RaptoR Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 пс: дядо ми пак е направил ебахти магическото вино -Ура , взимам 2 туби към Пловдив - 3 пъти Ура !!! УРА! УРА! УРА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 София-Крушунски водопади-Деветашка пещера-Съева дупка-София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 То и аз съм в северна България, Враца, но не на алкохолен, ами велосипеден туризъм. И да видя родата. Ама от на вуйчо ми ракията не държа да пия повече, онова е керосин... пийваш и усещаш как хранопровода ти бива изпепелен, а вътрешностите искат да емигрират... А на другия ден все едно Искра Фидосова ти е минала през главата... П.П. понеже не бях сигурен за името, погледнах в гугъл и... сред подсказките беше "Искра Фидосова по бански"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 "Искра Фидосова по бански"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 :sick :sick :sick :sick Блях, това и в най-големия ми кошмар не бих го сънувал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R9U6aKZ5t5g&feature=related Наско, ЕДИТ: За всички влюбени момчета: http://www.youtube.com/watch?v=Sdrr-y9TIRg&feature=related ЕДИТ 2: http://www.youtube.com/watch?v=9bMmdCoLBXI&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Може би Искра Фидосова по бански е нещо такова --> страшно!! Между другото, за такава нейна снимка/по бански/ давали бая пари.... Баси извратените... 4 часа по-късно. Абе, колко общини ги изненадА снегО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 За Банкя съм сигурен! Чух преди малко за дисциплината "притърчане с мушкати" - в смисъл скоростно прибиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 за общините не знам, ама мен ми провали плановете де*ба и времето циганско... А тая Искра дори не знам как изглежда, знам само, че я ползват като Чък Норис на тлъстините... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Абе, колко общини ги изненадА снегО? Смятай всяка една община където вали сняг е изненадана. Изотзадзе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Половинка Тъламор, литър Финландия, половинка Пломари - така ги обичам нещата И разбира се - ОГУРЦы! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Видене - 3 кила домашнярка и 3л буркан с кисели краставички - на 2-ма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Пияници Ама то в студено време така се прави Ае да пускат тва парно вече ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Видене - 3 кила домашнярка и 3л буркан с кисели краставички - на 2-ма. Горното на трима Добра вечер сме изкарали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 А на нас ни предстои И на сутринта за изтрезняване - домашно овче кисело мляко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 А не - стига ни толкова за тоя уикенд. Абе Наско, твойта жена шкембе носи ли ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Носи му разбира се...., ама след по-малко от пет месеца ще спре... Винаги така се случва. Баси, имам чувството, че шаманите от НИМХ съставят прогнозите си след като са получили видение, в следствие на ритуален, зверски запой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Навремето бе казано: "Времето ще бъде нормално. Температури между -6 и +48 градуса." Не помня Шкумбата или Тъпанчев, но това винаги е била стойността на прогнозите по българските телевизии. За целта се ползват чужди, доста по-адекватни източници. Аз пак да питам - ти стойка поръча ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Навремето бе казано: "Времето ще бъде нормално. Температури между -6 и +48 градуса." Не помня Шкумбата или Тъпанчев, но това винаги е била стойността на прогнозите по българските телевизии. За целта се ползват чужди, доста по-адекватни източници. Аз пак да питам - ти стойка поръча ли? Неее..., прогнозите им се изчерпват с - Времето ще бъде преобладаващо. П.п. Утре пускам една комбинирана поръчка и твоята стойка ще бъде включена в нея. А, аз пак да питам - Какво стана с виното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Не съм ходил да купя големи т.е. адекватни количества. Ти ще си първия, който ще разбере като го направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Носи, ма аз нося по-голямо. Шаманите от НИМХ вярно шаманосват. За 350лв на месец аз и боб нема да фърлям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Носи, ма аз нося по-голямо. Такива сме си! На който не му харесва - the long way home Галицин, уплътнението на фризера така добре пасна със силикон, че се чудя дали изобщо да се занимавам да го стрелям с видии... Имам нов пъклен план, който трябва да консултираш. Свързан е с качване на бирения автомат на тавана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Тоя карамелен душ гел ме кара да си посегна :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Такива сме си! На който не му харесва - the long way home Галицин, уплътнението на фризера така добре пасна със силкон, че се чудя дали изобщо да се занимавам да го стрелям с видии... Имам нов пъклен план, който трябва да консултираш. Свързан е с качване на бирения автомат на тавана. Заеби я таз идея! Ще се вкараш в много интересни филми с нея hint - Ако кегът е при тебе, какво правим с матряла който остава по магистралата? Как ще се следи нивото на водата във ваната? И не на последно място..., как ще защитиш ваната от замръзване, щото ако навреш и машината при другата инсталация ми е много интересно как ще се обслужва всичката тази галимация... П.п. Освен това, имаш ли си и идея за какво бълване на жега ще става въпрос лятно време... и къде и как ще я отвеждаш тази топлина, а? П.п.2 Стефчо, ако нещо такова... винаги можеш да използваш опцията - Обади се на приятел, все ш'се намери кой да та изплющи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 П.п.2 Стефчо, ако нещо такова... винаги можеш да използваш опцията - Обади се на приятел, все ш'се намери кой да та изплющи... деЦката ми мечта беше тва майна...как я позна :D . Спокойно, няма да се плашиш...при мен има надпис EXIT...няма вход на митника :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.