Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Честит Имен Ден на хората с имената Димитър, Димитрина, Митко, Митьо, Димo, Димчо, Димка, Димaнa.

Т.е. оттук се сещам за magdanoz4o и дъщерята на laury. Ако съм изпуснала някого, се извинявам.

Желая здраве, късмет и обич. И хубаво изкарване :punk

Благодаря Галя.

Аре, честит магданозчов ден!

Това беше култово. :lol:

Благодаря.

Честит имен ден на pyroman, и на другите Митковци из форума.

Нещо нова двойка ли се заформя тука? И то от двама женени мъже! laughing.gif

Геронарно увлечение корозия не хваща. :) Не е нова тая любов, демек.

Нещо нова двойка ли се заформя тука? И то от двама женени мъже! laughing.gif

Новото е единствено, че приемаме предложения за тройка, а и ти си почти в групата на бракуваните. :P

Вчера се сдухах много стабилно, защото на всяко кръстовище през което минах имаше Кайен или 7-ма серия или МЛ или нещо от този род. И си викам "не може само аз да съм беден в таз държава, мамка му дейба".

И проверих кое колко струва...

Кайен, 260 коня, фул екстра, 2004-та - 29 до 30 хиляди лева. 2005-та S - 35 000 лева.

740/730 спорт - фул екстра, 2004-та - 25-30 хиляди лева.

Х5, 3.0Д - 40 000. Q7 - същата хава.

Всички тези афтомобили са по-ефтини от произволна чисто нова кола.

Това не са Фиати или Ситроени, примерно. Че аз на Октавията 8 години нищо не съм сменил освен консумативи. Представям си какво ще е с Ауди или БМВ. devil.gif

По-важен е друг въпрос - как се храни такова нещо tounge.gif

слагаш му газ или директно метан. бал съм го у кайена/таурега.

и са над 5 годишни и годишния им данък е по-нисък от на мойта малолитражна градска колица.

Мобо, дали ще гориш 20 бензин или 40 газ (примерно) каква е разликата? При положение, че в момента аз съм между 5 и 8 дизел, както и да го гледам идва х2 минимум. Отделно колко са застраховките по такава кола.

Проучих и другата част от нещата. ГО за тези зверове е 350 лева. Данъка варира м/у 300 и 450 лева.

И какво се получава: за 600 лева (в тази цена са вкл. Каско, ГО и Данък) на месец за 48 месеца (при 5000 лева първ. вноска) можеш да караш 200++ коня автомобил от най-високия клас на дадена марка. (става въпрос за 6 годишни автомобили)

Ванчо, ние ги знаем тия неща бе, батьовата. Каското е доста повече.

Между другото ме подсетихта за един такъв "туз" с тунингован Кайен, който заснех на връшане от морето някъде около Сопол. На един Лукойл зарежда около 10-на минути тая пуста газ и имах чувството, че източи бидоните там. Сетих се как Жорето беше снимал оранжевия Кайен тук в Пловдив на газстанцията... laughing.gif

cimg5758k.th.jpg

Естесвено по същия начин бе скрита дюзата за зареждане - дулбоко под калника - нЕма се излагаме са!

http://www.cars.bg/u479403

ето я директно модната с газ. при газов инжекцион разхода в литри е +15%, тъй че не е все едно дали 20-25 бензин и дали 25-30л газ. има сми.

каското е основен по обем разход на такава кола. а кат ти чукнат амортизация на частите преди изплащането от застрахователя и ша са усмихнеш. ако не го платиш пък сприхавия ти комшия кат ти ръгне гумите щото си му настъпил мястото пред блока то тогава ще си го платиш.

и все пак 30К лева не са малко пари. а по на психара кредитните сметки къде му е гаранцията че редовния му доход ще е все същия през следващите 4 години?

липсваха ми тези спорове в стил "каква да е новата кола на злобил?", пък и той взе че почна да си пазарува сам без да пита.....гад.освен да назначим психара на това овакантено място?!

Не бе, мобсън. В друго направление разсъждавам.

Аз бях останал с вчипатление, че тези афтомобили са по 100к лева бройката. И се чудех как така всички в тоя град са богаташи, само аз съм беден. А истината се оказа... Някъде другаде...

Че те са си. Само че когато са нови. Стигат и до 200-300, зависи какво му се иска на човек... Просто някои са вече "стари", а при тоя пазар продажбата е вид подаряване...

Не, бе, Видене! Чисто новия Кайен струва 167 000 лева фул екстра. Аз очаквах, че такъв на 6 години ще е... 90 000. За което отново си трябват много финанси. А то се оказа, че е 30 000...

Ми много са ти грешни очакванията ти казвам. Така беше преди 3-4 години. В момента употребяваните коли са без пари, стига човек да има да троши такива за това. Но хората нямат...

Питай Иван Нетруут каква ЕС класа беше намерил за колко пари.

Това не са Фиати или Ситроени, примерно. Че аз на Октавията 8 години нищо не съм сменил освен консумативи. Представям си какво ще е с Ауди или БМВ. devil.gif

И най-малката част на такава кола, знаеш ли колко пари струва.

Машинка за задния прозорец на Бентли - 2000лв.

Гума - 1000лв/бр.

Ремонт на амортисьор след качване върху тротоара с по-висока скорост - 20 000лв.

Аз си харесах тая.

http://www.cars.bg/u413309

Направо отивам да я купувам и от другата седмица съм мега гъзар.

Това бих го купил, за да си направя шоуто, а не да съм гъзар. С едно такова към Стойките.... Малиииииииииии!

А и това не е Бентли. Машинката за задния прозорец е само 1000 лева. Гумите са скъпи, да. Има и 350, но има и по 1000 лева.

Айде човекът без кола започна отново да дава компетентни мнения за коли...

Кой ти каза, че нямам кола? Пък и какво компетентно мнение съм казал, освен, че споделих колко струват частите за скъп автомобил. Цени с които съм запознат от първа ръка. М?

А що за тия пари не си вземеш едно subaru impreza и да ти е кеф ? Голяма работа,ако не си гъзар...

Говорим за гъзарски коли в момента.

А що за тия пари не си вземеш едно subaru impreza и да ти е кеф ? Голяма работа,ако не си гъзар...

Защото мило мое генийче субаруто струва много повече от тези афтомобили, не е кабрио и не е със задно. Кат си нямаш хал хабер от тия работи не пиши!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...