Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не че Македонците нямат "ракия"... то не че македонците не са Българи..............

Дедо, не си осведомен достатъчно - македонците са пили ракия още преди новата ера...сега чакам статия в македонски вестник, че при разкопки случайно е открита монета, сечена още по времето на Александър Македонски и на нея пишело "1 ракийник". :beerchug

Я, Мидекс! Все пак не е бил умрял. Или ако е бил, то е възкръснал. :D

Тук мога да добавя и нещо за феникса и пепелта или за блудния син, но ме мързи... :))

То е само за да те запазим от вредните въздействия на старостта biggrin1.gif

Ред. Мисля си, че напоследък в България трябва да бъде убит някой, за да се задействат държавните институции/справка - конфискацията на колите на мангал Киро и събарянето на имотите му/. Интересно, трябва ли да бъдат убити още хора, за да се сети държавата, че това, което прави Доган, е държавна измяна, подстрекателство към сепаратизъм и на други места по света би се възприело като тероризъм?

Нямаше как Франция, Великобритания и САЩ да го оставят да говори за личните си отношения с тях и техните партньори.

Изпил си 5+ ракии за по-малко от седмица?!??!? laughing.gif

По принцип не обичам да се насвяткам като кирка, именно защото съм го правил (лошото е че помня всички тъпотии които съм свършил тогава... включително да се изповръщам в обувката на една мома, хубаво че тя не можа да си спомни защо обувките ѝ изглеждат толкова ужасно)...

Брей...2 месеца липсвах и вече ме закопахте. :bgrin:

Йейййййй ура. Пламен се върна! Липсваше ми :)

Ред. Линкът не се препоръчва за лица под 18г.

http://www.youtube.com/watch?v=MRXOpYwR2po

Нищо не разбрах. Изглеждаше доста умрял съвсем в началото после така се въртеше камерата че нищо не можах да видя - само размазани петна...

Колко време ще им трябват сега на САЩ да пратят мироопазващи и демокрационалагащи части в района, които да пазят петрола?

Ами...пресметни къде им е най-близката база...В Саудитска мисля...Или Кувейт. И смятай в км/ч.

Кой какво да ми говори, на мен Пламен ми липсваше най-много. Пък дано сега вече има някой от форума, който да ме защитава. Да ви се не знае на другите, дето си смучете от пръстите обвинения към мен за щяло и нещяло.

Кой какво да ми говори, на мен Пламен ми липсваше най-много. Пък дано сега вече има някой от форума, който да ме защитава. Да ви се не знае на другите, дето си смучете от пръстите обвинения към мен за щяло и нещяло.
Галя, ако знаеш колко и какви неща съм ти спестил - щеше да ме разцелуваш!

Хич не носиш на майтап.. ейй...

Обвинявам те, че искаш да ползваш Пламен като твой защитник.

Бих казала "Гледай си работата", ама едва ли ти се случва често да си я гледаш, може би жена ти ти я гледа по-често... :rolleyes:

Галя, ако знаеш колко и какви неща съм ти спестил - щеше да ме разцелуваш!

Тц, нямаше. И колко още е трябвало да си спестиш... Идея си нямаш.

Хич не носиш на майтап.. ейй...

Присмял се Хърбел на Щърбел.

За какво пак сте нападали Галя, я си признайте бързо, че нямам мерак да чета 100 страници назад! :woot Галче, ама и ти много им се връзваш - я гледай Пешо колко хрисим е станал...мълчи като риба само и само да не те засегне с нещо. :ghost

П.П. (по темата малко по-горе) Мъчи ме един въпрос - когато хванаха Садам, го осъдиха и после го обесиха, а сега Кадафито след като първо го убиха, дали после ще го осъдят задочно?

За какво пак сте нападали Галя, я си признайте бързо

Eeee култово. 2 пъти пожела на някой много любов/секс, а на жена му да носи на бой, после се оправдава че такъв бил лафа - секс, бой и сръбска музика... пък аз недоумявам защо пожелава на някоя жена да носи на бой (и понеже спестява сръбската музика не зацепвам, а отделно че лафа е леко тъп особено за пожелание ама нейсе)... а тя така се засяга, че изобщо съм ѝ казал нещо напреки... та дълго време я дъвках и тя си държи на своето (и май не бях само аз)... :) да не отваряме пак темата, че накрая пак ще ми тегли майните... отново

Я ми кажете къде има хубав хек, не дълбоко замразени филета, че са само вода, а аз вода мога и от чешмата си налея. Че, един добър месарски магазин не остана наоколо и прясна риба няма. Трябва да се влача до Асеновград или Майна-сити за месо.

Stenli - сьомга. Мани го хека.

От години почти само такава риба консумирам в огромни количества. Казват, че била много полезна, обаче по-важното е, че е и много вкусна! :beer:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...