gado Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Измих прозорците, налепих уплътнителни ленти, че дограмата съкс, скалъпих си един прекрасен миш-маш, отивам да прибера прането и да пусна цветна пералня. Чувствам се като Галчето в малките часове Чувстваш се недоклатен ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 по скоро не Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Чувстваш се недоклатен ли? Това беше грубо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Пешо, кой мъж пуска цветна пералня? Кой МЪЖ пуска пералня? Пери на ръка бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ти добре ли си бе? Да се хаби. Ръгаш парцалите вътре, слагаш 1 топче от ония на ариел и цъкаш копчето. Никакъв проблем. Виж простирането е женска работа. Пускането на пералнята е по-лесно от нареждане на миална машина... което ако не си разбрал как се прави скоро ще научиш - вече си женен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ти добре ли си бе? Да се хаби. Ръгаш парцалите вътре, слагаш 1 топче от ония на ариел и цъкаш копчето. Никакъв проблем. Виж простирането е женска работа. Пускането на пералнята е по-лесно от нареждане на миална машина... което ако не си разбрал как се прави скоро ще научиш - вече си женен Ники!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 което ако не си разбрал как се прави скоро ще научиш - вече си женен На теб ти личи. И повярвай ми, няма да се науча как се нарежда миялна чиния. Аз съм старомоден...Всичко в един леген, шепа веро, кофа вода, едно хубаво тръскане и плакнене и троен резултат - посъдата измита, аз изкъпан, банята и тя измита. Мноо глезави станахтя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 остави го дядото - отдавна се е поддал на дресировката. а пешовото домошарене е точно кат на сайдисана булка с румени бузки сутрешното премитане на къшлата.....пък и обичайния му пацифизъм е достигнал нови висоти и въобще не мое се сравнява с галченската първосигнална агресия, тъй че предположението гадово за пешов ебален дефицит е силно невероятно. п.п. шмъ извинявате за споменаването на имена и никнеймове без да ва познавам, ма ако бяха тайни да не сте си ги казвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Как мразя да мия чинии....За това харесвам миялната Пък е и по-икономична Офф тия драйвери на нвДивия как ги мразя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ей тъй, на, за Мидекс - целувка и любов за вечни времена! Изтрещях нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ники!?! Кво бе Галине? Сменям по 3 блузи на ден. Ако знаеш колко трудно е да ги ръгна в пералнята и да натисна копчето... Хубаво, че булката после ги проска (реших един път да помогна - не ми хареса). Докато тъпченето е пералнята е лесно - нулев проблем. Докато изтръсквам крушата мога да го свърша. Докато на Атанас метода е свързан със значително повече усилия. Ама щом го кефи - добре. Аз предпочитам копчета да натискам, нали знаеш? ПС: Кога ще го фиркаме онзи елексир бре? Аз зор не давам, ти също... срам и позор. Да взема да викна Ваньо на помощ ако на теб не ти се ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Кой МЪЖ пуска пералня?Аз. Не е сложно, ще ти помогна, ако не се справяш Сигурно ти изглежда страшна пералнята, но не е толкова сложна машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ей тъй, на, за Мидекс - целувка и любов за вечни времена! Изтрещях нещо. Тъй, тъй...то човек като се ожени, в първите 3 години (ако издържи), винаги е така. П.П. Мидекса може да не пише много, но винаги е на линия....особено що се касае до пост-корекциите - може да забавям, но не забравям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Чувстваш се недоклатен ли? Мерси. Просто нямам думи. Няма такава гнусотия. Евала. Каквото повикало, такова се обадило. Как мразя да мия чинии....За това харесвам миялната. На мен това ми е най-любимото задължение в кухнята. Освен готвенето посред нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Пешо, аз за тая работа си имам жена. Между другото, трябва ми някой с читав английски, за 10-тина страници... Добро утро. Мидексе ---> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Между другото, трябва ми някой с читав английски, за 10-тина страници... Смятам, че английският ми е достатъчно читав за всякакви претенции, обаче промоционалната ми тарифа е $60/час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Значи не ти е достатъчно читав Сериозно, наистина ми трябва някой да удари едно рамо. Всъщност, поизлъгах...Нужните ми страници са 40, с останалите 80 ще се справя сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Честит Имен Ден на хората с имената Димитър, Димитрина, Митко, Митьо, Димo, Димчо, Димка, Димaнa. Т.е. оттук се сещам за magdanoz4o, pyroman, hate и дъщерята на laury. Ако съм изпуснала някого, се извинявам. Желая здраве, късмет и обич. И хубаво изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Да са еба, забравих. Честито и от мен на именниците, също така, честито на всички които имат интереси в областта на металургията/ без цветнокожите ни събратя мангали/ и строителството. Също така днес празнуват инженерите и техниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Докато на Атанас метода е свързан със значително повече усилия. Ама щом го кефи - добре. Аз предпочитам копчета да натискам, нали знаеш? ПС: Кога ще го фиркаме онзи елексир бре? Аз зор не давам, ти също... срам и позор. Да взема да викна Ваньо на помощ ако на теб не ти се ще Това е щот си разлигавен geek... Аз лично предпочитам да натискам копчето на жената*.... *Все пак пералната има повече копчета и операцията по натискането им е свързана с преразход на енергия. Не, че не мога да разглобя, ремонтирам и сглобя коя да е перална, при това с едно вързана зад гърба ръка, подскачайки на един крак, в нетрезво състояние, и току що събуден... Да са еба, забравих.....Ако не ти достигат два - три санта... мога и аз да та "уважа"... Също така днес празнуват инженерите и техниците. Ха! Тъкмо повод да си тръгна по-рано от бачкането днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ако не ти достигат два - три санта... мога и аз да та "уважа"... А лечение с морков, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Снощи постнах една оферта във форума.С какво пък наруших правата ,темата излетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Аре, честит магданозчов ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Мидексе ---> Нещо нова двойка ли се заформя тука? И то от двама женени мъже! --------------------------- Честито на всички именици днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 С едно 'н', гусин българско знаме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.