lil_stenly Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Абе вие ме правите на луд нещо! Същото... от къде? Щях да си готвя херинга с боб и кисели краставички, задушена, обаче е много занимавка, пък и чакане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Колко време ще им трябват сега на САЩ да пратят мироопазващи и демокрационалагащи части в района, които да пазят петрола? Ами...пресметни къде им е най-близката база...В Саудитска мисля...Или Кувейт. И смятай в км/ч. Нещо не сте изобщо в час и двамата със ситуацията в Либия. САЩ бяха до последно против намесата в Либия (тя затова се забави толкова) и единствено неуморните совалки на Саркози успяха да ги накарат да се съгласят с участието на НАТО във войната. Ако някой ще праща нещо в Либия, това са само довчерашните европейски приятели на камиларя - Никола Саркози и Силвио Берлускони, които изведнъж се превърнаха в най-големите му врагове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 От години почти само такава риба консумирам в огромни количества. Казват, че била много полезна, обаче по-важното е, че е и много вкусна! Аз отдавна не вярвам на вестниците кое колко е полезно или вредно. Според тях баба ми и дядо ми трябваше да са се гътнали от инфаркт на 40 години ама доживяха и 2мата над 80 а обичаха да си хапват бобец със сланина (и не само бобец - редовно си режеха сланина, която се анатемосва от всички сега, че била само холестерол). Пък и за какво ми е да мизерствам 100 години и да ям само полезни неща (те ще ми се сторят 200 сигурно). Един път се живее - поне когато мога си угаждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Нещо не сте изобщо в час и двамата със ситуацията в Либия. САЩ бяха до последно против намесата в Либия Доколкото си спомням историята на военните конфликти в региона, ВИНАГИ САЩ са били най-големи врагове на Кадафи/не на Либия/. Жабарите май са само удобни марионетки. Ама и да ти кажа честно, боли ме кура за обстановката в Близкия Изток. Чакам да видя какво ще се случи у нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Доколкото си спомням историята на военните конфликти в региона, ВИНАГИ САЩ са били най-големи врагове на Кадафи/не на Либия/. Жабарите май са само удобни марионетки. Ама и да ти кажа честно, боли ме кура за обстановката в Близкия Изток. Чакам да видя какво ще се случи у нас. Е да, ама този път ситуацията беше доста по-различна. Всъщност основният инициатор на войната и въвличането на НАТО на страната на бунтовниците беше френския президент Саркози. Френски изтребители бяха първите, които започнаха бомбардировките на позициите на камиларя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 От години почти само такава риба консумирам в огромни количества. Казват, че била много полезна, обаче по-важното е, че е и много вкусна! От 2 години почти всяка седмица правим рибена чорба с глави от сьомга.Е няма такава вкусна супа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 которе, има и по-вкусна рибена супа, ма е бая сложна за правене. с 3 вида риба. Момчиле, баш пък война..откога народните бунтове се наричат война Ред. И винаги съм твърдял, че да воюваш за мир, е като да ебеш за девственост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Момчиле, баш пък война..откога народните бунтове се наричат война Е па знам ли? Щом се стрелят с оръдия, танкове, самолети и ракети какво друго да е освен война? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Е как кво?! Парад на въоръжените сили и празнични фойерверки! Снощи от тая радост 31 души са пукясали, щот не са спазвали правилата за безопастност. Да не говорим, че одеве, като каза, че франсетата ударили първи...Я виж кои бяха на среща тримцата. Именцето Клинтън да ти говори нещо? Ма карай, нека се радват хората...Нали ся контролират още една част от петролните залежи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Ред. И винаги съм твърдял, че да воюваш за мир, е като да ебеш за девственост. Това ми харес. Кога почваме борбата за девствеността? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Че аз не съм я спирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Че аз не съм я спирал Бих тръгнал да обяснявам защо не се брои това ама не само че ще ме кастрират ами ще ме изкормят, удушат и удавят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Ми като си си взел кръстоска между ламя и индианец за жена....Пък аз си взех обикновена змия и тя си съска с другите, не се вре по моите форуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Te постепенно стават такива ПС: Поздрав за Пешо: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 http://fakti.bg/bulgaria/20360-zatvor-za-kradeca-na-kolata-na-diado-nikolai дЕдо поп с Ауди, Мерцедес и БМВ...еми няма да се излага само с една от трите марки я....... аамаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Дядо, т'ва е също по темата: Фирмено парти, маскен бал. Шефа дошъл с маска на лъв, счетоводителя - с маска на гарван, секретарката - лисица. Сисадмина дошъл с 24 битова маска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Онова вчерашното дето го пусна ме разби обаче ПС: Друг поздрав за Виден и Галин: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Е Асан не сме ли хора бе, дедооо. Те не са само Виден и Галин дето искат такива куфарчета с инструменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Е Асан не сме ли хора бе, дедооо. Те не са само Виден и Галин дето искат такива куфарчета с инструменти Тии..., можеш да минеш малко на салатена диета... и дет` са вика - повечко с кол`лото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Не е добра идея. А с колелото тая година навъртях доста, но това не промени особено нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Е Асан не сме ли хора бе, дедооо. Те не са само Виден и Галин дето искат такива куфарчета с инструменти Абе дай боже всекиму То и аз искам като стана на въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Абе дай боже всекиму То и аз искам като стана на въпрос Трай ся, стига рева! Ка`й кво стана с онова ОЙски, дето щеше да черпиш!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 А тръгни с такова куфарче из столицата, да видиш как мигрират ята от кучета от отсрещният тротоар към теб. Ама пък е добре... малко кардио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Стенли, какъв е тоя обратен вълк в подписа ти бе, момче. Опозоряваш целия животински вид с тия педерастии, харабия ти казвам. Махни го , че мамата ми ебаваш само като се опитам да си представя какво ти е горе в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Аз за т'ва съм го игнорнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.