Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мордор ли? Аз се радвам, че я няма!

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

СПРЕТЕ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АГИТАЦИИ ВЪВ ФОРУМА, МАМКА МУ ДЕЙБА!

Какви политически агитации бе, кеУеш?!?!?! Коя партия видя тук да те агитира?!?!?

Уф, к'во ли се занимавам. Гласувайте си за тоя нещастник

Щом казваш - ке гласуваме! Добре че ни разбра всичките дали и за кого ще гласуваме! Хвала!

Щом казваш - ке гласуваме! Добре че ни разбра всичките дали и за кого ще гласуваме! Хвала!

Тряа ли да ти обяснявам колко е селско, просташко и елементарно да оставиш подобен ЦЕЛЕНАСОЧЕН агитационен афиш във форум с масов достъп? Да та имам и интелигента.

Има ли значение за кого ще гласувам?! Ти си уникално глупав. И няма как да си разбрал за кого ще гласувам.

Ако се позволяват агитации във форума - да започвам?

?! Честно ли?! Вие наистина ли не знаете?! Това е на Светльо новия АГИТАЦИОНЕН флайър.

Откъде да знам, че е на Светльо тоя флайър, но щом е така, Атанас да го махне или ще го махна аз. Изборите за президент толкова малко ме вълнуват, че ти е бедна фантазията :)

Весо, децата са се развилняли. Едва ли някой друг юзър знаеше какво е това, но вече всички знаят! Да живее интИлигенцията!

ЕДИТ: Иване, днес си тъп, батьовата. Не знам защо - накриво си станал ли, лошо питие ли си пил, курви ли са те тормозили, но си тъп днес.

Това си е работа на Виден, не моя :)

П.С. Много на чат го обърнахте, та да допълня. Вие двамата, вземете и се изплющете един път завинаги, че може и да мирясате, знам ли и аз. Като малките деца сте.

П.П.С. Махнах го флайъра, че Атанас не знам кога ще се появи. Едва ли е имал предвид да агитира някой, просто му се е видяло подходящо да отговори на Момчил :)

П.П.П.С. И СТИГА РЕВАХТЕ ВЕЧЕ !!!! Мислете кога ще седнем да се напием, че и двамата не сте черпили за рожденните си дни, педалчета :D

П.П.П.П.С. Бтв, новия албум на Whitesnake къса глави. Явно годините нямат значение за тия дето го могат!

Весо, дай да се напием ургулишката в изборния ден! Да почнем още от предизборния ден! laughing.gif

И ако можем да се завлечем - да повърнем в урната! Най-добрият начин за гласуване! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Видене, благодаря. Един ден ще кажеш "защо обидих Ванчо", но ще е твърде късно.

Както казва ТАЗ:

Със здраве!

Нещо политически обидчив ли си днес? Сериозно не знам какво ти става, но на мен не ми харесва. Особено като си позволяваш да ми слагаш етикети. Малко не е на място подобно действие, да кажем.

Един поздрав от мен, г-н Bright eyes, с пожелание да се поуспокоиш предизборно:

http://www.youtube.com/watch?v=MODq81_cDKI

Весо, дай да се напием ургулишката в изборния ден! Да почнем още от предизборния ден! laughing.gif

И ако можем да се завлечем - да повърнем в урната! Най-добрият начин за гласуване! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Аз нямам избор за тая събота и неделя. Ще почна от съботата и ще продължа в неделя. Брата има рожден ден, така че...

?! Честно ли?! Вие наистина ли не знаете?! Това е на Светльо новия АГИТАЦИОНЕН флайър.

Ванка...за тоя Хиподилец ли е...скакауец ли е....къФто и ще дивеч да е и за пари няма да гласувам. Самата му кандидатура е подигравка и ще е трагично да има дори 1 глас такъв човек. А има ли 1% дори....работа наистина си е еВала мамата в тая страна :)

От друга страна....бих желал да го видя за 1 ден като президент....прасе в тикви виждАли ли сте? хахахах.

И аз в тая нова квартира само пия, да го ева...

Тракия - блокове и кър! Докъдето ти стига погледа.

Май пия от мъка...

П.П.П.П.С. Бтв, новия албум на Whitesnake къса глави. Явно годините нямат значение за тия дето го могат!

Тия пък какви са и какво толкова могат?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...