Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В началото. Преди 8-9 години беше интересна.

Преди 8, 9 години...далеч не е началото. Историята помни Радо Шишарката, Попа, Хисарския Поп, Валдес, Марко и Снежина....и други видни играчи в зенита на трите седмици :D

Но по-важен е факта, че Гадо ги слуша повече от мен :D :D :D :D

Готина е. Ама тя тая чалга е станала еднаква. Вече не могат да се различат песните. И гласовете са им еднакви на всичките. Егати деградацията.

Цици нали има? Китари няма, дране - няма...всичко е 7 точки :D

Цици нали има? Китари няма, дране - няма...всичко е 7 точки :D

Повече цици има на други места, където не се налага да се слуша еднообразен текст за любов, изневяра и това как жените са повлекани, докато гледаш циците.

Всеки път като чуя нова чалга песен и се сещам, за това:

Сменете "рап" с "чалга".

http://www.youtube.com/watch?v=uvNGLBv82LA

Онзи ден пак си го гледах цялото шоу (Never scared) на Крис Рок. Сигурно съм го гледала 28575 пъти, ама не ми омръзва. Супер зверски смях...

Sometimes I'm walking with my daughter,

talking to my daughter,

I'm looking at her in her stroller,

and sometimes I pick her up and stare at her

and I realize my only job in life...

Is to keep her of the pole.

Keep my baby off the pole!

Та за Ани Хоанг или подобно там, милата не може да състави изречение, което да има подлог, сказуемо и смисъл. Не помня в кое предаване я гледах с Люси, обаче ми направи много грозно впечатление. Цици, пици, нека има, ама малко от малко да може да говори бре. Иначе мяса, изключае гърбът като на гребкиня за сметка на малкия задник. Всъшност не ми е представителна извадката, защото само тогава съм се осмелила да я гледам и роклята я правеше адски несъразмерна, ама адски. Иначе нека се пъне и гъне, но щом е гадже на Люси (150 кг. живо тегло), трябва да ви е ясно какво може да прави най-добре с устата, и това не е да пее.

Убедена съм. Беше (както казах) с Люси Иларионов. Промотираха и първата "песен" и "изгряването" и на българския чалга небосвод. В "Шоуто на Иван и Андрей" я гледах, преди 4-5 месеца ли беше... Ето ти и линк. Беше с дълга сива сатенена рокля (тип нощница), раменете и изглеждаха супер широки и кокалести, а задникът като на момиче 4 клас. Прибран и малък. Това за мен не е женска структура, а несъразмерност. Според мен нормалната женска структура е : рамене със широчината на задника или малко по-тесни от него. За вашите стандарти не знам. Че да не стане объркване, сега ще се обяснявам пак. Да не помисли някой, че обиждам или пропагандирам домашното насилие... :sayjin

Ако Обама ти е брат'чед, значи, Стефчо, не си се къпал дъъъъълго време, че да го докараш на цвят. За мирис не знам, ама и не искам да знам.

Видене, отразих те. Именно затова пуснах снимката с Живков и откриването на "Кремиковци". Именно затова пуснах и плакатчето с 20 години мизерия. Ама "народът прост, животът - тежък, скучен". ХайВанчо ме обвини в политическа пропаганда. Еми няма да му простя, че не знае кво прави. Сам да си носи кръста.

Те ти мойто отразяване.

Ха добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=fnlZlGznK40&feature=BFa&list=FLi78cmUxQp8aMu3AyEFi3ww&lf=mh_lolz

Но по-важен е факта, че Гадо ги слуша повече от мен :D :D :D :D

Кавал!

Просто Гадо е маалко по-голям от теб и е понатрупал повечко спомени за разни странни и юродиви неща и събития... А, ся като и гледам и билбордовете из града...

Абе, да постна и тук, че в хардуерния нещо не ме отразяват:

"Здравейте,

Днес бях в Техномаркет и си харесах един телевизор - TX-L42U3E

Цената е 859 лв.

Струва ли си за тези пари? Четох из нета, но ми се иска някой с преки впечатления да се изкаже. Ще го ползвам за филми, телевизия и като втори монитор за филми от компютъра(с HD5770 съм).

Общо-взето, единственото кофти, което виждам е, че е 50 hz. Предполагам, че мачовете ще са доста зле.

Приемам и други актуални предложения до 1000-1100 лв."

A ако ще играя игри?

И къде са разбирачите? Казвайте де!

Игри от компютъра или от конзола? Сигнала от компютъра ще ти иде на 50/60HZ до телевизора та няма значение.

A ако ще играя игри?

И къде са разбирачите? Казвайте де!

Аз като си купувах ТВ-то пред мен бяха 3 неща, FULL HD, 100Hz, DVB-T/C, LCD. Нямах пари за LED. Всичко друго като инчове и марка зависи от джЕба.

Увеличаването на тия HZ-ове е изкуствено в повечето случаи и зависи от панела и технологията на производителя. 100Hz при един телевизор може да са много по-добре от 200Hz при друг телевизор.

PC Input-а на повечето телевизори е ограничен до 60Hz. Конзолата не влиза през PC Input-а, но и тя май е ограничена до 60Hz. Не съм сигурен дали обаче телевизора не контролира Hz на сигнала от конзола изкуствено, за да ги увеличи.

Edit:

Ако купувах за себе си, щях да си взема това:

http://technomarket.bg/products/09082869/sony-kdl-40ex710aep

Не че Македонците нямат "ракия"... то не че македонците не са Българи.............. просто са от западните покрайници и са се поддали на на други влияния и си мислят че са по-велики от необходимото, но пак са си наши хора... Както съм си прекарвал с македонци в Скопие - общо взето същото като с други мои познати от Казанлък. Малко по-смешно говорят, но то и аз след 5тата ракия сам не си разбирах :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...