Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако не бяха толкова грозно изплагиатствали, да ги еба....Една песен ли не можаха да измислят.

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=4yVebsKnwyg

Поздрав за всички, особено за имащите нещастието да живеят в София... tounge.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Tzbe6N8pSRc

"Тва ако бехме немци, или поне малко германци..." laughing.giflaughing.giflaughing.gif

ГоУемо, гоУемо :) .. максимално се напрегнах, както казва един друг 'лиричен' герой.. :)

В тая връзка, Весо, на Мостово комплекса е завършен целия! devil.gif

В тая същата връзка, като знам организацията каква ни е, тоя комплекс ще бъде разрушен от природни стихии, доста преди да се организираме да идем и да го видим.

Как може да съм такова лайно??? Случайно попаднах на клип от дело на Judge Judy в YouTube...и вече пропилях два часа в гледане на други подобни клипове. И сигурно ще пропилея поне още два часа. Лайно!

Хахаха, разбрах, че мой братовчед е участвал със самолета си в екшън снимките на "Expendables 2" на летище Пловдив. Голямо шоу и дандания е било, обаче холивудските старчета били зорко пазени. :lol:

обаче холивудските старчета били зорко пазени. :lol:

Ако заради тях не успея да си направя снимките на Деветаки, много псувни ще ядат.

Добър утър, кривънци.

Ако заради тях не успея да си направя снимките на Деветаки, много псувни ще ядат.

Добър утър, кривънци.

Хахаха, добър утър, да не са те ангажирали и теб за снимките на екшъна в Деветашката пещера? :lol:

И к'во му е смешното?! По скоро не си разбрал за какво спорят.

Не смятах, че има нужда от пояснения. Не ми е смешно това, за което спорят (между другото - съвсем ясно ми е за какво спорят), смешна ми е интеракцията майка-син и по-точно реакцията на сина и на съдията. Ако трябва да бъда още по-точен, става дума за ситуацията 4:25 - 4:45.

Capisce?

'Бах мааа' му...последните неколко дни бех аха-аха умрел за едно бърбънче....ммм Чет'ри розички, ммм много 'арно ми влиза....оххх кефче...

То, това май за другата тема ама....сега това ми минава през главата/душата...

на гости съм в дълбоката северна България отивам да пия с истински мъже от северна България (на истински селски събор) , дано вечерта завърши добре - ако не кръстете форума на мое име и всяка събота вечер пийте по 1 малко джони без значение от цвета за мое здраве :)

пс: дядо ми пак е направил ебахти магическото вино -Ура , взимам 2 туби към Пловдив - 3 пъти Ура !!!

И аз съм наполовина северняк...големи събори правихме едно време...ееех.Не съм стъпвал нагоре близо две години вече...Еми, наздраве злоба и дано си направите як купон. :beer:

П.П. Джонито не ми много по вкуса, но щом казваш..., че те уважим...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...