Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То и аз съм в северна България, Враца, но не на алкохолен, ами велосипеден туризъм. И да видя родата. Ама от на вуйчо ми ракията не държа да пия повече, онова е керосин... пийваш и усещаш как хранопровода ти бива изпепелен, а вътрешностите искат да емигрират... А на другия ден все едно Искра Фидосова ти е минала през главата...

П.П. понеже не бях сигурен за името, погледнах в гугъл и... сред подсказките беше "Искра Фидосова по бански"...

Може би Искра Фидосова по бански е нещо такова --> страшно!! Между другото, за такава нейна снимка/по бански/ давали бая пари....wacko.gif Баси извратените...

4 часа по-късно.

Абе, колко общини ги изненадА снегО?

за общините не знам, ама мен ми провали плановете де*ба и времето циганско...

А тая Искра дори не знам как изглежда, знам само, че я ползват като Чък Норис на тлъстините...

Видене - 3 кила домашнярка и 3л буркан с кисели краставички - на 2-ма. :)

Горното на трима beer.gif

Добра вечер сме изкарали tounge.gif

А на нас ни предстои :) И на сутринта за изтрезняване - домашно овче кисело мляко :)

Носи му разбира се...., ама след по-малко от пет месеца ще спре... Винаги така се случва.

Баси, имам чувството, че шаманите от НИМХ съставят прогнозите си след като са получили видение, в следствие на ритуален, зверски запой...

Навремето бе казано: "Времето ще бъде нормално. Температури между -6 и +48 градуса." Не помня Шкумбата или Тъпанчев, но това винаги е била стойността на прогнозите по българските телевизии. За целта се ползват чужди, доста по-адекватни източници.

Аз пак да питам - ти стойка поръча ли?

Навремето бе казано: "Времето ще бъде нормално. Температури между -6 и +48 градуса." Не помня Шкумбата или Тъпанчев, но това винаги е била стойността на прогнозите по българските телевизии. За целта се ползват чужди, доста по-адекватни източници.

Аз пак да питам - ти стойка поръча ли?

Неее..., прогнозите им се изчерпват с - Времето ще бъде преобладаващо.

П.п. Утре пускам една комбинирана поръчка и твоята стойка ще бъде включена в нея. А, аз пак да питам - Какво стана с виното?

Носи, ма аз нося по-голямо. Шаманите от НИМХ вярно шаманосват. За 350лв на месец аз и боб нема да фърлям...

Носи, ма аз нося по-голямо.

Такива сме си! На който не му харесва - the long way home devil.gif

Галицин, уплътнението на фризера така добре пасна със силикон, че се чудя дали изобщо да се занимавам да го стрелям с видии... Имам нов пъклен план, който трябва да консултираш. Свързан е с качване на бирения автомат на тавана. tounge.gif

Такива сме си! На който не му харесва - the long way home devil.gif

Галицин, уплътнението на фризера така добре пасна със силкон, че се чудя дали изобщо да се занимавам да го стрелям с видии... Имам нов пъклен план, който трябва да консултираш. Свързан е с качване на бирения автомат на тавана. tounge.gif

Заеби я таз идея! Ще се вкараш в много интересни филми с нея ;)

hint - Ако кегът е при тебе, какво правим с матряла който остава по магистралата? Как ще се следи нивото на водата във ваната? И не на последно място..., как ще защитиш ваната от замръзване, щото ако навреш и машината при другата инсталация ми е много интересно как ще се обслужва всичката тази галимация...

П.п. Освен това, имаш ли си и идея за какво бълване на жега ще става въпрос лятно време... и къде и как ще я отвеждаш тази топлина, а?

П.п.2 Стефчо, ако нещо такова... винаги можеш да използваш опцията - Обади се на приятел, все ш'се намери кой да та изплющи...

П.п.2 Стефчо, ако нещо такова... винаги можеш да използваш опцията - Обади се на приятел, все ш'се намери кой да та изплющи...

деЦката ми мечта беше тва майна...как я позна :D :D :D.

Спокойно, няма да се плашиш...при мен има надпис EXIT...няма вход на митника :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...