Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Стоях стоях гледах го (макбук про 15) , броих парите ,пак го гледах пуших 2 цигари (още се чудех) , пак броих парите , пак стоях и гледах и накрая си купих вайо за 1600лв 3 пъти по добро от макбука ....много пари тия ейпъли бе ебати , ще ме извиняват ма не съм им чак такъв фен !

Пак си се набутал. Истинските машини са единствено и само от Lenovo (не говорим за ниския клас пластмасови боклуци).

Вярно е, ръбати са, но Sony ми е една от най-противните компании.

Както и да е. Да ти е честит.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Атанас и дъщеря. Това искам да го гледам. Просто искам да гледам как някакъв пъпчив пубер отива и иска да изкара дъщеря му на чалготека. Просто искам да съм там, да гледам и да снимам! Готов съм да си платя, а и да делим приходите от DVD-то "баща сАтанас млад Ромео млатеше" :lol:

Стоях стоях гледах го (макбук про 15) , броих парите ,пак го гледах пуших 2 цигари (още се чудех) , пак броих парите , пак стоях и гледах и накрая си купих вайо за 1600лв 3 пъти по добро от макбука ....много пари тия ейпъли бе ебати , ще ме извиняват ма не съм им чак такъв фен !

Тука ги продават безбожно скъпо. Същото което го взех за малко над 1600лв тук е почти 2но... Толкова и аз нямаше да дам..

Пак си се набутал. Истинските машини са единствено и само от Lenovo (не говорим за ниския клас пластмасови боклуци).

Вярно е, ръбати са, но Sony ми е една от най-противните компании.

Както и да е. Да ти е честит.

Нищо подобно. Бяха... вече са китайски до мозъка на костите си.

Аз последно едно HP си взех защото беше горе-долу единствения лаптоп с такъв дисплей но и то не си струва парите...

А Сони поне кефи дизайна

Атанас и дъщеря. Това искам да го гледам. Просто искам да гледам как някакъв пъпчив пубер отива и иска да изкара дъщеря му на чалготека. Просто искам да съм там, да гледам и да снимам! Готов съм да си платя, а и да делим приходите от DVD-то "баща сАтанас млад Ромео млатеше" :lol:

Аз само като си представя още от сега как ще си задоволявам садистичните страсти с млади непоръбляци и ми става едно такова... Така или иначе ще я ебат, ама всеки ще го отнася преди това от мен. Дано са умни и си носят фаслинph34r.gif

Че те кога не са били китайски???

Васко, Вайото след 2-3 месеца съм готов да го взема за 50 лева. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Аз съм хвърлил око на MacBook Air. Мисля в някой от следващите месеци да се обзаведа с един такъв. В никакъв случай обаче закупен от България. Цените им са в пъти по - високи от реалните. То като цяло всички стоки са така.

Че те кога не са били китайски???

Васко, Вайото след 2-3 месеца съм готов да го взема за 50 лева. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ами докато бяха IBM бяха свестни лаптопи. Откак ги взеха китайците прогресивно поевтиняха и съответно качеството отговаря на цената. Но първите lenovo бяха още качествени като изработка и всичко. Един приятел имаше такъв (и струваше 1 ръка и половин крак) и си беше перфектен лаптоп. Последните са просто като останалите.

Сонито не разбирам какво ги плюете толкова? Лаптоп като лаптоп.

Аз съм хвърлил око на MacBook Air. Мисля в някой от следващите месеци да се обзаведа с един такъв.

Аз съм много доволен от него. Една от най-добрите покупки напоследък които съм правил. Батерията държи много, малък и лек, и същевременно екрана е 1440х900... успявам да свърша работа в движение без да ми откъсне рамото преди това и да съжаля, че изобщо съм го взел

Apple или го купуваш, или не. Почнеш ли да се чудиш..... няма да ми намериш плюсове различни от по-хубавия екран и по-готиния вид. Освен това, ако не си ползвал MAC OSX до сега ще ти е много, много терсене.

Добър избор си направил със Сонито. Предполагам пред Деком си седял, щом си ги гледал и двете на живо...

Сонито е с може би най-якият дизайн (след макбука) от всички които могат да се видят по магазините (щото не ме кефи да си купя нещо дето не съм го виждал) .

Иначе за макбука днеска тъкмо отделих последните пари които ми трябваха цял ден бях супер надъхан и нямах търпение да си го занеса в нас ма в момента в който осъзнах колко пари ще дам и нещо в мен трепна появи се леко колебание още докато слизах от колата и край....ма нищо явно не ми е било писано.

А леново не мога да се сетя за по грозно нещо ако ще и космически кораб да е с тоя дизайн няма да го прибера в нас и на улицата да го намеря. Пък приказките за "здравата" техника са ми повече от смешни кво значи тоя лаптоп/телевизор/гсм е по здрав ? Аз не мисля да го ползвам докато съм жив , така или иначе след 1 макс 2 години ще има съвсееем други стандарти за техниката.....освен ако 2012 не завърши зле което пък ме навежда на мисълта че тогава може да съм на далавера щото ако бях дал 3+к лв за лаптоп нямаше да го ползвам и година......

Аз съм много доволен от него. Една от най-добрите покупки напоследък които съм правил. Батерията държи много, малък и лек, и същевременно екрана е 1440х900... успявам да свърша работа в движение без да ми откъсне рамото преди това и да съжаля, че изобщо съм го взел

Някой път ако ти остане време и е удобно да мина да го видя на спокойствие?

Изпрати ми номера си да ти звънна утре да ми кажеш от колко часа ще си.

Сонито е с може би най-якият дизайн (след макбука)

Не забравяй серията Alienware на Dell ;).

Някой път ако ти остане време и е удобно да мина да го видя на спокойствие?

Когато решиш. Пратих ти на ЛС координати.

