Psihara^^ Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Новия албум на Machine Head е РОК вместо TRASH. Мега тъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 И аз в тая нова квартира само пия, да го ева... Тракия - блокове и кър! Докъдето ти стига погледа. Май пия от мъка... WELCOME TO THE GHETTO!!! Обади се на Стефчо да ти покаже чалгите и кръчмите в района. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 WELCOME TO THE GHETTO!!! Обади се на Стефчо да ти покаже чалгите и кръчмите в района. Офиса ми е в Даяна 4. Централна маса :D Няма по-велик квартал от Тракия. Питай г-н Прайм :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Оптимус Прайм или Иван Прайм, че много праймове станаха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Оптимус...За малко да забравя. 3-тата част на филма също ми хареса. Мадамата и тя. Главния герой е ебати късметлията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Да бе! Оказа се, че Меган не е хард лесбийка!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Тия пък какви са и какво толкова могат? Заеби..., нито е сръбско..., нито правят чалга гавъри на истинскате музика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Заеби..., нито е сръбско..., нито правят чалга гавъри на истинскате музика... Бай Галине, ако не си свалил флака, да знаеш че го има наличен. Пък ако не ти се губи рейтинг може и по скайпа да ти го пратя. От целия албум само една песен не ме накефи особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Втора година поред се каня да си изхвърля клавиатурата... Или поне да я командировам далече... Има ли мераклии за МНОГО хубаво вино на 3 лв литъра? Тази или другата седмица ще пазарувам. Топ бранда е каберне-мавруд, има още едно червено, розенце и е "накладен" мускат в момента. Ако има желаещи, мога да взема повече докато има. Имам предвид извън литрите, които ще изпием на масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Искам 10 литра. Само ако е МНОГО хубаво, обаче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Да бе! Оказа се, че Меган не е хард лесбийка!!! Ако ще мега хард лесбийка да е...един път да я излъжа само хахаха :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Искам 10 литра. Само ако е МНОГО хубаво, обаче! МНОГО хубаво е, вервай ми. Ако не ти хареса, ще си го взема. Сериозна заявка ли правиш? Защото аз сериозно ще ти взема. Ако ще мега хард лесбийка да е...един път да я излъжа само хахаха :D Не става, Стефче. Със счупен Фиат и стая в Гетото не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 МНОГО хубаво е, вервай ми. Ако не ти хареса, ще си го взема. Сериозна заявка ли правиш? Защото аз сериозно ще ти взема. Не става, Стефче. Със счупен Фиат и стая в Гетото не става. Абра кадабра и от ФИАТ ще стане на 360 Модена...нали все пак сме в Трансформърс хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Като го спомена, все съм се чудел, хората, които имат снимка на кола за профилна във фейса, т'ва трансформъри ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Само да не се трансформне в 500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 МНОГО хубаво е, вервай ми. Ако не ти хареса, ще си го взема. Сериозна заявка ли правиш? Защото аз сериозно ще ти взема. Да бе, сериозна... Кога съм се шегувал за алкохол?! А Чардонай има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Като го спомена, все съм се чудел, хората, които имат снимка на кола за профилна във фейса, т'ва трансформъри ли са? Плагиат, плагиат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Примерно Весо е ИФА! хахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 На ви още малко политическа пропаганда: Приятно нещо е да има човек топла соба, самун хляб, парче сланина и няколко глави праз лук, пък да легне и да мисли или да спи и да сънува. Приятно е, но да има и една от тие две болести: или млада жена, или стар ревматизъм; лежиш, лежиш, а мисълта ти като у немец, пълна и богата като готварница, дълга и безконечна като суджук - суджук, с който във виенския райхстаг немците и маджарите бият по главата славянските депутати; а въображението ти като у арапин, силно и остро като тюмбекия - тюмбекия, която е крайно полезна за краставите народи, - пламенно и възвишено като дим. Дим, дим! Под който ние българите така сладко спим. Мислиш, мислиш, пък се попротегнеш като философ, прозевнеш се като дипломатин, почешеш се в тила като политик и ако ти позволи жената или ревматизмът да заспиш, то спиш като Крали Марка. По-нататък очаквайте включвания с други видни пропагандатори като: Иван Вазов Елин Пелин Никола Вапцаров и много още други. Ред. Съжалявам, че съм толкова умствено изостанал некултурен селяндур, който зад една истина не може да види откровената политическа пропаганда. Шъ мъ прощаате начи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 МНОГО хубаво е, вервай ми. Ако не ти хареса, ще си го взема. Сериозна заявка ли правиш? Защото аз сериозно ще ти взема. И за мен 10тина ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Уредени сте. До края на другата седмица най-късно ще го имате. Каберне-мавруд ли да ви взема? Другото червено е малко по-леко и пивко, но далеч не толкова ароматно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 За мен нещо по-ароматно ако може. ПС: Ей това е най-доброто вино което съм пил досега: http://pamidovobg.com/2010/11/quvee-%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Вземи ми и 5 литра от това по-лекото. Че може да се оакже, че не мога да го пия другото, ама той и бащата щял да се включи пък и гости бол.... Та 10 литра каберне и от това другото по-пивкото 5. Аз така миналата година едно розе, никой не го искаше, аз му скъсах джуките, че от него нямах киселини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Като го спомена, все съм се чудел, хората, които имат снимка на кола за профилна във фейса, т'ва трансформъри ли са? Много ясно. Как иначе? Само да не се трансформне в 500. Няма проблем...ако е Абарт Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 За мен нещо по-ароматно ако може. ПС: Ей това е най-доброто вино което съм пил досега: http://pamidovobg.co...BE%D0%B6%D0%B0/ Нарочно не се обаждам в оная тема - не ми се участва в тоталната неграмотност по отношение на виното. Не че аз съм много грамотен, но такива неща из***хте, че ме е срам да ги коментирам. Вземи ми и 5 литра от това по-лекото. Че може да се оакже, че не мога да го пия другото, ама той и бащата щял да се включи пък и гости бол.... Та 10 литра каберне и от това другото по-пивкото 5. Аз така миналата година едно розе, никой не го искаше, аз му скъсах джуките, че от него нямах киселини. Момчето има и нелошо розе ако си мераклия. АКо добре си спомням каза, че е правено то някакъв сорт Кардинал. Никак не е лошо. -------------------------- Да припомня - ще взема от уникалното каберне-мавруд. Както казах, който не го хареса ми го дава на мене. Взимам от човек, при който съм неслучайно заведен, продава по около 7 тона вино на година и до момента оплаквания няма. Жоре, ще ти взема и от другото червено. Аз така се надъхах с аромата на грозде от каберне-мавруда, че то ми се стори безвкусно направо. Но е по-пивко и значително по-леко за прекарване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.