Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Момчета и (може би) момичета, знам, че се боря за загубена кауза, но искам да ви помоля да гласувате. Излезте навън и нека ние, по-младите, изберем кой да ни управлява. Нека изборът да не е само на бабите и дядовците ни.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Agalloch са американци? Името ми звучеше от норвежко по-норвежко, че чак свалбардско.
Агалок? Да, американци са. Бях безкрайно учуден, не мислех, че американци са способни да създадат толкова велика музика. :)

Името означава аромата на боровата смола, доколкото помня. Да не си се зарибил и ти по тях?

Иначе, да. Добро утро. Кафенце, мързел и на влака до Пловдив да гласувам.

Да ще ходя да гласувам ама като видях в петък какво беше на главната ме съмнява,че мога да променя нещо :( Пълно беше с пенсии...

За втори път в рамките на мноооого малък период от време моторните спортове напомниха за себе си. За тях няма значение колко е напреднала науката и до какви нива на сигурност е достигнала. Винаги ще има сиви зони...

R.I.P Marco....

Агалок? Да, американци са. Бях безкрайно учуден, не мислех, че американци са способни да създадат толкова велика музика. :)

Името означава аромата на боровата смола, доколкото помня. Да не си се зарибил и ти по тях?

Иначе, да. Добро утро. Кафенце, мързел и на влака до Пловдив да гласувам.

Ми чак зарибил не, бях си пуснал малко за нани-нани. Кефи ме, че имат дълги части без вокали.

Едно Audi a3 днес ми продъни ушаците с

докато ме връщаше от вилата. Пусни пак, ДиЖей! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Не е лошо парчето. This is the time of captain Jack Sparrow :)

Едно Audi a3 днес ми продъни ушаците с

докато ме връщаше от вилата. Пусни пак, ДиЖей! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

нали са същите убавци с хитовете

"Бел сос в гащите ми"

http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY

"Тамън се натаковах"

http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&ob=av3e

a?

поне да си ги припомним.

От два дни целя една досадна муха и най-накрая я фраснах! So gosu!

Трябва да си направя пояс "Една със седемдесет и седем удара" :)

БАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХ

Храбрия Шивач ftw!!! :lol:

Аз имах предвид програмата да реши че се подиграват с нея, да се разсърди и да се самоизключи за 5 минути поне... освен това е с женско име - Сири - значи следва за 3-4 дни от месеца да се сърди двойно повече и доста по-лесно или просто при опит за пускане да ти тегли една майна и дотам :lol:
А Windows женско име ли е?

Добър Утър

Измих прозорците, налепих уплътнителни ленти, че дограмата съкс, скалъпих си един прекрасен миш-маш, отивам да прибера прането и да пусна цветна пералня. Чувствам се като Галчето в малките часове :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...