Не забравяй серията Alienware на Dell ;).

Не са лоши но пак е леко до вкус. Дизайна на моя лаптоп ме кефи повече (големия). Също така много си пасва с дизайна на големия монитор. Иначе свестните модели на alienware са големи кютуци и определено е геймърски лаптоп - някак много несериозно ми стои подобна машина в офис...

Аз съм хвърлил око на MacBook Air. Мисля в някой от следващите месеци да се обзаведа с един такъв. В никакъв случай обаче закупен от България. Цените им са в пъти по - високи от реалните. То като цяло всички стоки са така.

И аз се чудя за един 13'' 256GB Air за $1600. Колегата наскоро си взе такъв и вече дори си заряза служебния лаптоп-дърво, откакто пуснахме новия XenDesktop на Citrix. :)

Алиен-а ги знам ма не съм чак такъв маниак на тема техника , пък и ме кефи да ги сменям да кажем на година и нещо две. А за толкова пари след година ще ми е жал даже да помисля за замяна.

Воксе прав си , тоя път го заявявам абсолютно чесно , няма нищо по-хубаво в ейпъла освен готиния вид и батерията (която реално не ми е нужна щото си го ползвам през 80% от времето като настолен , рядко го нося някъде). Другото е че МАК не съм ползвал ама за интернет и филми не мисля че щеше да ме затрудни особено много , другото което също така да се каже повлия за избора е липсата на ХДМИ , ебати за почти 4К лв лаптоп и да не му турнат един ХДМИ все 1 струва милион и 200 , ебати то сигурно вече има смартфони с ХДМИ пък от епъл трябва да дам още 70$ за няква шибана кутийка която да закача на миниТВ (или квото там беше) и после да ми извади ХДМИ.... заеби

ама АЙФОНА Е НАЙ ЯКИЯТ ТЕЛЕФОН , всички други телефони стоят и гледат от поне 1-2 стълбички по-долу гърчейки се в собственото си нещастие ..... :laughing:

пс : Дедо обявявам официални цени тука пред свидетели :

за АЙПАДА ти давам 200лв

за ЕЪРА - 400лв

цените важат до края на 2011г. само казваш и пристигам да ги взема и да видиш че съм честен бизнесмен веднага ще подплатя сделката с една бутилка малолетно. :beer:

И аз се чудя за един 13'' 256GB Air за $1600. Колегата наскоро си взе такъв и вече дори си заряза служебния лаптоп-дърво, откакто пуснахме новия XenDesktop на Citrix. :)

Аз точно този модел съм си харесал. Може и да си направя един коледен подарък след месец и нещо.

Еър-а е абсолютна лудница за хора в движение. Не мисля че има по-добър лаптоп за разнасяне.

Аз една 11ка ползвах 2-3 дни и лошо даже да искам не мога да кажа , 13-ката вярвам че е и по-добра заради малко по-големите си размери (11-ка малее).

Аз последно едно HP си взех защото беше горе-долу единствения лаптоп с такъв дисплей но и то не си струва парите...

А Сони поне кефи дизайна

Lenovo се върнаха отново на върха. 2 колеги преди седмици взеха последните модификации с IPS панели и метално шаси. Буквално са железни. :)

Както казах, аз не говоря нито за дизайн, нито за portability, а за стабилно работно добиче

Lenovo с IPS? Кой модел това? Откъде?

ПС: За подобно добиче погледни и HP Elitebook 8740 също. Единствения недостатък е, че тракпада е малък и естествено, че е прекалено тежък за носене ама те и другите не са по-леки от него. Иначе като изработка, панти и т.н. нямам грам забележка. Клавиатурата не ме кефи леко формата на самите бутони но това е до дизайн само пък не ме и дразни много - примерно на леново това че FN клавиша е най-в ляво ме дразни много повече.

Оказва се че и 128gb-товия диск е повече от достатъчен (освен ако не сваляш филми)

пс : Дедо обявявам официални цени тука пред свидетели :

Аааа леко не позна :)

А аз искам да съм човека, който ще се хване с теб на бас, че няма и с пръст да го докосне въпросния наречен от теб пубер.

А аз искам да съм човека, който ще се хване с теб на бас, че няма и с пръст да го докосне въпросния наречен от теб пубер.

Верно е! Ще го разстреля! Изобщо няма да го докосва! laughing.gif

ама АЙФОНА Е НАЙ ЯКИЯТ ТЕЛЕФОН , всички други телефони стоят и гледат от поне 1-2 стълбички по-долу гърчейки се в собственото си нещастие ..... :laughing:

whistle.gif

Изпрати ми номера си да ти звънна утре да ми кажеш от колко часа ще си.

Добре. :)

Надявам се към 8 и 30 да мога да разпратя масов СМС то колко часа ще съм. Този ми каза, че на днешната дата, повечето били от извън Пловдив, та се надявам поне 1 да се е отказал.

w00x, да имаш да ми кажеш нещо за екраните на лаптопите?

http://www.netbooknews.com/36929/ivy-bridge-ultrabooks-to-get-retina-display-like-screens-in-2012/

на 15" се очаква 2560 x 1440 ... както споменах и преди проблемите са 2 - изработката на такъв дисплей и видеокартата...

Да бе! Отпечатъци ще оставям, да не съм луд!

Дубрутру, банички мазни.

w00x, да имаш да ми кажеш нещо за екраните на лаптопите?

http://www.netbookne...creens-in-2012/

на 15" се очаква 2560 x 1440 ... както споменах и преди проблемите са 2 - изработката на такъв дисплей и видеокартата...

Какво трябва да имам да ти кажа? :)

Днес съм Диджей. Цял ден. И най-вече около 21 - 22 часа вечерта. :)

Пожелания? Окуражаване? Някой?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...