Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

дедо към 5 свършвам работа да идвам ли за еъра ? 450лв последна оферта + айпада - 800 :)

воксе късмет , раздрусай всички на амфети......;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пожелания? Окуражаване? Някой?

Ангеле, успех ти желая. И браво, че преследваш (така да се каже мечтите си) и работиш за нещата, които искаш да правиш. Наистина за кратко време направи всичко, което си беше наумил, че не е и никак зле дори. Браво.

воксе късмет , раздрусай всички на амфети......;)

Мерси. Какви ти амфети. То ще е в Екскалибур.

Аньо, кога и къде?

Много тъпо е измислено.

В Екскалибур. Започва в 9, но по план са 4 човека като всеки има 45 минути - 1 час и в началото се тегли жребий да се види кой, кой ще излезе. Та може да почна в 9, а може и 12, което е много глупаво, защото в 12 няма да има кой да ме слуша вече. Все пак е Четвъртък.

Ще се опитам да разбера до 8:30 и ще разпращам СМС-и на всички, които ще идват да ме слушат. Ако искаш може да ти пиша и на теб?

Толкова не можаха да го направят в Петък или Събота. Или да бяха направили повече дни и да пускат по двама човека...

Надявам се някой да се е отказал. :)

Ангеле, успех ти желая. И браво, че преследваш (така да се каже мечтите си) и работиш за нещата, които искаш да правиш. Наистина за кратко време направи всичко, което си беше наумил, че не е и никак зле дори. Браво.

Мерси. То случайно стана, пък и надали ще има кой знае какви последствия дори при евентуална победа. Аз отивам главно заради участието. Още много пасти имам да изям иначе...

-------------------------------------------------

Снощи се отнесох в упражнения и легнах чак в 4 сутринта.

Ангеле, много жалко, че е през седмицата. Желание да те гледам/слушам имах, но като трябва на другия ден да съм на работа в София - малко криво... Желая ти успех! Скъсай конкурентите си :)

Мерси. Нищо де. Ако мина тоя кръг, финала е пред съдии на рождения ден на Екскалибур края на месеца и се надявам да е Събота или Петък.

ескалибур е пропаднало заведение нормално е организацията да е под всяква критика. аз там спрях да ходя от доста отдавна макар че e единственото заведение с хубава видеостена за мачове.... сервитьорките са грозни и неучтиви селянки !!

Мерси. Нищо де. Ако мина тоя кръг, финала е пред съдии на рождения ден на Екскалибур края на месеца и се надявам да е Събота или Петък.

Успех.

Преди 3 години и аз се навих на нещо подобно ,търсеха си DJ .Но не Екскалибур а оново другото пъб-че ...забравих му името (но се намираше след Метро).Там интервютата бяха няколко дни,като всяка вечер от 6 до 10 канеха по един човек който да им пуска музика.

Като цяло,цяла вечер супервайзъра ми мрънкаше (много силна музиката,РЕТРО,"защо е слаба музиката" ,Gain-a,Dj Bobo...). Там цялата техника е леш ...един разбит Numark (БЕЗ crossfader), и каналите бяха много странно направени.А е за звука в боулинг залата,Б е за ресторанта.

Спомням си че до 10 часа ме тормозеше тоя,и като си тръгна вика :" Пускай докато си тръгнат хората от тук ".И така ,откарах до към 3.Най ме изкефи как публиката след 10 се промени и дойдоха млади хора ,и танцуваха на тавите които вкарвах ,тогава се развихрих доста (през Tribal Tech, до към Dark Progrsv).

После ми званя пак тоя келеш,но аз не проявих интерес.

Повече по такива пъб-ове, не мерси. :allien

Успех.

Преди 3 години и аз се навих на нещо подобно ,търсеха си DJ .Но не Екскалибур а оново другото пъб-че ...забравих му името (но се намираше след Метро).Там интервютата бяха няколко дни,като всяка вечер от 6 до 10 канеха по един човек който да им пуска музика.

Като цяло,цяла вечер супервайзъра ми мрънкаше (много силна музиката,РЕТРО,"защо е слаба музиката" ,Gain-a,Dj Bobo...). Там цялата техника е леш ...един разбит Numark (БЕЗ crossfader), и каналите бяха много странно направени.А е за звука в боулинг залата,Б е за ресторанта.

Спомням си че до 10 часа ме тормозеше тоя,и като си тръгна вика :" Пускай докато си тръгнат хората от тук ".И така ,откарах до към 3.Най ме изкефи как публиката след 10 се промени и дойдоха млади хора ,и танцуваха на тавите които вкарвах ,тогава се развихрих доста (през Tribal Tech, до към Dark Progrsv).

После ми званя пак тоя келеш,но аз не проявих интерес.

Повече по такива пъб-ове, не мерси. :allien

Ами то това е състезание. Никой няма да дойде да ми казва какво да пускам, защото съм им пратил сет преди това и са видяли стила ми.

Ти най-вероятно си кандидатствал за платено участие. Там също не е редно да ти казват какво да пускаш, но все пак.... случва се.

И не разбрах това за Numark-а и каналите. Нали си бил в някакъв пъб? Какъв боулинг?

Аз ще си нося моя техника, така че само тонколоните ме интересуват.

Цели 8 млрд. долара е загубил тази седмица заради срива на фондовите борси най-богатият човек в света, мексиканският предприемач Карлос Слим, предаде агенция „Блумбърг”. Сега състоянието му се оценява на 63 млрд. долара.

Кво ша прави ся с тия мижави 63 млрд баси... :(

Аз ако загубя 800 кинта тая седмица и си пускам куршума :D :D :D :D :D :D

Новината е от август :)

дедо към 5 свършвам работа да идвам ли за еъра ? 450лв последна оферта + айпада - 800 :)

Като отчетем че няма как да докарам друг следващия месец под 2к еъра не бих и помислил да го дам. айпада за 800 може и да си помисля тъкмо мислех да взимам бял. Мога да ти дам стария за 500 ама има една драскотина по екрана (щото се води на малкия собственост той и като падаше на шах от него му хвърляше по малко бой да му покаже че на шах може и да е по-добър от него но на бокс не могат да се мерят един вид) освен това е единица не двойка онзи.

Ами то това е състезание. Никой няма да дойде да ми казва какво да пускам, защото съм им пратил сет преди това и са видяли стила ми.

Ти най-вероятно си кандидатствал за платено участие. Там също не е редно да ти казват какво да пускаш, но все пак.... случва се.

И не разбрах това за Numark-а и каналите. Нали си бил в някакъв пъб? Какъв боулинг?

Аз ще си нося моя техника, така че само тонколоните ме интересуват.

Там има боулинг просто.Аз тогава нямах много техника ,пулта си е бил техен (и съответно настроен по техен си начин) ,пък и повечето заведения сега имат обурудване,от теб само Dj Software-a ,hardware-a :tongue

Ако мислиш, че със Спийди или Еконт ще стане по-бързо, ще ти пратя малко картофено пюре и руло Стефани за твоя сметка (от врата до врата) :laughing:

Сутринта ме домързя да се отбия до магазина за манджа.

Навън вали зверски вече няколко часа.

Умирам от глад.

Помощ.

Отрежи си лявата ръка и я изпечи. Дясната недей/трябва да лъскаш все пак/. А краката също не стават, щото може да ослепееш, ако ядеш собствения си крак...

Весо да бара гномски топки! Сняг, та сняг... нати ся сняг..., дъжд. Никви мръвки за него!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...