gal4enceto Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Момчета и (може би) момичета, знам, че се боря за загубена кауза, но искам да ви помоля да гласувате. Излезте навън и нека ние, по-младите, изберем кой да ни управлява. Нека изборът да не е само на бабите и дядовците ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Agalloch са американци? Името ми звучеше от норвежко по-норвежко, че чак свалбардско.Агалок? Да, американци са. Бях безкрайно учуден, не мислех, че американци са способни да създадат толкова велика музика. Името означава аромата на боровата смола, доколкото помня. Да не си се зарибил и ти по тях? Иначе, да. Добро утро. Кафенце, мързел и на влака до Пловдив да гласувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Да ще ходя да гласувам ама като видях в петък какво беше на главната ме съмнява,че мога да променя нещо Пълно беше с пенсии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Айде аз отивам да си дам вота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Аз гласувах вече. Няма смисъл да ви казвам за кой, беше протестен вот Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Свалих си solidworks bible и се почва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 За втори път в рамките на мноооого малък период от време моторните спортове напомниха за себе си. За тях няма значение колко е напреднала науката и до какви нива на сигурност е достигнала. Винаги ще има сиви зони... R.I.P Marco.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FkInpkx1hFE За съжаление още един талант си отиде Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Ужас - и двата мотора го прегазиха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Агалок? Да, американци са. Бях безкрайно учуден, не мислех, че американци са способни да създадат толкова велика музика. Името означава аромата на боровата смола, доколкото помня. Да не си се зарибил и ти по тях? Иначе, да. Добро утро. Кафенце, мързел и на влака до Пловдив да гласувам. Ми чак зарибил не, бях си пуснал малко за нани-нани. Кефи ме, че имат дълги части без вокали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Ужас - и двата мотора го прегазиха.... И по всички закони на Мърфи...втория мотор трябваше да е баш на "Доктора". Много лоша работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Едно Audi a3 днес ми продъни ушаците с докато ме връщаше от вилата. Пусни пак, ДиЖей! :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w32QQOKaAl4&feature=related Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Едно Audi a3 днес ми продъни ушаците с докато ме връщаше от вилата. Пусни пак, ДиЖей! :laughing: Не е лошо парчето. This is the time of captain Jack Sparrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Едно Audi a3 днес ми продъни ушаците с докато ме връщаше от вилата. Пусни пак, ДиЖей! :laughing: нали са същите убавци с хитовете "Бел сос в гащите ми" http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY "Тамън се натаковах" http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&ob=av3e a? поне да си ги припомним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 "Бел сос в гащите ми" "Тамън се натаковах" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 От два дни целя една досадна муха и най-накрая я фраснах! So gosu! Трябва да си направя пояс "Една със седемдесет и седем удара" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Не си gosu, а gomu или gofu - god of muha units или god of fly units Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 От два дни целя една досадна муха и най-накрая я фраснах! So gosu! Трябва да си направя пояс "Една със седемдесет и седем удара" БАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХ Храбрия Шивач ftw!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Аз имах предвид програмата да реши че се подиграват с нея, да се разсърди и да се самоизключи за 5 минути поне... освен това е с женско име - Сири - значи следва за 3-4 дни от месеца да се сърди двойно повече и доста по-лесно или просто при опит за пускане да ти тегли една майна и дотам А Windows женско име ли е?Добър Утър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Танкове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wPw0Z5CtKTs Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 :laughing: Е не, така не съм се смял от много време Рапторе как се сети за това не знам, но евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Много актуално звучи тия дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Измих прозорците, налепих уплътнителни ленти, че дограмата съкс, скалъпих си един прекрасен миш-маш, отивам да прибера прането и да пусна цветна пералня. Чувствам се като Галчето в малките часове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.