат с историята знае за какво е ставало въпрос там... и в светлината на тази ситуация подобно оказване на уважение, пък било то и към убити врагове... П.п. Чудно ми е..., защо този сайт е толкова слабо известен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Не е чак толкова слабо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 В смисъл защо на теб не ти е известен? Аз подготвям специална селекция от снимки за тях. Все не ми остава време да я оформя порядъчно, а и не всичкия снимков материал е при мен... А да го показваш на сегашната младеж тоя сайт - не се хаби, ще ти обяснят каква глупост е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 А на мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 П.п. Чудно ми е..., защо този сайт е толкова слабо известен? Гадине? Откриваш топлата вода. Аз самият съм пращал няколко снимки, пък и тук съм пускал снимки от там. А сайтът хич не е слабо известен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 И аз съм на мнение, че ако си говорим за комби, Ауди просто изкъртват конкуренцията. Дори и да не е RS6... което просто не е истина какъв автомобил е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Не казвам, че снощи съм го открил този сайт... Просто когато започне да ми иде да напсувам всекиго по именно и всички като цяло..., започвам да си ровя из него. А казвам, че е слабо известен защото много рядко някой от събеседниците пред които съм го споменавал е чувал за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 За събуждане (и на съседите): http://www.youtube.com/watch?v=FxG5pjI8wLk Специален поздрав за Чефо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Чефо ще си пусне едно гръцко и ще си налее едно малолетно уиски...ама мерси де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Тия любовни мъки ще ме поболеят. И безсилието... Няма по-гадно нещо от това да се чувстваш безсилен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Сипи си едно пиене и те така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Тия любовни мъки ще ме поболеят. И безсилието... Няма по-гадно нещо от това да се чувстваш безсилен.. А, има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.