Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 А тетрис в кенефа имате ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Аз държа каталози от големите магазини в кенефа. Мноо ме мързи да чета докато друсам крушата. Добро утро и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Тетрис не, но имаме лист, на който всеки да рисува, пише и твори глупости. Така се роди логото на iBahgo, което ще е част от бъдещата ми фанелка с iПродукти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 А у нас е скучно....И да залепя такова нещо, само аз ще пиша вътре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Добър повод да ни идваш по-често на гости Че като гледам съквартирантите в момента са в творчески запек... П.П. Снощи бях на театър. Гледах "Животно на Трона" на Теди Москов в Малък градски театър "Зад Канала". Разглобих се от смях. Беше ми първо ходене на театър от 15 години насам и не съжалявам :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Напоследък нямам време за театър..Иначе си ходя редовно. Ама по-голям театър от живота няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 При положение, че обожавам фантастика това изглежда като пълна боза. Няма как просто да стане това, освен ако не очакваш от този филм да има кой знае какъв сюжет. Тук е ясно събират се наще и смазват лошите. 2 часа постоянна битка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Ама по-голям театър от живота няма.Бих го определил по скоро като цирк. С умела дресура на животни и слаба клоунада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 ................... Каква е тая МЕГА тъпотия??? Ironman, Thor, Capitan America, че и Hulk (?!?!) просветна на едно място? Това ако изобщо е истина ще е култ на простотията просто. Без значение какъв визуален вид ще има. Мисли си това ако го знаех как щях да го насмета Виден Добро утро, ваща кожа. Ред. Докато цедях лайното се сетих за тая песен...Някои бяха млади тогава, други тепърва почваха да лъскат бастуна, а трети са били само похотлив блясък в очите на родителите си. Къде пък се сети точно за тази песен в кенефа! О, да, петте шопски момчета. Помним, помним Не, Пеше - Sex Shop Boys. Аз държа каталози от големите магазини в кенефа. Мноо ме мързи да чета докато друсам крушата. Добро утро и от мен За пореден път ще препоръчам - в-к Уикенд. Директно задвижване и на проблемна перисталтика. Действа без грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Къде пък се сети точно за тази песен в кенефа! Явно е със западно изложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Явно е със западно изложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Каква е тая МЕГА тъпотия??? Ironman, Thor, Capitan America, че и Hulk (?!?!) просветна на едно място? Това ако изобщо е истина ще е култ на простотията просто. Без значение какъв визуален вид ще има. Е да не са я измислили в Холивуд. Дори не са всичките герои от Avengers. Гледай кво става тука. http://en.wikipedia.org/wiki/Avengers_(comics) Аз мисля, че ще е готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Явно е със западно изложение. За съжаление - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Е да не са я измислили в Холивуд. Дори не са всичките герои от Avengers. Гледай кво става тука. http://en.wikipedia....engers_(comics) Аз мисля, че ще е готин. Аз много добре знам кои и какви са The Avengers, но за мен това вече е глупаво. MARVEL явно са решили да филмират всичките си комикси... Което от една страна не е лошо, но пък има неща, които е добре да се пропуснат. Ясно е, че пак се търсят зрелища за 3Д за малките деца. ------------------------ Новия спам във Фейса - "Скинари пребиха цар Киро".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 След малко ще знам - син или дъщеря...Ако не се скрие Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Каква е тая МЕГА тъпотия??? Ironman, Thor, Capitan America, че и Hulk (?!?!) просветна на едно място? Това ако изобщо е истина ще е култ на простотията просто. Без значение какъв визуален вид ще има. Ще видим май месец, но според мен това ще екшъна на 2012. Очаквай май месец покана за кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Ще видим май месец, но според мен това ще екшъна на 2012. Ахам..., Макфлъри със сополени топчета и ушна кал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Няма как просто да стане това, освен ако не очакваш от този филм да има кой знае какъв сюжет. Тук е ясно събират се наще и смазват лошите. 2 часа постоянна битка. Не не... те и подводните филми където се бият с някакво чудовище са ясни и в същия момент са ми ужасно тъпи. Този като гледам какви глупости са надробили мисля да го пропусна. Thor, Ironman и де да знам кой още - по-голяма тъпотия трудно може да се съчини. ПС: И комикса не бих го гледал нивгаш - супергероите са lame по начало... ПС: Гледал ли си Mortal Kombat? И там е 2 часа нон-стоп битка, което не го прави по-малко тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Остави децата да се радват бе! Аз ако успея да си намеря филмите за "Синовете на великата мечка" и "Винету" колко ще се радвам...Ма тия нашите са главанаци - дай им да четат американска помийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Остави децата да се радват бе! Аз ако успея да си намеря филмите за "Синовете на великата мечка" и "Винету" колко ще се радвам...Ма тия нашите са главанаци - дай им да четат американска помийка. Книгите са по-хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Затова ги имам всичките Просто искам да ги имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Не не... те и подводните филми където се бият с някакво чудовище са ясни и в същия момент са ми ужасно тъпи. Този като гледам какви глупости са надробили мисля да го пропусна. Thor, Ironman и де да знам кой още - по-голяма тъпотия трудно може да се съчини. Според мен филмите Thor, Captain America и най-вече Ironman като индивидуални филми си бяха доста добри. Не знам дали си ги гледал. ПС: И комикса не бих го гледал нивгаш - супергероите са lame по начало... В такъв случай този род филми няма как да ти хареса, по принцип ПС: Гледал ли си Mortal Kombat? И там е 2 часа нон-стоп битка, което не го прави по-малко тъп Да обаче те са правени "95-"97, сега филмите изглеждат доооста по-зрелищно от тогава. Все пак има време до тогава, аз съм решил да отида да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SDV-t5sgDgI Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Според мен филмите Thor, Captain America и най-вече Ironman като индивидуални филми си бяха доста добри. Не знам дали си ги гледал. В такъв случай този род филми няма как да ти хареса, по принцип Да обаче те са правени "95-"97, сега филмите изглеждат доооста по-зрелищно от тогава. Все пак има време до тогава, аз съм решил да отида да го гледам. И онзи изглеждаше зрелищно като за тогава и умрях от тъпотия. Thor го гледах - не беше зле но очаквах повече от касов филм. В смисъл - това очаквам от някой сериал стил stargate примерно даже и като за такъв правен последните години ефектите бяха недостатъчо и нищо особено, че да ме впечатли. Но смесване на Thor, Ironman, Captain Amerika и знам ли кой още ми се струва ултра тъпа идея по начало. Х-Men е по-интересно от тези - В ПЪТИ... отделно че има някакъв смисъл и идея докато тези са като мислени от 6 годишен пикльо... (мое мнение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Стоях стоях гледах го (макбук про 15) , броих парите ,пак го гледах пуших 2 цигари (още се чудех) , пак броих парите , пак стоях и гледах и накрая си купих вайо за 1600лв 3 пъти по добро от макбука ....много пари тия ейпъли бе ебати , ще ме извиняват ма не съм им чак такъв фен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.